2018 Ekim Anneleri

Boylarınızn maşaAllah ama benm şahit olduklarım genelde cüsse olark da büyükler:) dev gibi yani. Iri anlamnda. Tabi buyukten kucuk kuckten buyuk de cikar ona da sahit oldum. Ama genel olark dr oyle soylemsti.

Aynn cnm balık yağı hapı alcam zaten ilk iş

Hemşehrim

Bilemedim ki canım ya son bir haftadır bu durumdayım. Hani adet olmadan önce bir şişkinlik ve bedeninin içinde sıkışma hissi olur ya onu yaşıyorum resmen
Çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumdayız. Yediklerim gaz yapıyor birde akşam oldumu bildiğin koca bir göbek oluyorum. Sadece göbekte değil kendimi şiş hissediyorum

Çok sevndm cnm senn kaçıncı ilk mi?nasıl geçiyor bul tı halsizlik isteksizlik var bende ama geçecek inanıyrm
Benim bi oğlum var 7 yaşında. Sürekli yorgunum, bulduğum yerde uyuyorum, sabahları kalkınca ilk yarım saat miğdem çok bulanıyor, gün içinde de çok olmasa da sürekli var bulantı

peki bayanlar balık yağı alıyor musunuz ben ilk doğumumda çok kilo almadım aldığımı vermiştim hemen yalnız şimdi 10 kg daha fazlayım hamilelikte de alacağım endişeliyim balık yağı içme kilo alırsın diyen oldu sadace demir düşük o nedenle demir ilacı ve folik trio içiyorum

Ben hala kan vermedim bugün vercem inşallah adetimin üzerinden bugün tam 7 gün geçti

Balık tüketemiyor musun canım niçin balık yağı alacaksın? Kızımda dr um gerek yok demişti eğer tüketiyorsam. Zaten ceviz falan da yiyordum. Başka gittiğim bir dr vermişti de ondan kaynaklı kusmuştum ben bulantı çok yapmıştı diğer dr önermedi

Balık yiyorum ceviz badem fındık vs ama ilk kızıma hamileyken efa vermişti doktor şimdi almayacağım sağol yorumun için

Balık yiyorum ceviz badem fındık vs ama ilk kızıma hamileyken efa vermişti doktor şimdi almayacağım sağol yorumun için
Dr un şimdilik önermediyse alma canım ya sonuçta hiçbir şey doğalını tutmaz diye düşünüyorum tabi bu yalnızca benim fikrim. Sağlıklı hamilelikler dilerim canım yanlış anlaşılmak istemem tabi herkesin kendi kararı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…