- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Yukarda biri hcg artıyor ondan belirtiler artıyor falan yazmis ama şimdi benin goguslerim hep aciyordu şimdi dokunamıyorum ama onun ve kaşık ağrısı dışında bisey yok birde midem ekşiyor hepsi buYok öyle birsey cnm her gebelik farklıdır illaki bulantı olacak diye birsey yok bende de yok bulantı. Ama kokuya karsı hassasiyeti var birde ara ara bel ağrısı o kadar
Benim düşük riskim var zaten.ilk hamileligimdede bu agrilari cektim.doktor vucut cocugu atmaya calisiyo demisti.simdi de bos gebelik şupesi olunca acaba düsükmü yapcam diye korkuyorum.p tesi sabah gidicem doktora.cok stresli bir hafta gecirdim.öğürme olur da ağrı sık sık ve fark edilecek gibiyse gidin derim doktora bana bugün ağrım var neden dedim doktor düşük riskin olduğundan dedi kanama yok ağrı var her ağrı büyüme ağrısı değilmiş benim bıçak gibi saplanıyor arada geçmiş olsun hayırlı olsun
Hapşırmaya resmen korkar oldum o dereceKızlar hapşurunca sizlerinde kasığına sancı giriyor mu. Ne zaman hapşursam inanilmaz bi acı çekiyorum. Genelde sağ kasığıma vuruyor
çok şükür. Başı sıkıntılı oldu senin için biraz ama bundan sonrası çok güzel olsun inşallahCanım çok şükür dünden beri lekelenmem falan yok. İnş bi daha da olmaz.
çok şükür. Başı sıkıntılı oldu senin için biraz ama bundan sonrası çok güzel olsun inşallah
Canım al benden de o kadar bulantı öğürme bişey yiyememe nereye kadar gidcek böyle bilmiyorum dayanıyorum bebeğim sag salim büyüsünde dayanıyorum napayımMerhabalar bayanlar bugün 5+3 olduk 2 hafta sonraya kalp atışı için gidicez nasipse bendeki durumlarda prk iştah acıcı değil soğanlı bütün yemeklerden tiksinmem başladı canim sadece tost yemek istiyor akşam olunca sulu yemek pisiriyorum ama yemeğe gelince yiyemiyorum malesef ne kadar sürer onuda bilmiyorum ilk kızımda 9 ay ne bulantım oldu ne tiksinmem bunda fenayım içimde hep bu bulantı hali
Birde hiç ama hiç keyfim yok bişey yapasım yok kızımda olmasa evde ne yapardım acaba bilmiyorum
Ben ultrasonda kese gördüm ama içi için 7. Hafta dediler sizde bu değerlerle görürsünüz bende aşağı yukarı aynı değerlerle gitmiştim.
Aynen bende öyleHapşırmaya resmen korkar oldum o derece
Gittim canım usg baktı ama bişiy göremedi aktif kanaman YÖK dedi progestan filan da vermedi.Lekelenme bende de oldu,kahverengi..Dr önce ultrasondan kontrol etti sonra progestan verdi.Dr gitmelisin
Ayni durumdayiz bende aralikta 8 haftalik bebegimn kalp atislari durdugu icin kaybettm. Simdi 4+5 hamileyim ve cok tedirginim Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bu sefer insaalhSelamlar hanımlar. Bende şu anda hamileyim ekimde Doğum olacak inşallahgeçen sene aralık ayında ilk bebeğimi 8 hastalıkken kalbi durduğu için kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım olumsuz tecrübe olduğu için de çekiniyorum tabi ki allahım hepimize bebeklerimizi sağklıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kesildi mi peki kahverengi lekelenmeler ?Gittim canım usg baktı ama bişiy göremedi aktif kanaman YÖK dedi progestan filan da vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?