• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Selam kızlar ben de geldim..
Benim adet günüm yarın bugün test yaptm çift çizgiyi gördüm doktora gittim beta hiç 35 cıktı daha günüm gecmedigi icin yeni dollenmistir dedi doktor

Ikıncı gebeliğim iki yaşında oğlum var birde..
Hepinize hayırlı doğumlar inşallah.

Kızlar ev isi yapmaya falan doktor bisey diyor mu size ben yavaş yavaş temizlik yapıyım diyorum bir yandanda korkuyorum siz yapiyomusunuz

Kızlar ev isi yapmaya falan doktor bisey diyor mu size ben yavaş yavaş temizlik yapıyım diyorum bir yandanda korkuyorum siz yapiyomusunuz
Doktorlar normal hayatınıza devam edin diyorlar ama ben yine de ufak tefek işler hariç öyle genel ev temizliği yapmıyorum zaten bulantılarım var istesem de yapamam o gücü bulamıyorum kendimde

Doktorlar normal hayatınıza devam edin diyorlar ama ben yine de ufak tefek işler hariç öyle genel ev temizliği yapmıyorum zaten bulantılarım var istesem de yapamam o gücü bulamıyorum kendimde
Benim sırt ve kaşık agrim dışında problemim yok çok sukur daha kese falanda görmedik bilemiyorum

gebelık bir hastalık değil normal süreç kendinize dikkat ederek ev işi hatta spor dahil yapabilirsiniz
Inanin kendimi hastalıklı gibi hissediyorum çok haklisjniz ... bir kac gündür çok hasta oldum onun etkisinden çıkamadım bisey olur zannediyorum

Ben hamile olduğumu bilmediğim için hepsini yapmstim valla hatta dün en son mutfağıda komple temizledim çokta ağır kaldirmisim bu ay onuda farkettim bütün evi temizledim. Allah korumuş demekki.. sen yinede temkinli ol ama normal hayatına da devam et canım birşey olmaz Allahın izniyle

Ben hamile olduğumu bilmediğim için hepsini yapmstim valla hatta dün en son mutfağıda komple temizledim çokta ağır kaldirmisim bu ay onuda farkettim bütün evi temizledim. Allah korumuş demekki.. sen yinede temkinli ol ama normal hayatına da devam et canım birşey olmaz Allahın izniyle
Bende bu ay bilmeden perde yıkadım astim halıları sildim butun evi dip köşe temizledim rabbim korudu şimdi farkındayım ya insan tedirgin oluyor

Bende bu ay bilmeden perde yıkadım astim halıları sildim butun evi dip köşe temizledim rabbim korudu şimdi farkındayım ya insan tedirgin oluyor
Evet insan farkında olunca bi tedirgin oluyo haklısın bende oğlumu kucağıma alırken bişey olmaz inşallah diye aldım bugün hep hastaneden eve gelene kadar.. tedbir bizden takdir Allahtan artık ne diyelim yinede hasta gibi olmamak lazım normal hayata devam.

Yine mi yaptın :))))
Bol bol dinlenerek yap canım.Yorgunlukta yapar bel ağrısı.Gecer insallah❤

Benim 4+2de kizimda 2062 cikmisti canim.
Sadece beta ile tahmin biraz daha yuksek betalarda oluyor genelde artisina gore bildigim kadariyla.Ikizi gormeden ikiz demek biraz muamma :) Bekliyorsan,ailedende ihtimal buyukse gonlune gore olsun insallah :)

Tam da ortada ama kız sanırımm :)))
Beklice canım artık napalım :))

Canım genital muayene her dr un tercih ettiği bir şey değil zaten ama karından daha geç kalp atışı vb görülürken vajinal ultrasonla daha erken görülebiliyor. Belki dr un hiç yapmayacak. Bir de o kadar aman sakın yapmadın dr falan denilecek bir şey değil sonuçta bir güvenilirliği olmasa drlar neden tercih etsinler ki. Sen gönlünü ferah tut sonuçta uzman biz değiliz onlar bir yerde güvenmek gerekiyor onlara
Benim bebişlerde Vajinal muayene yapıldı. Sorun yaşamadım. Düşüğüm oldu ama muayeneden önce düştü

Back