• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlarda saç ekimi canım sıkkın bakarmısınız

Arkadaslar kadınlara sac ekimi yapıyorlarmı cevrenizde yaptıran varmı benım yok hep erkeklerde bılıyorum tepe kısmımda acılma var ne yaptıysam olmuyor vitamınlerım iyi genetik birazda bilen yazarmı ya kafama cok taktım bu ara moralım bozuluyor artık
Canım ben yaptırmıştım yıllar önce alın kısmıma. Güzel kaliteli bir yerde yaptırırsan hiç korkmana gerek yok. Benim saçlarım tuttu ama seyrek oldu çünkü iyi bir yerde yaptırmadım. Ameliyat biraz uzun sürer 5-6 saat ama uyuşturdukları için acı çok hissetmedim açıkçası. Sonrasında 1 yıllık süreçte dikkat etmek gerekiyor ekimden sonra biotin takviyesi kullanmıştım ve şampuanlarımı içeriği temiz olanlardan almıştım. Sormak istediğin soru olursa sorabilirsin bana

Bir de ben dermapen ve mezo yaptırdım memnunum. Benim saçlar genetik olarak kalın ve gür. Ama hormonel olabilir stress olabilir ara ara saç kıran olur. Dibi açılır. Ben saç için olan vitaminleri 3 ay kullanıyorum her sene. Kabak çekirdeği yağı içiyorum. Saçıma masaj yapıyorum. Yurtdışında çok fazla kadın minoxil kullanıyor hem de oral. Bazen bu dökülme tedavisi ömür boyu. Dökülme mesela çam ağacı gibi mi bunlara bakın. Biberiye Biberiye diyorlar ama bu araştırma yapılan biberiye cinoil? Kuş dili mi ne diyorlar. Ben minoxil kullandım bu arada. Bıraktım ama bırakınca prp yaptırdım vitamin içtim ve aminexil kullandım. Benim hamileliğimde saçlarımda hiç dökülme yok. Bu yüzden bence benim hormonal
Minoxilde acıkcası bıraz korkuyorum ömür boyu kullanmak lazımmı yan etkısı cok fazla onun cok kararsızım. Minoxilde

Minoxilde acıkcası bıraz korkuyorum ömür boyu kullanmak lazımmı yan etkısı cok fazla onun cok kararsızım. Minoxilde
Evet genelde ömür boyu ama saç dökülmesi de ömür boyu saç ekimi olunca da kullanılıyor

Hepsine bakıldı tüm hormonlarım kan değerlerim normal seviyede çıkmıştı. Bana bunu öneren kişi 54 yaşındaydı ve onda da saç çıkmıştı kalın tel. Hiç inanmamazlık etmeyin ben de inanmıyordum diyorum ya neler neler kullandım etki etmedi. 2 ay da sonuç aldım bununla. Bazı profiller açılmıyor siz bana özelden mesaj atarsanız göndereyim.
Yaa bana da 🥹

Back