cnm eğer gerçekten hastaysan dikkat et ama lütfen hamilelik yüzzünden normal hayatınızdan ödün vermeyin. Ben tüp bebek ile hamile kaldım , normalde benım durumumda olan bazı kadınlar yataktan kalkmıyor hiçbir iş yapmıyor, ama bu özen o kadar gereksiz ki ... Ben çalışan bayanım her sabah 6 da kalkıyorum işe gidiyorum , akşam yedide eve gelıyorum yemeğimi yapıyorum , etrafı süpürüyorum, temizliğimi hep kendim yapıyorum,cinsel hayatımdan ödün vermıyorum ve kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum. Sürekli yatsam bir hantallık ve mutsuzluk çökecek üzerime ve bu hamileliğimi daha çok etkıleyecek. Hava biraz düzelsin her akşam yürüyüşte yapıcagım... Hamilelık bir kadının yaşayıyabileceği en özel an lütfen bu anımızı kendimizi kısıtlayarak geçirmeyelım :)Inanin kendimi hastalıklı gibi hissediyorum çok haklisjniz ... bir kac gündür çok hasta oldum onun etkisinden çıkamadım bisey olur zannediyorum
Çok haklisiniz cümleleriniz bana güç verdi teşekkür ederim :)cnm eğer gerçekten hastaysan dikkat et ama lütfen hamilelik yüzzünden normal hayatınızdan ödün vermeyin. Ben tüp bebek ile hamile kaldım , normalde benım durumumda olan bazı kadınlar yataktan kalkmıyor hiçbir iş yapmıyor, ama bu özen o kadar gereksiz ki ... Ben çalışan bayanım her sabah 6 da kalkıyorum işe gidiyorum , akşam yedide eve gelıyorum yemeğimi yapıyorum , etrafı süpürüyorum, temizliğimi hep kendim yapıyorum,cinsel hayatımdan ödün vermıyorum ve kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum. Sürekli yatsam bir hantallık ve mutsuzluk çökecek üzerime ve bu hamileliğimi daha çok etkıleyecek. Hava biraz düzelsin her akşam yürüyüşte yapıcagım... Hamilelık bir kadının yaşayıyabileceği en özel an lütfen bu anımızı kendimizi kısıtlayarak geçirmeyelım :)
Ben su anda hic hiç muayene falan olmadim doktor bakmadı daha görünmez diye keseye falan bu yüzden cinsellikten de kaçınıyorum yanlış mi yapiyorumcnm eğer gerçekten hastaysan dikkat et ama lütfen hamilelik yüzzünden normal hayatınızdan ödün vermeyin. Ben tüp bebek ile hamile kaldım , normalde benım durumumda olan bazı kadınlar yataktan kalkmıyor hiçbir iş yapmıyor, ama bu özen o kadar gereksiz ki ... Ben çalışan bayanım her sabah 6 da kalkıyorum işe gidiyorum , akşam yedide eve gelıyorum yemeğimi yapıyorum , etrafı süpürüyorum, temizliğimi hep kendim yapıyorum,cinsel hayatımdan ödün vermıyorum ve kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum. Sürekli yatsam bir hantallık ve mutsuzluk çökecek üzerime ve bu hamileliğimi daha çok etkıleyecek. Hava biraz düzelsin her akşam yürüyüşte yapıcagım... Hamilelık bir kadının yaşayıyabileceği en özel an lütfen bu anımızı kendimizi kısıtlayarak geçirmeyelım :)
canım tabi senın durumun çok özel ,benım yazdıklarım sadece hamilelik yüzünden gündelik hayatını kısıtlayanlar içindi... sen kendine dikkat et çok geçmiş olsun... Hepimiz yolun daha çok başındayız ne zaman ne olacaği belli olmaz ... Allaha emanetiz...Keşke bnmde kanamam olmasada bnde işime gitsem yemeğimi yapsam temizliğimi yapsam. Dr ile gitme yat kalkma mecbur olmadıkça dedi.
düşük riskin varsa kanama v oldu ise cinsellik perhizi verdi bana doktor uzak durun derimBen su anda hic hiç muayene falan olmadim doktor bakmadı daha görünmez diye keseye falan bu yüzden cinsellikten de kaçınıyorum yanlış mi yapiyorum
canım o konuda vebal almak istemem yane sana doğru mu yada yanlış mı yapıyorsun diyemem... Ama doktorların hepsi hamilelığin ilk zamanlarından itibaren ilişkiye girebilirsiniz bir sakıncası yok diyor... Ben gebeliğimi öğrendim 12 gün sonra kese görmeye gittim bu süre zarfı içerisinde 3 kez ilişki oldu... Bu konuyu özellıkle sordum hiçbir sakıncası yok dedi doktorum :)Ben su anda hic hiç muayene falan olmadim doktor bakmadı daha görünmez diye keseye falan bu yüzden cinsellikten de kaçınıyorum yanlış mi yapiyorum
Daha muayene olmak nasip olmadi ya kanamam falan da yok sukur şimdilik.. . Cuma ilk muayeneye gidicem insallah o zaman sorayim baridüşük riskin varsa kanama v oldu ise cinsellik perhizi verdi bana doktor uzak durun derim
Anladım saoluncanım o konuda vebal almak istemem yane sana doğru mu yada yanlış mı yapıyorsun diyemem... Ama doktorların hepsi hamilelığin ilk zamanlarından itibaren ilişkiye girebilirsiniz bir sakıncası yok diyor... Ben gebeliğimi öğrendim 12 gün sonra kese görmeye gittim bu süre zarfı içerisinde 3 kez ilişki oldu... Bu konuyu özellıkle sordum hiçbir sakıncası yok dedi doktorum :)
benimde troidim cikti ilaca basladik bu haftaanladım onu benim alan var kanayan 2 hafta günde 2 progestanla devam ve trioid çıktı başıma hiç yoktu ilk gebeliğimde hayırlısı olsun senin de geçer inşallah
Canini niye sıkıyorsun? Allah sana bak en guzel hediyesini gonderdi. Doktorlar ihtimal uzerine cok konusmazlar, olumsuz birsey olsa net konusurdu. Iyiyi dusun. Aklina ne geliyorsa basina geir dememisler herhalde. Simdi sekiz ay sonrasini dusun uykusuz geceleri :)Allah razı olsun kötü bişey söyleyen olursa kafaya çok takıyorum önceki bebeğimi de milleti çok dinledigimden psikolojimi bozup kaybettim. Sağol arkadaşım
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallahSelam kızlar ben de geldim..
Benim adet günüm yarın bugün test yaptm çift çizgiyi gördüm doktora gittim beta hiç 35 cıktı daha günüm gecmedigi icin yeni dollenmistir dedi doktor
Ikıncı gebeliğim iki yaşında oğlum var birde..
Hepinize hayırlı doğumlar inşallah.
Amin canım inşallah.Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah
Yolk kesesi diye ultrason çıktısında yazmaz ki canım dr un anormal bir durum görse zaten paylaşırdı. Seni çok panik görüyorum canım yazdıklarından biraz kafanı dinlemeli ve sakinleşmelisin bence. İlk hamileliğimde ben de senin gibi her an panik halindeydim en son tansiypnumun yükselmesiyle sonuçlandı daha kötü oldum. Bebek sahibi olmak çok güzel bir şey Allahım olmayan herkese de nasip etsin ama böyle 40 hafta geçmez canım. Benzer durumları yaşadığım ve bana fayda getirmediği için söylüyorum canım sakın yanlış anlama akışına bırak kontrol her zaman bizde olmuyorkızlar yolk kesesi ne zaman oluşuyor ben 4+9 ken doktora gittim kesem 7.99 mm yolk kesesinden bahsetmedi ultrason kağıdında da bişey görünmüyor daha doğrusu anlamıyorum
8 ocakti canim 12 subatta kan verdim 335 ciktiMrb hosgeldin aminn sonuçlar insallah canım
Son adet günün ne zaman di senin ve beta HCG değerin kaç cikmisti cnm
Amin hepimizin insallahHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bemde iyiyim çok şükür canımsağol canım sen nasılsın ? aynı rutin test vs
haklısın canım çok tedirginim hergün birşeyi kafama takıyorumYolk kesesi diye ultrason çıktısında yazmaz ki canım dr un anormal bir durum görse zaten paylaşırdı. Seni çok panik görüyorum canım yazdıklarından biraz kafanı dinlemeli ve sakinleşmelisin bence. İlk hamileliğimde ben de senin gibi her an panik halindeydim en son tansiypnumun yükselmesiyle sonuçlandı daha kötü oldum. Bebek sahibi olmak çok güzel bir şey Allahım olmayan herkese de nasip etsin ama böyle 40 hafta geçmez canım. Benzer durumları yaşadığım ve bana fayda getirmediği için söylüyorum canım sakın yanlış anlama akışına bırak kontrol her zaman bizde olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?