• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canim benim 2. Cocugumda 6.haftadan itibaren lekem oldu hep yattim ilac kullandim gecmedi igne vuruldum ancak oyle durdu dr iyisini bilir ama igne daha etkili bu arada cinsiyetin kiz olabilir belinde agri varmi
Belimde yatarken ağrı oluyo
Hangi iğneden kullandin
Progestan mi etkili yoksa prolutonu
Ben 3 gün de 1 proluton depot kullaniyorum

MaşaAllah canım. Ben bu halime sukrediyorum. Çünkü ilk hamileliğimde iki ay heo yattım. Beiwnsizlikten haftada bir seruma gidiyodum. Bu hamileliğimde anladım ki aç kalırsam istifralar başlıyo em ufak kokuda oguruyorum. O yüzden şimdilik bu halde giderse ucuz atlatmış olacam. Ama onumuzdeki iki haftadan korkuyorum. Genelde daha ağır geçen haftalar.

Sanada MaşaAllah canım. Inşaallah olmaz da. Evet cocuklarla çok zor. Özellikle yalnızsan daha zor. Yinede gariplerim birbirlerini oyaliyolar. Bi şekilde iki haftadır idare ediyolar. Onlarda yeni bi döneme giriyolar. Hayat nasıl beni tekrar anne olmaya hazırlıyosa onlarida abi abla olmaya hazırlıyo. Her zorluk bi sonrakı basamak için güç katıyo insana. Ister koca bedenli bizler olsun, ister koca yurekli çocuklar.. o yüzden bi yandan üzülüyorum ama bi yandan da olması gereken budur belki diyorum. Allah kuluna zulmetmez. Elbet vardır yaşadıklarımızın hikmetleri. :)
Allah taşıyamayacağı yükü kullarına vermezmiş, sen de bu en güzel ve tatlı yükü hakkında taşıyacağına inanıyorum :)

Kızlar ya ağzımın içinde aft çıktı çok acıyor ilaç sürsem sorun olur mu

Canım bulabiliyorsan dut pekmezi dene cabucak gecirir aftlara en iyi gelen seydir:KK66:

Birşey sorucam bunu düşünmek için çok erken ama bende ileri derecede boyun fıtığı başlangıç düzeyinde de bel fıtığı var bugün doktor bel fıtığindan dolayı sezeryan olabilirsin beyin doktorundan onay alman lazım dedi normal doğum için. Daha önce doğum yapmış olan ablalarım böyle bel fıtığı olup normal yapan var mi ben normal doğum istiyorum sezeryandan çok korkuyorum o iğne olayı bende travma.

Igneyi eger yasamadiysan hic onyargili olma,bende mecburi sezeryan oldum spinal.Cidden ignede hicbisy yok.Tabii ki vuranlada vurulan kisiylede alakali ama abartildigi kadar aci gercekten yok canim.Simdidem bunlari dusunme hem bak doktorlarinlada gorusursun.O zaman cidden kendini dusunmuyorsun bile yeter ki hersey iyi olsun diye herseyi yaparim diyor insan :)))❤

:duduk:Kızlar birşey soracağım daha önce özel hast de beta yaptırdım yarın sağlık ocağında yaptıracağım çok farkediyormu yaptıran varmı bu şekildeayrı yerlerde?:halay:

Farkli cikabilir ama yeterli artisida gosterir demisti doktorum.

Kızlar ayy bana cevap veren olmamış
Ilk hamileligimde ilk muayenemi 7+0 da olmuştum şimdi ilkine doktorum 6+0 da çağırdı erken değil mi

Belli olmaz canim erken degil ama istersen daha sonrada gidebilirsin

10 ocak canim. Yumurtlama geç oldu 28 günde adet olmuyorum ben. Adetime 3 gün kala 18 çıkmıştı senin kaçtı değerin soylemissindir belki de unutmusum kusuruma bakma

Gec dollenme ihtimaline doktor ne diyor?

Lekelenmeler acik pembe/kahverengi halen devam ediyor normal mi acaba pazar gününden beri
1 haftadir İlaç olarak proluton depot progestan coraspin jel ve folik asit kullaniyorum
Perşembe kontrol var:110:

Renkleri itibariyle sikinti degil sanirim.Insallah guzel haberler al gonulden diliyorumm❤

Kızlar benim bugün öglenden veri midem bulaniyordu.hic bisey yiyemedim.markete gittik.canim cips istedi.aldik eve gekdik yedim.ama midem bulanmadı.tiksinmedim de.ardindan 4 tane de halley yedim.
Bikac gündür ne yesem midem bulaniyordu.cipsi yiyince gecti.agzima seker bile vurmuyordum.
Ama bi yandan korkuyorum cips zararli diye.bi yandan da baska bisey yiyemiyorum.

Evet cidden cok zararli.Eger bu tur seyler rahatlatiyorsa yufka alip onu ucgen sekillerde ne cok buyuk ne cok kucuk kesip zeytinyagi tuz ve istedigin baharatlari karisim yapip ona süre süre ya da buyuk tepside yedirerek yani iyice hepsine bulayacak sekilde karistir.Firina at canim.Agzini kapali tut fazlasinin bayatlamasin.Denemeni tavsiye ederim cıtır cıtır :) istersen biraz arastir farkli soslarda bulabilirsin tarif;)

Kizlar sizin kesenizi dr.lar mm olarak olctu mu?
Benimki olcmedi de acaba bende bi sıkınti mi var dedim

Benim ki olctu diger haftalarda takibimiz icin elimizde olsun dedi canim.Ama 2 keredirde kese gorunce bu sefer ben stres yaptim :) Ama sorf olcmedi diye sikinti olabilecegini dusunme.

Oglum 4.5 kizim 2.5 daha cok kucukler canim yaa hakkimizda hayirlisi olsun ben daha emin olamadim testte var ama kan sonucunu ya4in alicam

Ilk zamanlar zor olacaktir ama bide bunun sonrasi var :)))))❤ Allah kolayliklar versin

Canım bulabiliyorsan dut pekmezi dene cabucak gecirir aftlara en iyi gelen seydir:KK66:

Igneyi eger yasamadiysan hic onyargili olma,bende mecburi sezeryan oldum spinal.Cidden ignede hicbisy yok.Tabii ki vuranlada vurulan kisiylede alakali ama abartildigi kadar aci gercekten yok canim.Simdidem bunlari dusunme hem bak doktorlarinlada gorusursun.O zaman cidden kendini dusunmuyorsun bile yeter ki hersey iyi olsun diye herseyi yaparim diyor insan :)))❤

Farkli cikabilir ama yeterli artisida gosterir demisti doktorum.

Belli olmaz canim erken degil ama istersen daha sonrada gidebilirsin

Gec dollenme ihtimaline doktor ne diyor?

Renkleri itibariyle sikinti degil sanirim.Insallah guzel haberler al gonulden diliyorumm❤

Evet cidden cok zararli.Eger bu tur seyler rahatlatiyorsa yufka alip onu ucgen sekillerde ne cok buyuk ne cok kucuk kesip zeytinyagi tuz ve istedigin baharatlari karisim yapip ona süre süre ya da buyuk tepside yedirerek yani iyice hepsine bulayacak sekilde karistir.Firina at canim.Agzini kapali tut fazlasinin bayatlamasin.Denemeni tavsiye ederim cıtır cıtır :) istersen biraz arastir farkli soslarda bulabilirsin tarif:KK66:

Benim ki olctu diger haftalarda takibimiz icin elimizde olsun dedi canim.Ama 2 keredirde kese gorunce bu sefer ben stres yaptim :) Ama sorf olcmedi diye sikinti olabilecegini dusunme.

Ilk zamanlar zor olacaktir ama bide bunun sonrasi var :)))))❤ Allah kolayliklar versin
Saol canim.deneyeyim.
Bu arada bulantim yine basladı.geçiciymis.
Bi tek cips yiyebiliyorum.ins tadini begenirim.evde de yufka var.bakayim nasil olacak

Benim altdan usg ile bakti cok kucuk bak olusuyor diye gosterdi sadece usg fotografi bile vermedi.. sıkinti olmaz canim icini ferah tut sen.. 5 haftalik yaklasik dedi... olcmedi 10 gun sonra gel dedi

Canim benimkide ölçmedi daha yeni yerleşyo dedi senin kaç haftalik
ayy kizlar icime su sertiniz kizlar sagolun

Belimde yatarken ağrı oluyo
Hangi iğneden kullandin
Progestan mi etkili yoksa prolutonu
Ben 3 gün de 1 proluton depot kullaniyorum
Canim 3 yil onceydi sadece ilaci hatirliyorum progestandi ama inan hic ise yaramadi dr u degistirdim hemen igneye baslatti ve 2 gun durdu kanamam seninde durur merak etme ayaklarinin altina yastik koy uzan hep gecer o

Kızlar olumlu poitif ve güEl şeylerden bahsedip evrene pozitşf eberji berelim,bnm şu arkadaşım en yakın bugün bir arkadaşın odasında karşılaltık benle konuşmuyor:))ama asla sıkmşcam cnmı sadece ona verdiğim dostluğumuza emeğe yanıyorum,tövbe yarabbim bana çatmasın veren allah ona kıZsın demek istedim ona,neyse beneğe neler kilo aldırır,ben soda muz biliyrm başka ne bilenler yazsın güzel faydalı bilgilee paylaşalım

Amin canım hoşbulduk. İnşallah senin de sonuçların güzel çıkar. Bir şey soracaktım yanma ile birlikte hiç sarı renkli akıntın oldu mu? Benim akıntım arttı hamile olduğumu öğrendiğimden beri
Akıntı artması burda başka arkadaslarda da olmuştu. Benim yoğun degildi az da değil. Normal bi akıntı. Doktor dediki kötü koku ve yanma var mıydı. Kötü koku farketmedim zaten herşey kokuyo bana şuan. Ama yanma oluyo. Özellikle tam çiş biterken artıyo. Ihmal etmeyin. Enfeksiyon acayip bi halsizlik yapiyomus. Zaten ilk kontrollerde illaki istenir heralde idrar tahlili.

Kızlar olumlu poitif ve güEl şeylerden bahsedip evrene pozitşf eberji berelim,bnm şu arkadaşım en yakın bugün bir arkadaşın odasında karşılaltık benle konuşmuyor:))ama asla sıkmşcam cnmı sadece ona verdiğim dostluğumuza emeğe yanıyorum,tövbe yarabbim bana çatmasın veren allah ona kıZsın demek istedim ona,neyse beneğe neler kilo aldırır,ben soda muz biliyrm başka ne bilenler yazsın güzel faydalı bilgilee paylaşalım
Canim bebege kilo aldiran muz kaju kasar ama bu aylar pek bizim yediklerimizle baglantili degil ins gorursek sonraki aylar yine bilgi alisverisi yapariz tabi

Kızlar aslında benim Eylül grubunda olmam lazımdı ama eylülün son günleri olunca bana daha yakın geldi Ekim. Ama sizden bi 3_5 gün önce gidiyorum. Yarın Dr a gidicem. İnşallah bi sorun yaşamazsanız yazarım buraya ölçülerini. Birde merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirim. Göbüşümün üstüne daha nekadar yatabilirim diye sorucam birde ilişki yasağı 8 haftaydı bizde devam mı diye sorucam.

Back