Evet damlatir damlatmaz direk hemen cıktı daha 3 gün varken hemde çok şaşırdım yarın verim kan o zaman dualarınızı eksik etmeyin benden hepimiz güzel gebelikler geçirelim sağlıklı kucagimiza alalim insalah daha yolun başındayım benBen olsam hiç dayanamam yarın verirdim kan : ) bence sen de yarın ver, ikinciyi de doktor ne zaman isterse o zaman verirsin. Zaten çizgiler hem baya net hem de hemen belirmiş, hcg yüksek çıkacaktır muhtemelen.
İnşallah canım, heyecanla bekliyoruz yarını : )Evet damlatir damlatmaz direk hemen cıktı daha 3 gün varken hemde çok şaşırdım yarın verim kan o zaman dualarınızı eksik etmeyin benden hepimiz güzel gebelikler geçirelim sağlıklı kucagimiza alalim insalah daha yolun başındayım ben
Ins canim ins.rabbim hepimize sorunsuz hayirli hamilelikler hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip eylesin ins.Çok sağol inşalalh sende beni mutlu edersin bende hissediyorum sen hamile sin
Gunaydin cici anneGünaydın kızlar
Günaydın canım :)Gunaydin cici anne
Ins yuksek yuksek cikar sonuclarincanim dua et ve korkma veren rabbim koruyacaktirda ins.Kan verdim kızlar dua edin bana korkuyorum biraz
27 .13 cıktı birde adet günüm geçsin ondan sonra tekrar verim bakalım kaç cikicakIns yuksek yuksek cikar sonuclarincanim dua et ve korkma veren rabbim koruyacaktirda ins.
Ins yukselir canim.deger isine henuz giremedigim icin degerin icin bi yorum yapamam ama keske doktora gostersren belki bi ilac filan baslatir hemen.mesela folic asit kullaniyomusun sen27 .13 cıktı birde adet günüm geçsin ondan sonra tekrar verim bakalım kaç cikicak
Önceki hamileligimden önce kullanıyordum şimdi kullanmıyorum pazartesi doktora değerim 2 katına çıkarsa yükselirse alırım şuan gebelik var değere göre önemli olan 2 günde bir artık olması sağlıklı gebelik olduğunu anlamam içinIns yukselir canim.deger isine henuz giremedigim icin degerin icin bi yorum yapamam ama keske doktora gostersren belki bi ilac filan baslatir hemen.mesela folic asit kullaniyomusun sen
Hayirli olsun canim. Saglikla kucagina alirsin insallah. Adetin gecmeden idrarda bile cikmis. Ne guzel27 .13 cıktı birde adet günüm geçsin ondan sonra tekrar verim bakalım kaç cikicak
canm gayet normal bence, erken zaman da ölçtürmüşsün zaten.27 .13 cıktı birde adet günüm geçsin ondan sonra tekrar verim bakalım kaç cikicak
Adet günüm tam gecsn ondan sonra gideyim diium ümitlenmek istemiyorm hemen adet günümden 4 gün falan geçsin olmazsam yine kan verir doktorun yanına ckarm sonracanm gayet normal bence, erken zaman da ölçtürmüşsün zaten.
benm adetten 2 gun sonra 63 çıkmıştı sonra yükseldi.
dr randevun ne zaman adet günün geçtikten sonra bir git istersen.
Tessekur ederim canım allah razı olsun adet günüm de geçsin ondan sonra tekrar kan verirsem çıkarsa deegr yukarı o zaman tam anlamiyla sevincemHayirli olsun canim. Saglikla kucagina alirsin insallah. Adetin gecmeden idrarda bile cikmis. Ne guzel
Insallah yukselecek canim degerinTessekur ederim canım allah razı olsun adet günüm de geçsin ondan sonra tekrar kan verirsem çıkarsa deegr yukarı o zaman tam anlamiyla sevincem
Inşallah canımInsallah yukselecek canim degerin