Bebeğiniz çok kritik bir ayda. Dördüncü ay zaten uyku gerilemesi ve meme reddi ayıdır. Ve maalesef dördüncü ayda bebek memeyi reddedince süt sağılıp biberonla vermeye başlanır ve çoğu anne içinden çıkılmaz bir sürece girer. Ben de o aylarda ciddi bir red yaşadım, ve emzirme danışmanıyla birlikte bebeği geri göndermemiz 15 20 gün buldu, çok çok fazla uğraşmıştım artık psikolojim bozulmuştu. Siz de benim ve diğer anneler gibi yanlış kararlar vermeyin diye yazdım. Biberon meme reddinin en büyük sebebidir. Mümkünse başka yöntemle beslemenizi öneririmsonra içinden çok zor çıkacağınız bir sürece girmeyinSilikon ucu süt azalttığını asla düşünmüyorum çünkü oğlum doğduğundan beri silikon uçla emiyor ve ilk iki ay 1300 gram kilo aldı
Burdan silikon uçla emziren bir anne de yorumuma denk gelirse böyle şeyleri kafaya takmasın :)
Philips avent biberon da oldukça efor istiyor bir kaç kez onunla süt vermiştim, hatta gelmiyor diye ağlamıştı güçlü çekemediği için..
Ama tabiki anne sütünü bırakmaması için elimden geleni yapacağım yorumlarınız için teşekkürler