2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Hepimiz icin sonuc guzel olur ins.benim yuzumde degilde vucudumda cikardi.regl dengem bozulunca ki bu yumurtlamadigim icinmis sanirim cikmiyodu kac aydir 2 aydir regl duzenim gelince ciktiydi bu ay yok henuz iste ins rabbim ya ins
Amin kizlar 3 ay geçene kadar anca ben üstümden yük kalkar diken üstünde oluyor insan dusukden sonra

Amin canım darısı başınıza inşallah kalp atışını duyana kadar fazla hayallere kapılmak istemiyorum valla
Amin cnm saol,inşallah.Hiç kötü düşünme,stres iyi değil bu durumlarda biliyorsun.Allah izin verirse bebeğin sana sımsıkı tutunacak.Sana dua edeceğim.Bence şuan çift çizgiyi görmenin tadını çıkar

Allah razı olsun allahım en yakın zaman da sizinde yüzünüzü güldürsun hepimize sans getirsin bu topik ... çok sağol duaların için şimdiden

Allah razı olsun allahım en yakın zaman da sizinde yüzünüzü güldürdün hepimize sans getirsin bu topik ... çok sağol duaların için şimdiden
Saol cnm sendende Allah razı olsun.İnşallah dediğin gibi olacak ve bebek haberleri ile mutluluğumuzu paylaşacağız bu topikde

Benimde ovulasyon bugün silikleşti çalışmalara devam yaniDoktor eşimede proxeed plus isimli ilaç verdi.Sperm kalitesini artıyormuş.İnşallah bat 17 ağustosu bekliyorum
Hadi inşallah canım bekliyorum güzel haberlerinizi beraber bekleriz bu yolda birbirimizi inşallah

Çok sevindim canım, hayırlı olsun :) geçen gün burda yazışırken içime doğmuştu senin hamile olabileceğin hissetmiştim ama dile getirmek istemedim umut vermiş gibi olmiyim diye. Şimdi duyunca çok sevindim. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur canım. Sen de iyi düşün eskiyi sil at kafandan ki iyi olsun.

Gerçekten mi bende nasıl umutsuzluğa kapılmıştim hiç bir belirti yok diye bugün testleri öğlenden sonra yaptım saniyede ikisinde de çift çizgi inşallah bu sefer herşey yolunda gider ne zaman kan verim bilmiyorum adet günümü adetten sonra mi versem acaba cumartesi gerçi adet günüm çok tessekkür ederim bu arada bende degisk belirtilerden anladık ele alınır bir belirti yok

Ben olsam hiç dayanamam yarın verirdim kan : ) bence sen de yarın ver, ikinciyi de doktor ne zaman isterse o zaman verirsin. Zaten çizgiler hem baya net hem de hemen belirmiş, hcg yüksek çıkacaktır muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…