Günaydın korkma allahın izniyle tutunacaktir bebeğin. Benimde adet olmadan önce ne yaşıyorsam hala aynı sancı vs devam ediyor.Günaydın
Benim belim çok ağrıyo adet olmadan önce böyle ağırırdı göğüslerim ağrımıyo bir anda kesildi çok korkuyorum beta 425 çıktı dün gece adetim 4 gündür geçiyo kimyasal gebeliklerim olduğu için korkuyorum
İnşallah öyledir ya dayanamadım dr randevu aldım iyi dr hep dolu bi dr boş ne kadar arasam boş oluyo hastası çok az neden bilmiyorum tedirginim ona gitmeye de korkuyorum biraz kese görünür mü acaba 5. HaftadayımGünaydın korkma allahın izniyle tutunacaktir bebeğin. Benimde adet olmadan önce ne yaşıyorsam hala aynı sancı vs devam ediyor.
Kaç hafta kaç günlük. Benim tam 5+0 da göründü kese seninde görünür belkiİnşallah öyledir ya dayanamadım dr randevu aldım iyi dr hep dolu bi dr boş ne kadar arasam boş oluyo hastası çok az neden bilmiyorum tedirginim ona gitmeye de korkuyorum biraz kese görünür mü acaba 5. Haftadayım
4+4Kaç hafta kaç günlük. Benim tam 5+0 da göründü kese seninde görünür belki
Beta kaçtı gördüğündeKaç hafta kaç günlük. Benim tam 5+0 da göründü kese seninde görünür belki
Ben de kotu durumdayim.Leblebi yiyorum biraz tutuyor ama kesin cozumum yokKızlar mide bulnatısı için neler uapıyorsunuz ? Benim sürekli midem bulanıyor beni halsizleştiriyor limon içiyrm portakal sıkıp onu içiyrm geciyor sonra iki saat sonra yine geliyor ne yapmam lazım başka?
Kuzummmm sen hanilemisin coknsevindim masallah ya Rabbim saglikla hayirla kucagina koysun insallahGünaydın korkma allahın izniyle tutunacaktir bebeğin. Benimde adet olmadan önce ne yaşıyorsam hala aynı sancı vs devam ediyor.
Daha görünmeyebilir ama en azından kontrolünü olmuş olursun =)
Evet canım =)) çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz kucağımiza sağlıcakla alalım al yanakimm ❤❤❤Kuzummmm sen hanilemisin coknsevindim masallah ya Rabbim saglikla hayirla kucagina koysun insallah
Ben en son bin de bıraktım tahlili tekrar baktırmadim. O yüzden bilmiyorum canım yaBeta kaçtı gördüğünde
Amin canim amin ❤❤❤❤❤Evet canım =)) çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz kucağımiza sağlıcakla alalım al yanakimm ❤❤❤
Günaydın ben halsiz iştahsızım sen nasılsın bakalım?Günaydın kızlar
Bugün nasılsınız bakalım?
Böyle deli deli olmasada sürekli miğdem bulanıyor ama aynı zamanda sürekli açlık hissediyorum. Yediğim an miğdemi bastırıyor diye yiyorum. Yedikten bi 10 15 dk sonra daha fazla miğdem bulanıyor. Yanımdaki insanlara demiyorum zaten miğdem bulanıyor diye. Miğdesi bulunan insanın birşeyler yeme fikri ya da sürekli aç olması bana garip geliyor. O nedenle kimseye ses etmiyorumBenden birinin daha olması uzulsemi sevinsemi bilemedim
Ben iyiyim canım asıl sen nasılsın. Misafirlerim var bikaç gündür giremedim. Dün aklıma geldin. Herşey yolunda inşallahGünaydın kızlar
Bugün nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?