2018 Ekim Anneleri

anladım onu benim alan var kanayan 2 hafta günde 2 progestanla devam ve trioid çıktı başıma hiç yoktu ilk gebeliğimde hayırlısı olsun senin de geçer inşallah

anladım onu benim alan var kanayan 2 hafta günde 2 progestanla devam ve trioid çıktı başıma hiç yoktu ilk gebeliğimde hayırlısı olsun senin de geçer inşallah
Bana da endokrin gebe kalinca baktir demisti iyi hatirlattiniz olmadi saglik ocağında kan vereyim hemde gebe kalınca gel demislerdi

Cnm dr. kanama alanı yok dedi. Yani neden olur ki bu kanama. Bn 2 -3 ay önce triodime falan baktırmıştım
Canım gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Sizlerden iyi haberler alınca benim de içim ferahlıyor
Kanamaya gelince keşke alttan baktırabilsen canım nedenini öğrenince çözümü de belki olur bilemiyorum zararlı olsa hiçbir doktor bunu teklif bile etmezdi diye düşünüyorum. İnşallah gerek kalmaz da geçer kısa zamanda, biliyorsun aynı durum bende de var, seni çok iyi anlıyorum, tuvalete gitmeye korkuyorum, yerleşme bu kadar uzun mu sürer, ne zaman biter diye sorular kafamda dönüp dolaşıyor, bu hafta doktora gideceğim inşallah ben de güzel haberler alırım

kızlar nette gezinirken bunu buldum doğru mudur acaba?

Eklentiler

• 9BD8CE67-640A-4062-BB5A-227BA6638A1D.jpeg
    34,8 KB · Görüntüleme: 54

Canım aslında bn kendi dr uma değil başka bi dr a gittim. Dr um bugün muayenesinde olmayacakmış yarın gel dedi. Eşimde içim rahat etsin diye bugün başka bi dr a götürdü. Bnde o yüzden baktırmadım. Yarın kendi dr umada gidicem. Dr um idrara sıkışık gel dedi.

Hımm pnu bilmiyordum bebişi görelim ozamanda bakalım kızmı erkekmi

kızlar nette gezinirken bunu buldum doğru mudur acaba?
doğru cnm yolk kesesi gözükmezse o gebelık boş gebelık oluyor yolk kesesi çok önemlı
bir de yolk kesesi göründülten 1 hafta sonra da kalp atışı duyulmalı ... Benım pazartesi günü yolk kesesi göründü , doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için

canım doktorum bana yolk kesesi için bişey söylemedi iki hafta sonra kalp atısı için gel dedi sadece bir bakar mısın varmı yolk kesesi ben anlamıyorum da

Eklentiler

• 531783C7-BCD9-436C-A689-318D1516C56A.jpeg
    32,1 KB · Görüntüleme: 63

Aile hekimi verdi bana direk canım gitsen verir hatta kendin de alabilirsin dedi bana ama illa danışmak istiyosan git aile hekimine yazdir :) mutlu hamilelikler

canım doktorum bana yolk kesesi için bişey söylemedi iki hafta sonra kalp atısı için gel dedi sadece bir bakar mısın varmı yolk kesesi ben anlamıyorum da
cnm ben burdan anlıyamam doktorum bana yolk kesesinin normal kesenın yanında olan beyaz bir yer olarak gösterdi ufaktı zaten dikkatli bakınca anlıyabıldım... Birsey demediyse yolk kesesi vardır ve hersey yolundadır.. Yolk kesesi olmadığı zaman zaten söylüyorlar

Buaksam bakım nerdengozukucekte kagıtta soldanhafıf benımkı bana gore sagda sankı ama sol kasıgım seyırırdı hep sag kasıgım agrır daha cok ıste ne bılım

Ins.öyledir cok stresliyim.bu arada agrilarim var.öğürmelerim başladi
öğürme olur da ağrı sık sık ve fark edilecek gibiyse gidin derim doktora bana bugün ağrım var neden dedim doktor düşük riskin olduğundan dedi kanama yok ağrı var her ağrı büyüme ağrısı değilmiş benim bıçak gibi saplanıyor arada geçmiş olsun hayırlı olsun

Aile hekimi verdi bana direk canım gitsen verir hatta kendin de alabilirsin dedi bana ama illa danışmak istiyosan git aile hekimine yazdir :) mutlu hamilelikler
Sabah gittim yazdı ama hamile kalmadan önce kullanılmaya başlanması lazım aslında dedi. Bugün başladım yine de etkiler herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…