Sende var mo belirti akıntı varmı sendedeHadi insallah benimde 2 gun var.gecen sy 4nde olmustum
Benimde sabahları mideme ağrı giriyor ama ben her zaman günümde olurum erken olmam geçde olmam 29 günde test yapsam varsa yoksa belli olur gerçi gebelik olup olmadığı belki bugün alriim test sabırsızlanıyor insankizlar benimde 2 gunum kaldi belim agriyor kac gundur sancilandim dun hatta ped koyfum olmadi bugunde bir damla leke gordum ama devami yok offf sıkıcı bir bekleyis agrilarimda çabası sizleri takipteyim
tedavidemisin bi test yapBenimde sabahları mideme ağrı giriyor ama ben her zaman günümde olurum erken olmam geçde olmam 29 günde test yapsam varsa yoksa belli olur gerçi gebelik olup olmadığı belki bugün alriim test sabırsızlanıyor insan
Yok değilim canım normal yoldan hamileye kalmaya çalışıyorum yumurtlama dönemi ni güzel değerlendirdim ondan herycan :)tedavidemisin bi test yap
Akinti var bendede gogus uclarimda dokununca var agri ama o gecen ayda vardi.kasik agrisi var.bide soyle kasiklarima ellerimi koyunca sag taraf sola gore biraz daha şiş gibi geliyo ama testte cift cizgiyi gormeden belirtiye kafayi takmamaya calisiyorumSende var mo belirti akıntı varmı sendede
Herkeste bi bekleyiskizlar benimde 2 gunum kaldi belim agriyor kac gundur sancilandim dun hatta ped koyfum olmadi bugunde bir damla leke gordum ama devami yok offf sıkıcı bir bekleyis agrilarimda çabası sizleri takipteyim
Anladım canım bende hiç kaşık ağrısı falan yok bir kaç gün önce vardı 3 gündür falan hiç yok göğüslerim benim adete yakin oluncada hiç agri olmaz hamile kaldığım dönem ağrılar olmuştu ama adet tarihim geçtikten sonra olmuştu erken den başlamamıştı belirtiAkinti var bendede gogus uclarimda dokununca var agri ama o gecen ayda vardi.kasik agrisi var.bide soyle kasiklarima ellerimi koyunca sag taraf sola gore biraz daha şiş gibi geliyo ama testte cift cizgiyi gormeden belirtiye kafayi takmamaya calisiyorum
canim hayirli olsun gozun aydin kacinci gunleri değerlendirdin ve korunmayi yenimi birakmistin anlatirmisin testin resmini atsana moral olduKızlar hamileyim inanamıyorum test yaptım cıktı çift çizgi daha 3 gün vardı biliyorsunuz
Takvim uygulaması var onu kullanıyordum 2 aydır ara vermiştim ve her zaman 5.6 aydır yumurta dönemi eşimle hep ya kavga ederdik ya denk gelmezdi ilişki olmazdı tam gününde şimdi bu ay tam yumurtlama günlerini tutturdum temmuz 20 den başladım 23 de yumurltama günüm du 3 günü değerlendirdim ara vermeden ve ardından 2 gün sonra daha devam ettim 5 gün toplamda ilişki oldu bu au ilişkiden sonra ayaklarımı 3 gün boyunca yatak odasında diktim havaya yarim saat ayaklarımı kaldırarak bekledim ve ustune yattım böyle çok akintim oldu normalde olurdu ama daha fazla olmaya başladı vede göbek deliği bildiğn içeri girmiş ordan şüphelendim ve kahverengi çizgi göbek den başlayıp rahime kadar iniyor ordan anladımcanim hayirli olsun gozun aydin kacinci gunleri değerlendirdin ve korunmayi ye imi birakmistin anlatirmisin testin resmini atsana moral oldu bende lekeler gelmeye basladi bu ayda olmadi
testin resmini atsana canim masallah yaa tedavisiz olmus şükür kan ver hemenTakvim uygulaması var onu kullanıyordum 2 aydır ara vermiştim ve her zaman 5.6 aydır yumurta dönemi eşimle hep ya kavga ederdik ya denk gelmezdi ilişki olmazdı tam gününde şimdi bu ay tam yumurtlama günlerini tutturdum temmuz 20 den başladım 23 de yumurltama günüm du 3 günü değerlendirdim ara vermeden ve ardından 2 gün sonra daha devam ettim 5 gün toplamda ilişki oldu bu au ilişkiden sonra ayaklarımı 3 gün boyunca yatak odasında diktim havaya yarim saat ayaklarımı kaldırarak bekledim ve ustune yattım böyle çok akintim oldu normalde olurdu ama daha fazla olmaya başladı vede göbek deliği bildiğn içeri girmiş ordan şüphelendim ve kahverengi çizgi göbek den başlayıp rahime kadar iniyor ordan anladım
Yaaa gozunaydin rabbim tamamina erdirsin.hemen dr randevusu al ve kontrole git olurmuKızlar hamileyim inanamıyorum test yaptım cıktı çift çizgi daha 3 gün vardı biliyorsunuz
Tamam canım gidicem 2 tane yaptım test ikisindede cıktı allahım nasıl mutluyum kızlar o kadar üzüntüden sonra bunu görmek beni çok mutlu ettiYaaa gozunaydin rabbim tamamina erdirsin.hemen dr randevusu al ve kontrole git olurmu
Tamam canım gidicem 2 tane yaptım test ikisindede cıktı allahım nasıl mutluyum kızlar o kadar üzüntüden sonra bunu görmek beni çok mutlu etti
kız su testleri cekte resmini at bakalim yaa sevindikTamam canım gidicem 2 tane yaptım test ikisindede cıktı allahım nasıl mutluyum kızlar o kadar üzüntüden sonra bunu görmek beni çok mutlu etti
Rabbim ol dedimi olmayacak sey yok iste.sukurler olsun.Tamam canım gidicem 2 tane yaptım test ikisindede cıktı allahım nasıl mutluyum kızlar o kadar üzüntüden sonra bunu görmek beni çok mutlu etti