Topiğimizde ilk defa 15haftalık bebiş görüyorum maşallah cinsiyeti öğrendiniz mi göbeğiniz çıktı mı :)Sukur bebis iyi ama plesentamiz asagida onun yukari cikmasi icin dua ediyoruz :) seninki nasil canim dikkat et ilk 3 ay canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topiğimizde ilk defa 15haftalık bebiş görüyorum maşallah cinsiyeti öğrendiniz mi göbeğiniz çıktı mı :)Sukur bebis iyi ama plesentamiz asagida onun yukari cikmasi icin dua ediyoruz :) seninki nasil canim dikkat et ilk 3 ay canim
Normal canim benikde basim felaket donuyordu yuruyemiyordum bile :) ilk 3 ayi atlat gececek insallah bol bol ceviz ye su ic sut icÇıkar allahın izniyle canım=) dualarimiz bebislerimizle benim ki de en son iyiydi hala iyi galiba inşallah=)) tansiyonum çok düşüyor sadece=)
O tüm kk nin bebeği, sadece onun değil =))Topiğimizde ilk defa 15haftalık bebiş görüyorum maşallah cinsiyeti öğrendiniz mi göbeğiniz çıktı mı :)
Geçer inşallah canım. Ayağa kalktığın iptal oluyorum resmenNormal canim benikde basim felaket donuyordu yuruyemiyordum bile :) ilk 3 ayi atlat gececek insallah bol bol ceviz ye su ic sut ic
Evet aynen oyle canim dua gonul arkadasimsoniz siz hepinize anne diyebilir hic mahsuru yok :)))
Hahaha :)Topiğimizde ilk defa 15haftalık bebiş görüyorum maşallah cinsiyeti öğrendiniz mi göbeğiniz çıktı mı :)
Haklisin dinlen cnaim.birde tuzlu kraker iyi geliyordu banim basdonmelerime sende dene istersenGeçer inşallah canım. Ayağa kalktığın iptal oluyorum resmen
Aminn o günleri de görürüz insallah :)Hahaha :)_heidi_ gordum geldim :) benim bebek tup bebek.oldugu icin saolsun arkadaslarim herzaman yanimdaydi sizlerde insallah saglikla.kavusursunuz :))) benim gobek bolgem yagliydi cok cikmadi cinsiyeti Allah nasip ederse oglum olacak insallah sizde kisa surede sorun yasamadan 12. Haftalara gelirisniz
Ben ultrasonda kese gördüm ama içi için 7. Hafta dediler sizde bu değerlerle görürsünüz bende aşağı yukarı aynı değerlerle gitmiştim.Hepinize günaydın, çok mutlu bir haftasonu olsun hepimiz için
Kızlar benim beta hcg ler, 24-229-714-1790. en son sonuç 2 gün öncesinin. Doktor hanım bugune çağırmıştı beni, sizce keseyi bebeği görebilir miyim?? Heyecan tavan :)))
7. Hafta bitti canimSabah duphalac içtim mecbur şimdi biraz iyiyim
Miden bulanmazsa kötü demişti ama benim annemin hic bulantısı olmamis
Kacinci haftandasın canim
E tabi iyi birşey beta hcg yükseliyor ondan artıyorYok ya herkeste olaxak diye birley yok yani anlatmak istedğim şuydu aslında acaba belirtilerin her geçen gün artması iyi birşeymi bende bilmiyorumki![]()
Bence olmaz yerleşme kanaması aylarca decam ediyor diye biliyorumBenim az önce çok az lekelenmem olmuş bir sıkıntı olmaz di mi? Akşama doğru hastaneye gideceğim. Devam edecek mi bir bakayım da
Ben de rahatsız oluyorum canım hatta evdeyken hiç takmıyorum desem yeridir. Sporcu sütyeni tak çok rahat oluyor ben oğluma hamileyken hep onu kullandım emzirirken de sporcu kullandım çok rahattıHanımlar sizlere bir sorum olacak;
Acaba sütyenlerinizle ilgili bir sorun yaşıyormusunuz. Ben artık hiç bir türlü takamıyorum. Bu durumdan da çok rahatsızım. Acaba gidip babane sütyeni mi alsam ne taksam ama artık dışarı çıkarken dahi takamıyorum. Kış nasıl olsa montu kabanı giyince sorun olmuyor diye iyice saldım. Siz hamilelerde aydı durumdamısınız daha ilk haftalardan.
Amin cnaim.insallah guzel.gunler herkese :)Aminn o günleri de görürüz insallah :)
Masallah sağlıkla büyüsün gelsin oğluşunuz
Bence de sporcu sutyenleri cok iyi oluyor icinde tel olmayan her sutyen rahat ettirir bence deneyin.Ben de rahatsız oluyorum canım hatta evdeyken hiç takmıyorum desem yeridir. Sporcu sütyeni tak çok rahat oluyor ben oğluma hamileyken hep onu kullandım emzirirken de sporcu kullandım çok rahattı
Tamam canım yiyeyim onu da=)Haklisin dinlen cnaim.birde tuzlu kraker iyi geliyordu banim basdonmelerime sende dene istersen
Yok öyle birsey cnm her gebelik farklıdır illaki bulantı olacak diye birsey yok bende de yok bulantı. Ama kokuya karsı hassasiyeti var birde ara ara bel ağrısı o kadarBulanti olmazsa kotuye isaret mi? Bi arkadasim da öyle dedi bana
Lekelenme bende de oldu,kahverengi..Dr önce ultrasondan kontrol etti sonra progestan verdi.Dr gitmelisinBenim az önce çok az lekelenmem olmuş bir sıkıntı olmaz di mi? Akşama doğru hastaneye gideceğim. Devam edecek mi bir bakayım da