Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşMERHABA ANNE OLMAK ISTEYEN HANIMLAR. SIZLERDE BENIM GIBI YENI YILA HAMILE KALMA UMUDUYLA GIRMEK ISTIYORSUNUZ EMINIM. BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIM. MELEKLERIMIZIN GELMESI IÇIN BIR OLALIM.. YARDIMLAŞALIM DUA EDELIM MORAL VERELIM. 2018 DE BENDE ANNE OLACAGIM DIYE TEMIZ BI SAYFA ACALIM TÜM KÖTÜ DÜŞÜNCELERI OLUMSUZLUKLARI ETRAFIMIZDA HAMILE DEGILMISIN DIYE SORAN INSANLARA INAT TEMIZ BI SAYFA ACALIM TOPIGIMIZDE BULUSALIM.. 2018 BIZE GÜZEL BI BAŞLANGIÇ OLSUN SEVGILERIMLE..
bende regli olcaktim 5 gun sonra iki gundir 1 damla kan geliyo umutlanmak istemiyorumBen de şöyle yerimi alayım bari
2 gün önce regl oldum bu ay bekliyordum aslında
bende regli olcaktim 5 gun sonra iki gundir 1 damla kan geliyo umutlanmak istemiyorum
3 ben 1 kere hamile kaldim hic yerlesme kanamasi olmadi zaten dusuk yaptimBelki yerleşme kanamasıdır canım bekle biraz bakalım
Hayırlısı İnş gelecek ay olur adetten hemen bitişi ve 1,3,5,7 . Günler önemliBen de şöyle yerimi alayım bari
2 gün önce regl oldum bu ay bekliyordum aslında
Hayırlısı İnş gelecek ay olur adetten hemen bitişi ve 1,3,5,7 . Günler önemli
bus gectigimiz gun olmuyoki artik yumurglama gununu kacirmayalim diye gun asiri yaptigim oluyoHayırlısı İnş gelecek ay olur adetten hemen bitişi ve 1,3,5,7 . Günler önemli
Hayırlısı inş canımBakalım canım adetim geçsin ondan sonra çalışmalara baslicaz
bakayim hemenKızlar rahim için 'Ya Halik' veya 'El Halik' esması çekiliyor.Yani düşünen olursa bi araştırın derim.Kendiniz yaparsınız♡
Doktor 1,3,5,7. Günler önemli dedi ayrıca bazen yumurtalama erken olabiliyormuşbus gectigimiz gun olmuyoki artik yumurglama gununu kacirmayalim diye gun asiri yaptigim oluyo
bende polikislik sorunu var amaDoktor 1,3,5,7. Günler önemli dedi ayrıca bazen yumurtalama erken olabiliyormuş
Doktor 1,3,5,7. Günler önemli dedi ayrıca bazen yumurtalama erken olabiliyormuş
Bilemedim o zaman olsun denemek de fayda var bencebende polikislik sorunu var ama
Kac günde bir adet oluyorsunuz evet o günlerde önemli ama adetten hemen sonra ki günler de önemliAllah Allah bende 14. 15. Günler önemli diye biliyordum
Benim adetim düzenli 30 günde bir oluyorumKac günde bir adet oluyorsunuz evet o günlerde önemli ama adetten hemen sonra ki günler de önemli