2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Kızlar 1 hafta önce mamamızı değiştirdik gaz problemimiz kalmadı ama devamlı kusuyorlar ben mamaya bağlıyorum ama mama kyllanıp benim yaşadığım sorunu yaşayan varmı.yoksa bebekler bu kadar kusuyormu.şimdi anne sütünüde kusuyorlar ara ara anlam veremedim
Canım eğer az az süt kesiği gibi kusuyorlarsa korkma fazla mamayı atıyorlardır. Ama çok fazla kusuyorlarsa ve sıvı haldeyse O zaman sıkıntı olabilir. Belki midesini üşütmüştür.

Nasıl bir emzirme kampiymis o jeliboni???
Canım her öğünde anne sütü veriyorum önce emzirip sonra mama yapıyorum, geceleri zor oluyor ama bi şekilde yoluna oturtmaya çalışıyorum.. Her gün bolca dereotu yiyorum su içiyorum malt içeceği tüketiyorum. Kendimi kampa aldım anlayacağın :))

Allah kabul etsin canım neler hazırladın peki bende önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum da
Sağol canım ikram olarak tavuk pilav yoğurt ve tatlı vardı lokum dağıttım magnet yaptırmıştım onları hediye olarak verdim lohusa şerbeti ikram edildi bide

Cok ayip etmis.. bence bidaha yatili falan yollama.. hatta mümkünse sadece kayinvalden gelsin size görmek eglendirmek icin .. öyle sey olurmu ya destegin böylesine gerek yok.. daha zorlastirio herseyi.. sen oglunun dibinden ayirma.. biliorum bazen onunda parka disariya gitme ihtiyaci var ama bunu esin yapsin veya hep beraber cikin..üzme sen kendini birlikte olunca daha düzelir..
söyledim zaten artık sizde kalmasını istemiyorum dedim ama ben istersen alırım kimse karışamaz sen sadece doğurdun taşımakti senin görevin o benim oğlum falan dedi bu laflardan sonra anladım ki insan laftan anlamıyosa ne dersen de önemli değil eşim destek olsa keşke bu konularda

Canim aglayinca panikleme.. aglqmayan bebek yok sonucta.. hr ne kadar millet baksada sen rahat ol.. dünyanin en normal seyi yani :) ve kendini kisitlama agliyo diye hemen eve gitme sonucta daha cooook qglicaklar :) yapman gereken susturmak canim.. kucagina al o anda sakinlestir birde esin yaninda gelmis daha kolay digerinide ona ver oh mis :) yemek yeme
Bölümünde otur bi kösede sakinlesir bebeler .. ya mama ile ya kucaga almak iile..bazen acliktan ziyade daha cok aperatiflik istiolar :) yani bi 10 cc mama gibi,,sonra devam yoluna :) bi kac kere dene bunu.. alistikca oluyo ... :) tecrübe ile sabit :)
canım hiç çıktın mi dışarı dolaşmaya ben çıkmak istiyorum ama hem oğlum hem ikizler idare edebilir miyim diye düşünüyorum bide bebek arabasi aldın mi tavsiyen var mı

Benim kızlardan bitanesi bugünden beri emmiyor kızlar :KK43: dün meme yoluna ağlayan çocuk bugün emme pozisyonuna geçtiği an ağlamaya başladı :KK43: meme reddi yaşıyoruz sanırım ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz :KK43:
bizdede aynı sorun var canım kucağıma alınca basıyor çığlığı kalkıp sakinleştirip tekrar deniyorum bide biri emmek için agliyo birini sakinlestircem derken öbürü sinir oluyo geçici bi dönemdir inşallah

bizdede aynı sorun var canım kucağıma alınca basıyor çığlığı kalkıp sakinleştirip tekrar deniyorum bide biri emmek için agliyo birini sakinlestircem derken öbürü sinir oluyo geçici bi dönemdir inşallah
Benimde biri emecem diye ağlıyor öbürü emmicem diye ağlıyor :mad: vallahi napıcam bilmiyorum bide emmek istemeyen zaten tam olarak ememeyen kızım :KK61: bakalım bugün ayakta dans ederek emmeye başladık :KK70: acayip acayip huylar işte :-)

Benimde biri emecem diye ağlıyor öbürü emmicem diye ağlıyor :mad: vallahi napıcam bilmiyorum bide emmek istemeyen zaten tam olarak ememeyen kızım :KK61: bakalım bugün ayakta dans ederek emmeye başladık :KK70: acayip acayip huylar işte :-)
canlari sağolsun onları küvezde birakip beklediğim günler gözümün önünde hep o yüzden hiç kiyamiyorum onlara ilk bir yıl hergün yeni bi huy çıkıyo yaşından sonra rahat etcez diye düşünüyorum :)

söyledim zaten artık sizde kalmasını istemiyorum dedim ama ben istersen alırım kimse karışamaz sen sadece doğurdun taşımakti senin görevin o benim oğlum falan dedi bu laflardan sonra anladım ki insan laftan anlamıyosa ne dersen de önemli değil eşim destek olsa keşke bu konularda
Sinir oldum kaynanana.ne kadar vicdansızlar bu sözleri söylerken utanmıyorlar....

canlari sağolsun onları küvezde birakip beklediğim günler gözümün önünde hep o yüzden hiç kiyamiyorum onlara ilk bir yıl hergün yeni bi huy çıkıyo yaşından sonra rahat etcez diye düşünüyorum :)
Ahhh küvez günlerini hatırladıkça hala göz yaşlarıma hakim olamıyorum :( inşallah bir yaşından sonra herşey düzene girer :dua: sendromları olmazsa :KK11:

Töbe ya....
Ne insanlar var.... ne diyim canim..
Isin zor Allah yardimcin olsun....

canım hiç çıktın mi dışarı dolaşmaya ben çıkmak istiyorum ama hem oğlum hem ikizler idare edebilir miyim diye düşünüyorum bide bebek arabasi aldın mi tavsiyen var mı

Evet ciktim caniM... ama benim kiz daha ufak senin oglundan o yüzden sen benden daha rahat cikarsin.. ben pek yalniz cikamiyorum cünkü kizim laf dinlemeyip kacip gidio... ondan cok korkuyorum allah muhafza suanda hep esimle cikiyorum cikarsam.. az daha büyüsün ikizler.. ben bugaboo aldim canim bide kizima dikilmesi icin takilan bi alet var adini bilemedim.. bebek arabasina takiosun..

Benimde aklımda o var ama eşim yok değillerdir diyor.dediğini deneyecegim canım sağol

Bencede dene canim kötü bisey degil reflü cok beebkte oluyo.. zamanla geciyo zaten Allahin izniyle.. bizimde var bir ikizimiz öyle..hemen yatirmiyorum gaz cikardiktan sonra.. tutuyorum uzun süre dik

Kızlar biz 2 aylık olduk sayılır. Doktor bize kontrolde 3 saatte uyandır besle demişti. Bu gittiğimde sormayı unuttum. Hala 3 saatte mi beslemek gerek? Siz geceleri napıyorsunuz?

Kızlar slmlar...bende geçen cumartesi 32.haftamda suyum geldiği için doğum yaptım:(bebeklerim küvözde:(çok zormuş...
Dmrz Dmrz seninkiler kaç gün kalmıştı

Back
X