- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
Nasibi varmış demekki :) sağlıkla gelsin inşallahCanim yasim 32 ama yastan ziyade korunurken olmasi bizi cok sasirtti ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasibi varmış demekki :) sağlıkla gelsin inşallahCanim yasim 32 ama yastan ziyade korunurken olmasi bizi cok sasirtti ya
Ilac kullansanda hamilelik bulantilarina faydasi olmuyor canim maalesef 12. Haftanin sonuna kadar devam ediyor.. bazilarinda doguma kadar.. tuzlu krakerlerin faydasi olabilir.. benimde fena bulantimCnm leblebi normalde midemi bulamdırır hiç sevmem,dehşet bişi ilacı yokmudur ki
Bende artik cocuklar buyudu caliscam diyerek planlamistim yine evde kaldim kac yaslarinda cocuklar.. soylediniz mi gerci daha yeni ogrenmistin cok agladim ben..hani ilk cocukdan sonra ben baska cocuk sevemem ki diyodum kendime... daha cok sevdim 2. Cocugu. Simdi yok ben kizlarimin ustune baska cocuk sevemem gibi geliyor biliyorum onuda cok ama cok sevicem ama isteAynen birde ben ailemden uzaktayiz ikimizinde hic komsesi yok ben ogretmenim cocuklar hep bakico kreste yani rabbim yardim eder ins
Oglum 4.5 kizim 2.5 daha cok kucukler canim yaa hakkimizda hayirlisi olsun ben daha emin olamadim testte var ama kan sonucunu ya4in alicamBende artik cocuklar buyudu caliscam diyerek planlamistim yine evde kaldim kac yaslarinda cocuklar.. soylediniz mi gerci daha yeni ogrenmistin cok agladim ben..hani ilk cocukdan sonra ben baska cocuk sevemem ki diyodum kendime... daha cok sevdim 2. Cocugu. Simdi yok ben kizlarimin ustune baska cocuk sevemem gibi geliyor biliyorum onuda cok ama cok sevicem ama iste
Oyle canim insNasibi varmış demekki :) sağlıkla gelsin inşallah
Hayirlisi olur insallah mutlaka yaz bizedeOglum 4.5 kizim 2.5 daha cok kucukler canim yaa hakkimizda hayirlisi olsun ben daha emin olamadim testte var ama kan sonucunu ya4in alicam
benide 6+1de cagirdi ama benim kalp atisi icin insallahKızlar ayy bana cevap veren olmamış
Ilk hamileligimde ilk muayenemi 7+0 da olmuştum şimdi ilkine doktorum 6+0 da çağırdı erken değil mi
Usg fotografi var mi yaziyodur orada kese gorundukden sonra problem olmaz canimKizlar ya yine yazayim nolur cevap verin. sizin kesenizi dr.lar mm olarak olctu mu?
Benimki olcmedi de acaba bende bi sıkınti mi var dedim
İnşallah tüm topic inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızYarın bende yaptıracağım bakalim kaç çıkacak hayırlı sonuçlar alirıza insaallah
Benimde olcmedi canim daha cok minik dediKizlar ya yine yazayim nolur cevap verin. sizin kesenizi dr.lar mm olarak olctu mu?
Yok cnm hiç krakerle filan olcak değil midem ağzımda napacaksam diğer çocukla ilgilenemiyrmIlac kullansanda hamilelik bulantilarina faydasi olmuyor canim maalesef 12. Haftanin sonuna kadar devam ediyor.. bazilarinda doguma kadar.. tuzlu krakerlerin faydasi olabilir.. benimde fena bulantim
Dr ile bir gorus olmazsa medpamid falan verir belki anlik rahatlama saglar belki sana iyi gelir.. ama dr ile gorusup kullan kesinlikle.. bende ilgilenemiyorum bulantidan mutfaga giremiyorum cok kotu seni cok iyi anliyorumYok cnm hiç krakerle filan olcak değil midem ağzımda napacaksam diğer çocukla ilgilenemiyrm
Yok canim her yerine baktim yazmiyorUsg fotografi var mi yaziyodur orada kese gorundukden sonra problem olmaz canim
kac haftalik seninki canim beim gittigimde 4+4tuBenimde olcmedi canim daha cok minik dedi
Ay ne ki cnm ya:)) bizimkisi bana yapıştı git dedim sen ufaksın dedim ,göstermiyorsun dedi ne demek istediyse:))o zaman 51 kg idim şimdi 67 ile gene kaldım 80 le doğıma yuvarlarlar beniCok hossun canim benim esimde ay olatak kucuk benden benim 2 dogum sezeryan sonrasi 1 ameliyat daha felan baya cokuyoz tabi ama ben kilo verdim baya bekarlik halime donmustum simdi tekrar kilo vs
Benim altdan usg ile bakti cok kucuk bak olusuyor diye gosterdi sadece usg fotografi bile vermedi.. sıkinti olmaz canim icini ferah tut sen.. 5 haftalik yaklasik dedi... olcmedi 10 gun sonra gel dediYok canim her yerine baktim yazmiyor
kac haftalik seninki canim beim gittigimde 4+4tu
Canim benimkide ölçmedi daha yeni yerleşyo dedi senin kaç haftalikKizlar ya yine yazayim nolur cevap verin. sizin kesenizi dr.lar mm olarak olctu mu?
Konuşcam cnm alırım ama sanmam işe yarasın çevremde yaramadı işe diyende varIlaç da var ben ilk hamileliğimde hep ilaç kullandım. Dramamine ve metpamid kullandım ben ama bana bunları doktor yazdı sen de doktoruna danışıp kullan
Bende de çok yaramıyordu ama hiç içmedigim zamanlara göre daha iyi oluyordum.Konuşcam cnm alırım ama sanmam işe yarasın çevremde yaramadı işe diyende var