- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Tamam canim denicem.Azz dene istersen önce bide internettende bak
Ben ilkinde nerdeyse 9 ay boyunca hergun 1 muz yedim kizim 3.300 dogdu. Dr anne ve baba olark zayif miyon oldugumz icin sizden anca bu cikar dedi zaten. Ama tanidigmz bi kari-koca var dev gibi cocuklarida hep 4 uzeri uzeriiiii. Yani bende fayda etmedi muz. Ayrica kilodan ziyade cocuga beyin gelisimi icin faydali seylerde yemek lazim. Kaju ceviz sut balik. Bunlar cok onemli canimKızlar olumlu poitif ve güEl şeylerden bahsedip evrene pozitşf eberji berelim,bnm şu arkadaşım en yakın bugün bir arkadaşın odasında karşılaltık benle konuşmuyor:))ama asla sıkmşcam cnmı sadece ona verdiğim dostluğumuza emeğe yanıyorum,tövbe yarabbim bana çatmasın veren allah ona kıZsın demek istedim ona,neyse beneğe neler kilo aldırır,ben soda muz biliyrm başka ne bilenler yazsın güzel faydalı bilgilee paylaşalım
Aynen oyle yemegn ustune meyve yenmez denir ama benm midemi bastrsn diye elma cok iyi geldi banadaTamam canim denicem.
Bu arada ben mide bulantima bi care buldum.elma.
Normalde hic sevmem.ama bulantim basladi baslayali canim elma istiyor.heralde vücut kendisine neyin yarayacağini biliyor onu istiyor.
Güle güle git canim.ins bebisinin kalp atisini duyarsin.Kızlar aslında benim Eylül grubunda olmam lazımdı ama eylülün son günleri olunca bana daha yakın geldi Ekim. Ama sizden bi 3_5 gün önce gidiyorum. Yarın Dr a gidicem. İnşallah bi sorun yaşamazsanız yazarım buraya ölçülerini. Birde merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirim. Göbüşümün üstüne daha nekadar yatabilirim diye sorucam birde ilişki yasağı 8 haftaydı bizde devam mı diye sorucam.
Evet ya bak sende faydasini gormüşsün.Aynen oyle yemegn ustune meyve yenmez denir ama benm midemi bastrsn diye elma cok iyi geldi banada
Her dr olcmez panik yapma kuzum bende hic dikkat etmemisim soylemis dr burda konusuldugunu duyunca ablama sordum oda yanimdaydi dr soyledimi dedim 5.5 mm demis :)))) ben ona bile dikkat etmemisim :)))Kizlar ya yine yazayim nolur cevap verin. sizin kesenizi dr.lar mm olarak olctu mu?
Benimki olcmedi de acaba bende bi sıkınti mi var dedim
Bana kizimda ayva cok iyi gelmisti baya bastirmisti bulantiyi.Yok cnm hiç krakerle filan olcak değil midem ağzımda napacaksam diğer çocukla ilgilenemiyrm
Adet dongusu gecikt8ginde de sisiyoruz ya bende senin gibiyim adet olmadigimiz icin vucut siskin bence toparlar diye dusunuyorum kizimda oyle olmustu ilk zamanlar sisip sonra inmistim :)))))Kizlar benim 2. Hamileligim 5 haftalik olmasina ragmen karnim acayip cikti neden acaba gaz falan mi simdiden boyleyse bir kac ay sonra ne olur allah bilir :/
Ben de portakalla bastırmıştım kızlar bir dönem de poğaçalar kesmiştiBana kizimda ayva cok iyi gelmisti baya bastirmisti bulantiyi.
Ben de bir kilo aldım bir haftada ne oldu anlayamadımKizlar benim 2. Hamileligim 5 haftalik olmasina ragmen karnim acayip cikti neden acaba gaz falan mi simdiden boyleyse bir kac ay sonra ne olur allah bilir :/
Belki kilo değildir. Şişlik ödem gibi bi şeydir.Ben de bir kilo aldım bir haftada ne oldu anlayamadım
Benm smdi ikinci henuz baslamadi:) baslamasn inş ama ilknde baya elma ve ayva yemştmEvet ya bak sende faydasini gormüşsün.
Ben yemegi daha agzimda dolandirirken midem bulaniyor.
Ama elmayi mutlu mesut yiyorum.ve simdi rahatim.sende evden eksik etme canim.
Benmde ama ikisinn arası az daha göbeğim gitmemişti ondan diye düşündm. Bide şişknlk var sankiKizlar benim 2. Hamileligim 5 haftalik olmasina ragmen karnim acayip cikti neden acaba gaz falan mi simdiden boyleyse bir kac ay sonra ne olur allah bilir :/
Ben 183 üm eşim 187 ve oğlumda inanılmaz iyi beslendim.izmirliyim hamileliğimi de Kasım da ö oğrenmiştim inanılmaz balık yemiştim. Herşeyi yemiştim hiç miğde bulantım olmamıştı. Oğlum 3.5 kilo doğdu yinede.Ben ilkinde nerdeyse 9 ay boyunca hergun 1 muz yedim kizim 3.300 dogdu. Dr anne ve baba olark zayif miyon oldugumz icin sizden anca bu cikar dedi zaten. Ama tanidigmz bi kari-koca var dev gibi cocuklarida hep 4 uzeri uzeriiiii. Yani bende fayda etmedi muz. Ayrica kilodan ziyade cocuga beyin gelisimi icin faydali seylerde yemek lazim. Kaju ceviz sut balik. Bunlar cok onemli canim
Evet yağlı bir iğne olduğu için öyle oluyorProluton banada yapildi 2 kez kalcamin uzerine oturamiyorum sizdede öylemi
İğne nin adı neydiCanim 3 yil onceydi sadece ilaci hatirliyorum progestandi ama inan hic ise yaramadi dr u degistirdim hemen igneye baslatti ve 2 gun durdu kanamam seninde durur merak etme ayaklarinin altina yastik koy uzan hep gecer o
Bilemedim ki canım ya son bir haftadır bu durumdayım. Hani adet olmadan önce bir şişkinlik ve bedeninin içinde sıkışma hissi olur ya onu yaşıyorum resmenBelki kilo değildir. Şişlik ödem gibi bi şeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?