Belimde yatarken ağrı oluyoCanim benim 2. Cocugumda 6.haftadan itibaren lekem oldu hep yattim ilac kullandim gecmedi igne vuruldum ancak oyle durdu dr iyisini bilir ama igne daha etkili bu arada cinsiyetin kiz olabilir belinde agri varmi
Her şeyi denemeye rasıyım deniycem mubakkakBende de çok yaramıyordu ama hiç içmedigim zamanlara göre daha iyi oluyordum.
5+2 canim ama adet dongum 33 gün benimYok canim her yerine baktim yazmiyor
kac haftalik seninki canim beim gittigimde 4+4tu
Allah taşıyamayacağı yükü kullarına vermezmiş, sen de bu en güzel ve tatlı yükü hakkında taşıyacağına inanıyorum :)MaşaAllah canım. Ben bu halime sukrediyorum. Çünkü ilk hamileliğimde iki ay heo yattım. Beiwnsizlikten haftada bir seruma gidiyodum. Bu hamileliğimde anladım ki aç kalırsam istifralar başlıyo em ufak kokuda oguruyorum. O yüzden şimdilik bu halde giderse ucuz atlatmış olacam. Ama onumuzdeki iki haftadan korkuyorum. Genelde daha ağır geçen haftalar.
Sanada MaşaAllah canım. Inşaallah olmaz da. Evet cocuklarla çok zor. Özellikle yalnızsan daha zor. Yinede gariplerim birbirlerini oyaliyolar. Bi şekilde iki haftadır idare ediyolar. Onlarda yeni bi döneme giriyolar. Hayat nasıl beni tekrar anne olmaya hazırlıyosa onlarida abi abla olmaya hazırlıyo. Her zorluk bi sonrakı basamak için güç katıyo insana. Ister koca bedenli bizler olsun, ister koca yurekli çocuklar.. o yüzden bi yandan üzülüyorum ama bi yandan da olması gereken budur belki diyorum. Allah kuluna zulmetmez. Elbet vardır yaşadıklarımızın hikmetleri. :)
Proluton banada yapildi 2 kez kalcamin uzerine oturamiyorum sizdede öylemiBelimde yatarken ağrı oluyo
Hangi iğneden kullandin
Progestan mi etkili yoksa prolutonu
Ben 3 gün de 1 proluton depot kullaniyorum
Vallahi cnm iş yerinde bulduğum yere uyuyorum çok keyifli oluyor :)İlk gebeliğin tadı bambaşka cidden bir de güzel geçiyorsa :) Ama uykunun çöküşü oldugun yerde uyuyakalmak bile baska,nasil iclendimm,cok keyif yapardim
Kızlar ya ağzımın içinde aft çıktı çok acıyor ilaç sürsem sorun olur mu
Birşey sorucam bunu düşünmek için çok erken ama bende ileri derecede boyun fıtığı başlangıç düzeyinde de bel fıtığı var bugün doktor bel fıtığindan dolayı sezeryan olabilirsin beyin doktorundan onay alman lazım dedi normal doğum için. Daha önce doğum yapmış olan ablalarım böyle bel fıtığı olup normal yapan var mi ben normal doğum istiyorum sezeryandan çok korkuyorum o iğne olayı bende travma.
Kızlar birşey soracağım daha önce özel hast de beta yaptırdım yarın sağlık ocağında yaptıracağım çok farkediyormu yaptıran varmı bu şekildeayrı yerlerde?
Kızlar ayy bana cevap veren olmamış
Ilk hamileligimde ilk muayenemi 7+0 da olmuştum şimdi ilkine doktorum 6+0 da çağırdı erken değil mi
10 ocak canim. Yumurtlama geç oldu 28 günde adet olmuyorum ben. Adetime 3 gün kala 18 çıkmıştı senin kaçtı değerin soylemissindir belki de unutmusum kusuruma bakma
Lekelenmeler acik pembe/kahverengi halen devam ediyor normal mi acaba pazar gününden beri
1 haftadir İlaç olarak proluton depot progestan coraspin jel ve folik asit kullaniyorum
Perşembe kontrol var
Kızlar benim bugün öglenden veri midem bulaniyordu.hic bisey yiyemedim.markete gittik.canim cips istedi.aldik eve gekdik yedim.ama midem bulanmadı.tiksinmedim de.ardindan 4 tane de halley yedim.
Bikac gündür ne yesem midem bulaniyordu.cipsi yiyince gecti.agzima seker bile vurmuyordum.
Ama bi yandan korkuyorum cips zararli diye.bi yandan da baska bisey yiyemiyorum.
Kizlar sizin kesenizi dr.lar mm olarak olctu mu?
Benimki olcmedi de acaba bende bi sıkınti mi var dedim
Oglum 4.5 kizim 2.5 daha cok kucukler canim yaa hakkimizda hayirlisi olsun ben daha emin olamadim testte var ama kan sonucunu ya4in alicam
Saol canim.deneyeyim.Canım bulabiliyorsan dut pekmezi dene cabucak gecirir aftlara en iyi gelen seydir
Igneyi eger yasamadiysan hic onyargili olma,bende mecburi sezeryan oldum spinal.Cidden ignede hicbisy yok.Tabii ki vuranlada vurulan kisiylede alakali ama abartildigi kadar aci gercekten yok canim.Simdidem bunlari dusunme hem bak doktorlarinlada gorusursun.O zaman cidden kendini dusunmuyorsun bile yeter ki hersey iyi olsun diye herseyi yaparim diyor insan :)))❤
Farkli cikabilir ama yeterli artisida gosterir demisti doktorum.
Belli olmaz canim erken degil ama istersen daha sonrada gidebilirsin
Gec dollenme ihtimaline doktor ne diyor?
Renkleri itibariyle sikinti degil sanirim.Insallah guzel haberler al gonulden diliyorumm❤
Evet cidden cok zararli.Eger bu tur seyler rahatlatiyorsa yufka alip onu ucgen sekillerde ne cok buyuk ne cok kucuk kesip zeytinyagi tuz ve istedigin baharatlari karisim yapip ona süre süre ya da buyuk tepside yedirerek yani iyice hepsine bulayacak sekilde karistir.Firina at canim.Agzini kapali tut fazlasinin bayatlamasin.Denemeni tavsiye ederim cıtır cıtır :) istersen biraz arastir farkli soslarda bulabilirsin tarif
Benim ki olctu diger haftalarda takibimiz icin elimizde olsun dedi canim.Ama 2 keredirde kese gorunce bu sefer ben stres yaptim :) Ama sorf olcmedi diye sikinti olabilecegini dusunme.
Ilk zamanlar zor olacaktir ama bide bunun sonrasi var :)))))❤ Allah kolayliklar versin
Benim altdan usg ile bakti cok kucuk bak olusuyor diye gosterdi sadece usg fotografi bile vermedi.. sıkinti olmaz canim icini ferah tut sen.. 5 haftalik yaklasik dedi... olcmedi 10 gun sonra gel dedi
ayy kizlar icime su sertiniz kizlar sagolunCanim benimkide ölçmedi daha yeni yerleşyo dedi senin kaç haftalik
Ben de ayniKızlar ben acayip halsizim kolum kanadım kalkmıyor sanki sabahtan beri yatıyorum benim gibi olan varmı
Konusurken bile yoruldugumu hissediyorum ayy niye böyle oldum ya gayet iyiydim
Canim 3 yil onceydi sadece ilaci hatirliyorum progestandi ama inan hic ise yaramadi dr u degistirdim hemen igneye baslatti ve 2 gun durdu kanamam seninde durur merak etme ayaklarinin altina yastik koy uzan hep gecer oBelimde yatarken ağrı oluyo
Hangi iğneden kullandin
Progestan mi etkili yoksa prolutonu
Ben 3 gün de 1 proluton depot kullaniyorum
Saat 18:00 de iki dakika uzanıp telefona bakayım dedim bi uyumuşum az önce kalktım... Herşeyi duyuyorum ama gözümü açamıyorumVallahi cnm iş yerinde bulduğum yere uyuyorum çok keyifli oluyor :)
Saol canim.deneyeyim.
Bu arada bulantim yine basladı.geçiciymis.
Bi tek cips yiyebiliyorum.ins tadini begenirim.evde de yufka var.bakayim nasil olacak
Akıntı artması burda başka arkadaslarda da olmuştu. Benim yoğun degildi az da değil. Normal bi akıntı. Doktor dediki kötü koku ve yanma var mıydı. Kötü koku farketmedim zaten herşey kokuyo bana şuan. Ama yanma oluyo. Özellikle tam çiş biterken artıyo. Ihmal etmeyin. Enfeksiyon acayip bi halsizlik yapiyomus. Zaten ilk kontrollerde illaki istenir heralde idrar tahlili.Amin canım hoşbulduk. İnşallah senin de sonuçların güzel çıkar. Bir şey soracaktım yanma ile birlikte hiç sarı renkli akıntın oldu mu? Benim akıntım arttı hamile olduğumu öğrendiğimden beri
Canim bebege kilo aldiran muz kaju kasar ama bu aylar pek bizim yediklerimizle baglantili degil ins gorursek sonraki aylar yine bilgi alisverisi yapariz tabiKızlar olumlu poitif ve güEl şeylerden bahsedip evrene pozitşf eberji berelim,bnm şu arkadaşım en yakın bugün bir arkadaşın odasında karşılaltık benle konuşmuyor:))ama asla sıkmşcam cnmı sadece ona verdiğim dostluğumuza emeğe yanıyorum,tövbe yarabbim bana çatmasın veren allah ona kıZsın demek istedim ona,neyse beneğe neler kilo aldırır,ben soda muz biliyrm başka ne bilenler yazsın güzel faydalı bilgilee paylaşalım
Zofer birde zofren zydis diye iki ilaç duymuştum. Bunlar iyi geliyormuş. Dr una bi sor istersen canımYok cnm hiç krakerle filan olcak değil midem ağzımda napacaksam diğer çocukla ilgilenemiyrm
Hoşgeldin canım 37 yim bende değilsinKızlar bnm yaş ileri 38 yaşıdnayım belkşd en yaşlınızımMide bulantım feci varmıdır önerisi olan
Sağol cnm gideceğimDoktorun varsa ara sor istersen canım onlar daha iyi bilirler ynlış yönlendirmyelim yada yakında bir hastane varsa gidip sor istersen ağrın artarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?