Boylarınızn maşaAllah ama benm şahit olduklarım genelde cüsse olark da büyükler:) dev gibi yani. Iri anlamnda. Tabi buyukten kucuk kuckten buyuk de cikar ona da sahit oldum. Ama genel olark dr oyle soylemsti.Ben 183 üm eşim 187 ve oğlumda inanılmaz iyi beslendim.izmirliyim hamileliğimi de Kasım da ö oğrenmiştim inanılmaz balık yemiştim. Herşeyi yemiştim hiç miğde bulantım olmamıştı. Oğlum 3.5 kilo doğdu yinede.
Aynn cnm balık yağı hapı alcam zaten ilk işBen ilkinde nerdeyse 9 ay boyunca hergun 1 muz yedim kizim 3.300 dogdu. Dr anne ve baba olark zayif miyon oldugumz icin sizden anca bu cikar dedi zaten. Ama tanidigmz bi kari-koca var dev gibi cocuklarida hep 4 uzeri uzeriiiii. Yani bende fayda etmedi muz. Ayrica kilodan ziyade cocuga beyin gelisimi icin faydali seylerde yemek lazim. Kaju ceviz sut balik. Bunlar cok onemli canim
Çok sevndm cnm senn kaçıncı ilk mi?nasıl geçiyor bul tı halsizlik isteksizlik var bende ama geçecek inanıyrmHoşgeldin canım 37 yim bende değilsin
İlk kaç çıkmıştı canım bide kaç gün gecikti adetinGunaydin kizlar degerim 602 cikti hala inanamiyorum
Ilk defa Yaptirdim canim 5 gun gecti sanirimİlk kaç çıkmıştı canım bide kaç gün gecikti adetin
Gayet iyi bence sonuçIlk
Ilk defa Yaptirdim canim 5 gun gecti sanirim
HemşehrimBen 183 üm eşim 187 ve oğlumda inanılmaz iyi beslendim.izmirliyim hamileliğimi de Kasım da ö oğrenmiştim inanılmaz balık yemiştim. Herşeyi yemiştim hiç miğde bulantım olmamıştı. Oğlum 3.5 kilo doğdu yinede.
bende pazartesi yaptirmiatim 785 cikmiati bugun bi daha yaptiracam bakalim ne cikacakIlk
Ilk defa Yaptirdim canim 5 gun gecti sanirim
Çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayız. Yediklerim gaz yapıyor birde akşam oldumu bildiğin koca bir göbek oluyorum. Sadece göbekte değil kendimi şiş hissediyorumBilemedim ki canım ya son bir haftadır bu durumdayım. Hani adet olmadan önce bir şişkinlik ve bedeninin içinde sıkışma hissi olur ya onu yaşıyorum resmen
Benim bi oğlum var 7 yaşında. Sürekli yorgunum, bulduğum yerde uyuyorum, sabahları kalkınca ilk yarım saat miğdem çok bulanıyor, gün içinde de çok olmasa da sürekli var bulantıÇok sevndm cnm senn kaçıncı ilk mi?nasıl geçiyor bul tı halsizlik isteksizlik var bende ama geçecek inanıyrm
benim de tam 7 yıl ara canım hayırlı olsun14 subat tam 7 yil once bugunde kizima hamile oldugumu ogrenmistim.. Supriz bebekti ekim annesi olmustum.. 7 yil aradan sonra tekrar supriz tekrar ekim annesi olmayi nasip etti Allah
Balık tüketemiyor musun canım niçin balık yağı alacaksın? Kızımda dr um gerek yok demişti eğer tüketiyorsam. Zaten ceviz falan da yiyordum. Başka gittiğim bir dr vermişti de ondan kaynaklı kusmuştum ben bulantı çok yapmıştı diğer dr önermedipeki bayanlar balık yağı alıyor musunuz ben ilk doğumumda çok kilo almadım aldığımı vermiştim hemen yalnız şimdi 10 kg daha fazlayım hamilelikte de alacağım endişeliyim balık yağı içme kilo alırsın diyen oldu sadace demir düşük o nedenle demir ilacı ve folik trio içiyorum
Balık yiyorum ceviz badem fındık vs ama ilk kızıma hamileyken efa vermişti doktor şimdi almayacağım sağol yorumun içinBalık tüketemiyor musun canım niçin balık yağı alacaksın? Kızımda dr um gerek yok demişti eğer tüketiyorsam. Zaten ceviz falan da yiyordum. Başka gittiğim bir dr vermişti de ondan kaynaklı kusmuştum ben bulantı çok yapmıştı diğer dr önermedi
Dr un şimdilik önermediyse alma canım ya sonuçta hiçbir şey doğalını tutmaz diye düşünüyorum tabi bu yalnızca benim fikrim. Sağlıklı hamilelikler dilerim canım yanlış anlaşılmak istemem tabi herkesin kendi kararı:)Balık yiyorum ceviz badem fındık vs ama ilk kızıma hamileyken efa vermişti doktor şimdi almayacağım sağol yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?