• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlarda saç ekimi canım sıkkın bakarmısınız

Benim saç yapım babamınkiyle aynı. İnce telli ve normaldi. Gür ve kalın telli değildi. Tahlillerim normal çıkmasına rağmen tepem açıldı doktor stres dedi. Kullanmadığım ürün kalmadı. Herhalde peruk kullanırım diyordum çünkü gerçekten kafa derim tam ortadaydı, abartmıyorum. Şu an çok memnunum.

Ben de isterim:)

Evet hamileylken minoxil kullanılmıyor uzun vadede mıgren göz tansıyonu yapıyormus ya kadınlarda cok duymadım sadece tutmama oranı yuksekmiş dıyorlar pekı ektıre. Arkadasınız ıyımı sacı suan psıkolojımı cok etkılıyor artık ınanın

Gayet guzel hem de agrisiz acisiz yaptilar, bence klinik arastirin bir gorusun.

Özelden yazarsanız tarifini atayım, her evde bulunan 2 ürün. Bir de saçınızın tepe fotosu atarsanız kendiminkiyle karşılaştırayım eminim sizinki benimden kat kat daha iyidir. 2 ay da kapandı tepem. Ama düzenli yapılması lazım bilginiz olsun.
bana da tarifini atar mısınız? benzer durumdayım ve psikolojimi çok etkiliyor bu durum.

Profiliniz kapalı yazamıyorum, siz bana mesaj atın göndereyim :)
Ben de ilgileniyorum. :)
Ancak tarifi neden buradan paylaşmadığınızı merak ettim.
Burada saçla ilgili o kadar konu var ki ilgilenen çok kişi olacaktır.

@ 6 61eda61 Biberiye suyu için çok iyi diyorlar. Onu da deneyebilirsiniz.
Diğer şeylerin yanında sabah akşam saç tararken saça sıkmak bile işe yarayabilir.

Diğer şeylerin yanında sabah akşam saç tararken saça sıkmak bile işe yarayabilir.
Forum kurallarını okumadım :) o nedenle yasak olabilir diye yazmadım. Bdv alanı olduğu için. Özel mesaj atarsanız tarifi gönderirim.

Ektirmeek ıstıyorum ama hıc bayan gormedımkı tutma oranı azmıs bayanlarda galuba

Gittim, genetik dendi. İlaç kullanmama rağmen ve eksozom vs yaptirmama rağmen çözüm bulamadım. Siz yağ bakımı vs denediniz mi
Benımde genetik aynıyız denedım ama işte cözüm olmadı bu sıra asırı dokulme var prp yaptırım diyorum ramazandan somra yoksa kel olcam ya bakım yaglarıda gayda etmediki sıkıldım bır sure sonra

Benimde çocukluğumdan beri saçlarım ön tarafı açıktır ,ben hep açık alinliyim sanıyordum am gittikçe daha da açıldığını farkettim ,on bölge bildiğiniz keldi aslında,sonra inst.bir sayfaya rastgeldim herkes resim paylaşmış ,saç kirandan ,kellikten kurtulanlar,adamların tepesi kapanmaya başlamış falan resimlerden ,bittim sabunu ,Kaş kirpik serumu ve saç bakım kremi bu şekilde.. tabiki bende sipariş verdim ve hemen kullanmaya başladım...
Sonuç itibariyle ilk hafta itibariyle farkı görmeye başladım,ben kas serumunu kafamada sürdüm ,gerçekten bir ayda artık saçlarım çıkıyordu ,saçlarımın dökülmesi durmuştu,iyice gurlesmisti... Yani tavsiye ederim kesinlikle.. kas kirpiklerde de sonuç insanı mutlu ediyor,gidip gidip aynaya bakıyorsunuz..

Kızlar tarifi baya soran olmuş. Benim de saçlarımda incelme var. Yani kellik yok ama saç tellerim inceldi bir de ön taraflarda çok bebek saçım var onları uzatabilmek istiyorum. darkideas darkideas ın tarifini denicem. 2-3 ay sonra sonucu yazarım. Umarım bende de işe yarar.

Back