Benim de geçen hafta öyleydi ama bu hafta tekrar başladı uyuklamalarUyku problemi yaşayan var mi kızlar? Birkaç gündür 2 3 saat uyuduktan sonra gece uyanıyorum uyuyamiyorum tekrar =(
Hiç uyku hali olmadı bende tam tersi uyuyamiyorum. Esniyorum ama sadece esnemeBenim de geçen hafta öyleydi ama bu hafta tekrar başladı uyuklamalar
Farkındayım canım o yüzden sana yazma gereği duydum bu hayatta kalacaklarsa zaten rabbim her türlü koruyor onları. Sen zihnini meşgul edecek başka meşgale bulabilirsin Allah nasip ederse onlar güvenli şekilde karnımızda olmaya devam edecekler. Sen sakinleşmenin yollarını araştır yalnızcahaklısın canım çok tedirginim hergün birşeyi kafama takıyorumumarım rabbim hepimizin meleklerini korur
Gündüz bile gözümü açamıyorum kayınvalidem bizde o sebepten uyuyamıyorum yoksa gündüz de uyurum :)Hiç uyku hali olmadı bende tam tersi uyuyamiyorum. Esniyorum ama sadece esnemeuyurum inşallah
Bende yarın gideceğim bende de endişe var inşalllah iyidir miniklerimizMerhabalar.. Burası şenlenmiş iyice :) Hamileliğini yeni öğrenenlere hayırlı olsun. Umarım sağ salim doğururuz hepimiz. Benim de yarın kontrolüm var ve endişeleniyorum açıkçası.. Umarım herşey yolundadır.
Evet kudret hanım da çok iyiymiş de benim ilk doğumum da Hüseyin pehlivanda olmuştu:) 2 marta randevu aldımK
Kudret hanımı da tavsiye ettiler bana sende bakabilirsin koruda... koru biraz pahalı bize ya yoksa evime cok yakin
Uyku problemi yaşayan var mi kızlar? Birkaç gündür 2 3 saat uyuduktan sonra gece
uyanıyorum uyuyamiyorum tekrar
Ay bende böyle uyurum diye bekliyordum tık yokGündüz bile gözümü açamıyorum kayınvalidem bizde o sebepten uyuyamıyorum yoksa gündüz de uyurum :)
İnşallah sende rahatlıkla uyursun canım:)
Çok normal şuan görmemesi 10mm i geçince görülüyor yolk sac birdaha ki muaynede gözükür inşallah merak etmeyinkızlar yolk kesesi ne zaman oluşuyor ben 4+9 ken doktora gittim kesem 7.99 mm yolk kesesinden bahsetmedi ultrason kağıdında da bişey görünmüyor daha doğrusu anlamıyorum
Bendede oldu bu buara yok gibi ama gece uyanıyodum 3 te 5 te uyuyamıyordum birdahaUyku problemi yaşayan var mi kızlar? Birkaç gündür 2 3 saat uyuduktan sonra gece uyanıyorum uyuyamiyorum tekrar =(
Yok o başka bu tamamen konumu ile alakali :) yumurta ile alakası yok :)
Tabii ki hersey işin eğlencesi Allah bilir
İşte hep diyorum bu en başından beri senin sizin hikayeniz,ve takipteki doktorunun kesin tanılar koyabileceği cok ince bir cizgi gebelik❤
İnan bana bu tür şeyler doğum yaptıktan sonra daha da önemli,stres ne sana ne bebeğine iyi gelmez ki karnımızda oldukları zaman ki gb dogduklarında da birebir annenin hissiyatını alıyorlar
Bunu biraz hafifletmeye alış❤ takılma canim
Yok cok rahatım simdi:) benim görev yerim oturdugum yere 3 saat toplamda 6 saat yol yapıyorum. Eğer sıkıntı olsa rapor verirdi kaç defa sordum sıkıntı yok gidip gelmende dediCanini niye sıkıyorsun? Allah sana bak en guzel hediyesini gonderdi. Doktorlar ihtimal uzerine cok konusmazlar, olumsuz birsey olsa net konusurdu. Iyiyi dusun. Aklina ne geliyorsa basina geir dememisler herhalde. Simdi sekiz ay sonrasini dusun uykusuz geceleri :)
sen gördün mü canımÇok normal şuan görmemesi 10mm i geçince görülüyor yolk sac birdaha ki muaynede gözükür inşallah merak etmeyin
Aynı işte.umarım geçer ya çok sinir=)Bendede oldu bu buara yok gibi ama gece uyanıyodum 3 te 5 te uyuyamıyordum birdaha
Uyku problemi yaşayan var mi kızlar? Birkaç gündür 2 3 saat uyuduktan sonra gece uyanıyorum uyuyamiyorum tekrar =(
Hayır bende görmedim yani sormadımda açıkçası doktorumda söylemedi onunla ilgili birşey bekleyeceğiz dedi 10gün sonrasına randevu verdi geç döllenme dedi sanırom ters birşey gmrse kan twstleri verdi vermezdi beklerdi diye düşünüyoeumsen gördün mü canım
Aynı ben =) uyumak istiyorum gece yüz kere uyanıyorum en son sabah 5-6 tamam gerisi yokAy bende böyle uyurum diye bekliyordum tık yokinşallah canım sağol=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?