2018 Ekim Anneleri

Sukur bebis iyi ama plesentamiz asagida onun yukari cikmasi icin dua ediyoruz :) seninki nasil canim dikkat et ilk 3 ay canim
Topiğimizde ilk defa 15haftalık bebiş görüyorum maşallah cinsiyeti öğrendiniz mi göbeğiniz çıktı mı :)

Çıkar allahın izniyle canım=) dualarimiz bebislerimizle benim ki de en son iyiydi hala iyi galiba inşallah=)) tansiyonum çok düşüyor sadece=)
Normal canim benikde basim felaket donuyordu yuruyemiyordum bile :) ilk 3 ayi atlat gececek insallah bol bol ceviz ye su ic sut ic

Topiğimizde ilk defa 15haftalık bebiş görüyorum maşallah cinsiyeti öğrendiniz mi göbeğiniz çıktı mı :)
Hahaha :) _heidi_ gordum geldim :) benim bebek tup bebek.oldugu icin saolsun arkadaslarim herzaman yanimdaydi sizlerde insallah saglikla.kavusursunuz :))) benim gobek bolgem yagliydi cok cikmadi cinsiyeti Allah nasip ederse oglum olacak insallah sizde kisa surede sorun yasamadan 12. Haftalara gelirisniz

Aminn o günleri de görürüz insallah :)
Masallah sağlıkla büyüsün gelsin oğluşunuz

Ben ultrasonda kese gördüm ama içi için 7. Hafta dediler sizde bu değerlerle görürsünüz bende aşağı yukarı aynı değerlerle gitmiştim.

Ben de rahatsız oluyorum canım hatta evdeyken hiç takmıyorum desem yeridir. Sporcu sütyeni tak çok rahat oluyor ben oğluma hamileyken hep onu kullandım emzirirken de sporcu kullandım çok rahattı

Ben de rahatsız oluyorum canım hatta evdeyken hiç takmıyorum desem yeridir. Sporcu sütyeni tak çok rahat oluyor ben oğluma hamileyken hep onu kullandım emzirirken de sporcu kullandım çok rahattı
Bence de sporcu sutyenleri cok iyi oluyor icinde tel olmayan her sutyen rahat ettirir bence deneyin.

Kızlar peki kalp atışını ne zaman duydunuz 6+0 oldum Pazartesi Dr randevum var kalp atışını duymadan daha kimseye söylemeyelim diye karar aldık çok korkuyorum Allahım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim az önce çok az lekelenmem olmuş bir sıkıntı olmaz di mi? Akşama doğru hastaneye gideceğim. Devam edecek mi bir bakayım da
Lekelenme bende de oldu,kahverengi..Dr önce ultrasondan kontrol etti sonra progestan verdi.Dr gitmelisin

Midesi bulanan hamişler süt içemediğinizi biliyorum doktorlar onun yerine günde bir şişe tok karnına sade maden suyu içebileceğimizi söylüyorlar bir nebze kalsiyum ihtiyacımızı karşılarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…