Canım bulabiliyorsan dut pekmezi dene cabucak gecirir aftlara en iyi gelen seydir
Igneyi eger yasamadiysan hic onyargili olma,bende mecburi sezeryan oldum spinal.Cidden ignede hicbisy yok.Tabii ki vuranlada vurulan kisiylede alakali ama abartildigi kadar aci gercekten yok canim.Simdidem bunlari dusunme hem bak doktorlarinlada gorusursun.O zaman cidden kendini dusunmuyorsun bile yeter ki hersey iyi olsun diye herseyi yaparim diyor insan :)))❤
Farkli cikabilir ama yeterli artisida gosterir demisti doktorum.
Belli olmaz canim erken degil ama istersen daha sonrada gidebilirsin
Gec dollenme ihtimaline doktor ne diyor?
Renkleri itibariyle sikinti degil sanirim.Insallah guzel haberler al gonulden diliyorumm❤
Evet cidden cok zararli.Eger bu tur seyler rahatlatiyorsa yufka alip onu ucgen sekillerde ne cok buyuk ne cok kucuk kesip zeytinyagi tuz ve istedigin baharatlari karisim yapip ona süre süre ya da buyuk tepside yedirerek yani iyice hepsine bulayacak sekilde karistir.Firina at canim.Agzini kapali tut fazlasinin bayatlamasin.Denemeni tavsiye ederim cıtır cıtır :) istersen biraz arastir farkli soslarda bulabilirsin tarif
Benim ki olctu diger haftalarda takibimiz icin elimizde olsun dedi canim.Ama 2 keredirde kese gorunce bu sefer ben stres yaptim :) Ama sorf olcmedi diye sikinti olabilecegini dusunme.
Ilk zamanlar zor olacaktir ama bide bunun sonrasi var :)))))❤ Allah kolayliklar versin