• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Günaydın
Benim belim çok ağrıyo adet olmadan önce böyle ağırırdı göğüslerim ağrımıyo bir anda kesildi çok korkuyorum beta 425 çıktı dün gece adetim 4 gündür geçiyo kimyasal gebeliklerim olduğu için korkuyorum
Günaydın korkma allahın izniyle tutunacaktir bebeğin. Benimde adet olmadan önce ne yaşıyorsam hala aynı sancı vs devam ediyor.

Günaydın korkma allahın izniyle tutunacaktir bebeğin. Benimde adet olmadan önce ne yaşıyorsam hala aynı sancı vs devam ediyor.
İnşallah öyledir ya dayanamadım dr randevu aldım iyi dr hep dolu bi dr boş ne kadar arasam boş oluyo hastası çok az neden bilmiyorum tedirginim ona gitmeye de korkuyorum biraz kese görünür mü acaba 5. Haftadayım

İnşallah öyledir ya dayanamadım dr randevu aldım iyi dr hep dolu bi dr boş ne kadar arasam boş oluyo hastası çok az neden bilmiyorum tedirginim ona gitmeye de korkuyorum biraz kese görünür mü acaba 5. Haftadayım
Kaç hafta kaç günlük. Benim tam 5+0 da göründü kese seninde görünür belki

Kızlar mide bulnatısı için neler uapıyorsunuz ? Benim sürekli midem bulanıyor beni halsizleştiriyor limon içiyrm portakal sıkıp onu içiyrm geciyor sonra iki saat sonra yine geliyor ne yapmam lazım başka?
Ben de kotu durumdayim.Leblebi yiyorum biraz tutuyor ama kesin cozumum yok :110:

Benden birinin daha olması uzulsemi sevinsemi bilemedim:bicak:
Böyle deli deli olmasada sürekli miğdem bulanıyor ama aynı zamanda sürekli açlık hissediyorum. Yediğim an miğdemi bastırıyor diye yiyorum. Yedikten bi 10 15 dk sonra daha fazla miğdem bulanıyor. Yanımdaki insanlara demiyorum zaten miğdem bulanıyor diye. Miğdesi bulunan insanın birşeyler yeme fikri ya da sürekli aç olması bana garip geliyor. O nedenle kimseye ses etmiyorum :kk77:

Günaydın
Korkulu rüyam geri geldi malesef kabızlık başladı bende

Günaydın herkese :anne: benimde bulantı hissi başldı :( kabızlık var zaten ama 2-3 günde bir çıkabiliyorum canımda hiçbirşey yemek istemiyor

Back