2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Ben olsam hiç dayanamam yarın verirdim kan : ) bence sen de yarın ver, ikinciyi de doktor ne zaman isterse o zaman verirsin. Zaten çizgiler hem baya net hem de hemen belirmiş, hcg yüksek çıkacaktır muhtemelen.
Evet damlatir damlatmaz direk hemen cıktı daha 3 gün varken hemde çok şaşırdım yarın verim kan o zaman dualarınızı eksik etmeyin benden hepimiz güzel gebelikler geçirelim sağlıklı kucagimiza alalim insalah daha yolun başındayım ben

Evet damlatir damlatmaz direk hemen cıktı daha 3 gün varken hemde çok şaşırdım yarın verim kan o zaman dualarınızı eksik etmeyin benden hepimiz güzel gebelikler geçirelim sağlıklı kucagimiza alalim insalah daha yolun başındayım ben
İnşallah canım, heyecanla bekliyoruz yarını : )

Ins yukselir canim.deger isine henuz giremedigim icin degerin icin bi yorum yapamam ama keske doktora gostersren belki bi ilac filan baslatir hemen.mesela folic asit kullaniyomusun sen
Önceki hamileligimden önce kullanıyordum şimdi kullanmıyorum pazartesi doktora değerim 2 katına çıkarsa yükselirse alırım şuan gebelik var değere göre önemli olan 2 günde bir artık olması sağlıklı gebelik olduğunu anlamam için

27 .13 cıktı birde adet günüm geçsin ondan sonra tekrar verim bakalım kaç cikicak
canm gayet normal bence, erken zaman da ölçtürmüşsün zaten.
benm adetten 2 gun sonra 63 çıkmıştı sonra yükseldi.
dr randevun ne zaman adet günün geçtikten sonra bir git istersen.

canm gayet normal bence, erken zaman da ölçtürmüşsün zaten.
benm adetten 2 gun sonra 63 çıkmıştı sonra yükseldi.
dr randevun ne zaman adet günün geçtikten sonra bir git istersen.
Adet günüm tam gecsn ondan sonra gideyim diium ümitlenmek istemiyorm hemen adet günümden 4 gün falan geçsin olmazsam yine kan verir doktorun yanına ckarm sonra

X