• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

haklısın canım çok tedirginim hergün birşeyi kafama takıyorum:KK43: umarım rabbim hepimizin meleklerini korur
Farkındayım canım o yüzden sana yazma gereği duydum bu hayatta kalacaklarsa zaten rabbim her türlü koruyor onları. Sen zihnini meşgul edecek başka meşgale bulabilirsin Allah nasip ederse onlar güvenli şekilde karnımızda olmaya devam edecekler. Sen sakinleşmenin yollarını araştır yalnızca

Hiç uyku hali olmadı bende tam tersi uyuyamiyorum. Esniyorum ama sadece esneme:KK70: uyurum inşallah
Gündüz bile gözümü açamıyorum kayınvalidem bizde o sebepten uyuyamıyorum yoksa gündüz de uyurum :)

İnşallah sende rahatlıkla uyursun canım:)

Merhabalar.. Burası şenlenmiş iyice :) Hamileliğini yeni öğrenenlere hayırlı olsun. Umarım sağ salim doğururuz hepimiz. Benim de yarın kontrolüm var ve endişeleniyorum açıkçası.. Umarım herşey yolundadır.
Bende yarın gideceğim bende de endişe var inşalllah iyidir miniklerimiz

Olumsuz şeyler okudum o yüzden sanırım endişe sardı

Yok o başka bu tamamen konumu ile alakali :) yumurta ile alakası yok :)
Tabii ki hersey işin eğlencesi Allah bilir :KK66:

İşte hep diyorum bu en başından beri senin sizin hikayeniz,ve takipteki doktorunun kesin tanılar koyabileceği cok ince bir cizgi gebelik❤
İnan bana bu tür şeyler doğum yaptıktan sonra daha da önemli,stres ne sana ne bebeğine iyi gelmez ki karnımızda oldukları zaman ki gb dogduklarında da birebir annenin hissiyatını alıyorlar:KK66:
Bunu biraz hafifletmeye alış❤ takılma canim

Canini niye sıkıyorsun? Allah sana bak en guzel hediyesini gonderdi. Doktorlar ihtimal uzerine cok konusmazlar, olumsuz birsey olsa net konusurdu. Iyiyi dusun. Aklina ne geliyorsa basina geir dememisler herhalde. Simdi sekiz ay sonrasini dusun uykusuz geceleri :)
Yok cok rahatım simdi:) benim görev yerim oturdugum yere 3 saat toplamda 6 saat yol yapıyorum. Eğer sıkıntı olsa rapor verirdi kaç defa sordum sıkıntı yok gidip gelmende dedi
Çok mutluyum bebeğim benimle Rabbim devamını nasip etsin insaallah
7 yıl sonra kendiliğinden nasip eden Rabbim sağlıkla kucagima aldigimi da göstersin insaallah

Uyku problemi yaşayan var mi kızlar? Birkaç gündür 2 3 saat uyuduktan sonra gece uyanıyorum uyuyamiyorum tekrar =(

Bnde geceleri uyuyamıyorum. Lavaboya kalkıyorum kaç kez. Sonra da tedirgin uyuyorum eşim elini kolunı çarpacak karnıma diye .

Back