2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

20170802_172320-01.jpeg
işte kızlar cameram bulabil bozuk yoksa daha net görünüyor

Gulasor62 Gulasor62 belirtiler neler mesala canim en cok bu merak edilir adettendir sorayim dedim sevindik ya :KK48::nazar:
Canım belirti yaşamadım ele alınır birşey sadece göbek deliği bildiğin içeri girmiş benim normlar dümdüz yukarda olurdu şimdi çukur olmuş ve aşağı doğru rahime kadar giden kahve rengi çizgi var çok belirgin ve göğüslerim bugün uyurken ağrıyordu ve akintim çok beyaz süt gibi beyaz

Canım belirti yaşamadım ele alınır birşey sadece göbek deliği bildiğin içeri girmiş benim normlar dümdüz yukarda olurdu şimdi çukur olmuş ve aşağı doğru rahime kadar giden kahve rengi çizgi var çok belirgin ve göğüslerim bugün uyurken ağrıyordu ve akintim çok beyaz süt gibi beyaz
Tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlere olsun

Canim akintim devam ediyo hala.egilip kalkarken kasiklarimda agri oluyo.gogus uclarim dokununca aciyor.bide benim her ay adetten once bi sivilce cikar illa biyerimde boyle buyukce iltihapli bu ay yok o henuz.ama bunlarin hicbirinin cift cizgiyi gormeden bi anĺami yok gunum gecsin bi oncede.
Iyi yere nokda bastın bende sivilce çıkardı adetten 5 gün önce hiç yok yüzük tertemiz nur gelmiş sanki inşallah sende hamilesindir canım

Canim akintim devam ediyo hala.egilip kalkarken kasiklarimda agri oluyo.gogus uclarim dokununca aciyor.bide benim her ay adetten once bi sivilce cikar illa biyerimde boyle buyukce iltihapli bu ay yok o henuz.ama bunlarin hicbirinin cift cizgiyi gormeden bi anĺami yok gunum gecsin bi oncede.
aynen bendede adetten once sivilve cikardi ama suna yuzumde hiç birsey yokk kahverengi akinti geldi devami yok bekliyorum bende bende cok bel agrisi yaşadım goguslerim adetten once ve sonra asla sizlamazdi bir haftadir sizliyor sabahlari bulanti oluyor bosuna umitlendim bende devamini bekliyorum artik :KK43:
bunun

insallah senin belirtilerin hamileliktendir canim

Iyi yere nokda bastın bende sivilce çıkardı adetten 5 gün önce hiç yok yüzük tertemiz nur gelmiş sanki inşallah sende hamilesindir canım
Hepimiz icin sonuc guzel olur ins.benim yuzumde degilde vucudumda cikardi.regl dengem bozulunca ki bu yumurtlamadigim icinmis sanirim cikmiyodu kac aydir 2 aydir regl duzenim gelince ciktiydi bu ay yok henuz iste ins rabbim ya ins

X