• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Z Zeynep2100 canim.mide bulantisi icin sormuşsun.herkes kraker leblebi filan diyor.
Ben de bisey buldum.elma.çok güzel geciriyor bide yemeye baslamadan bile tiksinmiyorsun.ben de 2 gecedir 2 şer tane elma yiyorum.sert sulu olanindan al ye canım.yeryemez biseyin kalmiyor.bide uzun sürüyor bulantinin geri gelmesi.kesinlikle tavsiye ederim.

Kızlar olumlu poitif ve güEl şeylerden bahsedip evrene pozitşf eberji berelim,bnm şu arkadaşım en yakın bugün bir arkadaşın odasında karşılaltık benle konuşmuyor:))ama asla sıkmşcam cnmı sadece ona verdiğim dostluğumuza emeğe yanıyorum,tövbe yarabbim bana çatmasın veren allah ona kıZsın demek istedim ona,neyse beneğe neler kilo aldırır,ben soda muz biliyrm başka ne bilenler yazsın güzel faydalı bilgilee paylaşalım
Ben ilkinde nerdeyse 9 ay boyunca hergun 1 muz yedim kizim 3.300 dogdu. Dr anne ve baba olark zayif miyon oldugumz icin sizden anca bu cikar dedi zaten. Ama tanidigmz bi kari-koca var dev gibi cocuklarida hep 4 uzeri uzeriiiii. Yani bende fayda etmedi muz. Ayrica kilodan ziyade cocuga beyin gelisimi icin faydali seylerde yemek lazim. Kaju ceviz sut balik. Bunlar cok onemli canim

Tamam canim denicem.
Bu arada ben mide bulantima bi care buldum.elma.
Normalde hic sevmem.ama bulantim basladi baslayali canim elma istiyor.heralde vücut kendisine neyin yarayacağini biliyor onu istiyor.
Aynen oyle yemegn ustune meyve yenmez denir ama benm midemi bastrsn diye elma cok iyi geldi banada

Kızlar aslında benim Eylül grubunda olmam lazımdı ama eylülün son günleri olunca bana daha yakın geldi Ekim. Ama sizden bi 3_5 gün önce gidiyorum. Yarın Dr a gidicem. İnşallah bi sorun yaşamazsanız yazarım buraya ölçülerini. Birde merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirim. Göbüşümün üstüne daha nekadar yatabilirim diye sorucam birde ilişki yasağı 8 haftaydı bizde devam mı diye sorucam.
Güle güle git canim.ins bebisinin kalp atisini duyarsin.
Benim bir sorum var.
Benim.gecen gün kahveye yakin icerden silince peceteye silince leke geliyordu.bende doktora sordum.progesteron verdi.eve geldim kesilmisti.kullanmadim.paket öyle duruyor.sadece 1 gün gelmisti.
Simdi ben kullanmasam zarari olur mu?yada kahve leke gelmedigi halde parogesteron kullanmak zararli mi?
Cok uzun oldu kusura bakma.sorarsan sevinirim canim.benim doktorum uzakta özelde
Yine de telefonlara cikmiyor.2 hafta sonra gel dedi.ama benim icim icimi yiyor.

Kizlar ya yine yazayim nolur cevap verin. sizin kesenizi dr.lar mm olarak olctu mu?
Benimki olcmedi de acaba bende bi sıkınti mi var dedim
Her dr olcmez panik yapma kuzum bende hic dikkat etmemisim soylemis dr burda konusuldugunu duyunca ablama sordum oda yanimdaydi dr soyledimi dedim 5.5 mm demis :)))) ben ona bile dikkat etmemisim :)))

Kizlar benim 2. Hamileligim 5 haftalik olmasina ragmen karnim acayip cikti neden acaba gaz falan mi simdiden boyleyse bir kac ay sonra ne olur allah bilir :/

Kizlar benim 2. Hamileligim 5 haftalik olmasina ragmen karnim acayip cikti neden acaba gaz falan mi simdiden boyleyse bir kac ay sonra ne olur allah bilir :/
Adet dongusu gecikt8ginde de sisiyoruz ya bende senin gibiyim adet olmadigimiz icin vucut siskin bence toparlar diye dusunuyorum kizimda oyle olmustu ilk zamanlar sisip sonra inmistim :)))))

Ben ilkinde nerdeyse 9 ay boyunca hergun 1 muz yedim kizim 3.300 dogdu. Dr anne ve baba olark zayif miyon oldugumz icin sizden anca bu cikar dedi zaten. Ama tanidigmz bi kari-koca var dev gibi cocuklarida hep 4 uzeri uzeriiiii. Yani bende fayda etmedi muz. Ayrica kilodan ziyade cocuga beyin gelisimi icin faydali seylerde yemek lazim. Kaju ceviz sut balik. Bunlar cok onemli canim
Ben 183 üm eşim 187 ve oğlumda inanılmaz iyi beslendim.izmirliyim hamileliğimi de Kasım da ö oğrenmiştim inanılmaz balık yemiştim. Herşeyi yemiştim hiç miğde bulantım olmamıştı. Oğlum 3.5 kilo doğdu yinede.

Proluton banada yapildi 2 kez kalcamin uzerine oturamiyorum sizdede öylemi
Evet yağlı bir iğne olduğu için öyle oluyor
Canim 3 yil onceydi sadece ilaci hatirliyorum progestandi ama inan hic ise yaramadi dr u degistirdim hemen igneye baslatti ve 2 gun durdu kanamam seninde durur merak etme ayaklarinin altina yastik koy uzan hep gecer o
İğne nin adı neydi
Proluton depot mu progestan ampul mu

Back