2018 Ekim Anneleri

Amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bende de görünmedi bugün yazmıştım hatta ama yaşayacaksa her şekilde yaşayacak tadını çıkar dedim kendi kendime bıraktım bende düşünmeyi
Evet bende daha öncede yaşadığım için aklıma geliyor sürekli malesef tedirginim ama beklemekten başka çözüm yok şuan kesinlikle öyle dua etmekten başka birşey yapamıyorum şuan umarım sağlıklıdır ve benimledir

Kizlar doktor 2 hafta önce gebeliğimi ogrendigim gün kan istedi beta bakmak icin onun dışında herhangi bir kan testi yaptırmadim yarın doktora gidecegim yine siz herhangi bir kan tahlili yaptirdinizmi?

Kizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam

Kizlar doktor 2 hafta önce gebeliğimi ogrendigim gün kan istedi beta bakmak icin onun dışında herhangi bir kan testi yaptırmadim yarın doktora gidecegim yine siz herhangi bir kan tahlili yaptirdinizmi?
Benden istedi baya bir kan testleri idrar rahlili tam kan tahlili kızamıkçık toksoplasma falan

Bnde geceleri uyuyamıyorum. Lavaboya kalkıyorum kaç kez. Sonra da tedirgin uyuyorum eşim elini kolunı çarpacak karnıma diye .
Canım o kadarcıktan bir şey olmaz merak etme ben bugün okulda bahçe nöbetçisiydim ilkokuldayım öğrenci koşarken geldi karnıma çarptı. Kızım dün tekme attı şükür bir şey yok şimdilik

Hayırlı uğurlu olsun :)

Kizlar ya bulantidan dolayi bisy yiyp icemyrm cok fazla . Hadi bunu gectm su da tuketemiyorum. Bide kizim var onu emziryrm. Su sut nasil icilir acaba ya? Su iceblmk icin susatck bisyler yemeye calisiyrm yada soguk suyu az da olsa iciyrm

Ben kan değerlerime baktırmıştım canım idrarla bir sıkıntı varsa erken tedbir alalım diye iyi ki de baktırmışım hemoglobin demir ferritin sınırın çok çok altına düşmüş ilaca başladım şimdi

Benden istedi baya bir kan testleri idrar rahlili tam kan tahlili kızamıkçık toksoplasma falan
Benden birsey istemiyor bu doktor gayet rahat yarin sorayim bir olmadi saglik ocaginda yaptirayim özelde cok tutar belki hem muayene veriyoruz hem tahlillere doguma kadar anamiz aglayacak daha bir sürü testi var ikilisi üclüsü

Kalp atısını duyamadm ama gordm bebegın kalbının attını hareket edıyodu 6+5 cıktı ultrason bes gun yanılabılır dedı dr kan ve ıdrar verdim vıtamınlere bakcakmıs ıkı haftaua gel dedı tekrar ılıskı uc aya kdr yasak nolur nolmaz dedı

Bende yarin gidicem ama duyamam o zaman sizin benden once 4 gün ben her hafta gidiyorum gerci :)

7 yıl çok uzun bir süre. Nasıl geçtiğini sen bilirsin. Yol da az değilmiş... Fakat başka bir dönem başlıyor şimdi. İstersen; Ya Mübdi ismi şerifini okuyabilirsin. Bebek eşyaları falan bak. olumsuz yada seni düşündürecek şeyler okuma. tamamen yokmuş gibi davran. Allah hepimizi korusun. :)

Kizlar bugun dr a gittim kalp atislari cok az dedi dr 105-107 civariymis en az 120 olmasi gerekirmis kan sulandirici igne verdi aspirin yetersizmis clexane 1 hafta kullan tekrar bakalim dedi basina boyle bir sey gelen yada duyan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…