• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bebeklerle beraber ev yapımı yoğurda alıştık artık hep ev yapımı tüketiyoruz önceden asla yiyemezdim
yaa bende yiyemıyorumn hazır yoğurdu daha çok sevıyorum , şu an bende çocuk yok ilk hamileliğim acaba ev yoğurduna alışmaya başlasam mı? süt için diyorlar ama market sütlerine de güvenemıyorum , reçel çok seviyorum ama hazır reçelde yememem lazım çalışıyorum herşeyi kendim yapamam. Doğal beslenmek gerçekten çok zor :(

Kızlar selaaam :) bugün dr kontrolüm vardı eşimi ve oğlumu da aldım gittim :) pıt pıtlat duyuldu sat’la uyumlu bi bebişim daha var ❤️ Artık hamile olduğuma alışma süreci başlasın ☺️☺️ Kalp atışını duymayanlardan da haber bekliyorum. İlkemizi unutmayın; pozitif düşünün iyi düşünün bool bol dua edin ☺️ Herşey güzel olucak ❤️❤️ Bu arada rutin testler içşnde 5 tüp kan aldılar ve bide idrar testi verdim.

Kızlar selaaam :) bugün dr kontrolüm vardı eşimi ve oğlumu da aldım gittim :) pıt pıtlat duyuldu sat’la uyumlu bi bebişim daha var ❤️ Artık hamile olduğuma alışma süreci başlasın ☺️☺️ Kalp atışını duymayanlardan da haber bekliyorum. İlkemizi unutmayın; pozitif düşünün iyi düşünün bool bol dua edin ☺️ Herşey güzel olucak ❤️❤️ Bu arada rutin testler içşnde 5 tüp kan aldılar ve bide idrar testi verdim.
Ayy hadi hayirli olsunn darisi bizlere

Hanimlar kese gorundukden sonra dis gebelik olma olasiligi ortadan kalkiyormus dogru mu bilginiz var mi

Ikimizin günleri aynı. Hayırlı haberlerle git gel inşallah. Bebişin kalp atışını duyarsan bana yazar mısın
Tabi canım bilgi veririm , sabah 09:30 randevu benim SAT 1 OCAKTI bir daha regl olmadım eczaneden test aldım çift çizgi biraz ağrı ve bulantı ve ilk kez aş erdim kızımda olmamıştı hayırlısı olsun size de sağolun

Hanimlar kese gorundukden sonra dis gebelik olma olasiligi ortadan kalkiyormus dogru mu bilginiz var mi
evet canım kese var ise ya dolu oluyor içi ya da boş olup sonra görünüyor ya da sadece kese oluyor o boş gebelik , dış gebelik farklı bir durum o tüplerde gelişen cenin oluyor

Dr un şimdilik önermediyse alma canım ya sonuçta hiçbir şey doğalını tutmaz diye düşünüyorum tabi bu yalnızca benim fikrim. Sağlıklı hamilelikler dilerim canım yanlış anlaşılmak istemem tabi herkesin kendi kararı:)
yk zaten almayacağım folik asit ve demir yeter ve doğal beslenme kilo almak istemiyorum

Kan verdim tekrar sonuç çıkmadı halen
Meraktan catlayacagim

Back