Şeker testi ve kan değerlerime baktı kanım biraz düşük başka birşey çıkmadı anlamadim 3 gündür nasıl donuyor amaAllah allah biseymi dokunduki acaba.test filan yaptilarmi
Gecmis olsun cnm ins bisey yoktur dedikleri gibiŞeker testi ve kan değerlerime baktı kanım biraz düşük başka birşey çıkmadı anlamadim 3 gündür nasıl donuyor ama
Tsk ederiz.hos geldin sende...tez zamanda ins.Kızlar merhaba topik hayırlı olsun.. ya sizi okuyunca çok özendim maşallah ne tatlısınız Rabbim isteyen herkese versin inşallah bebişlerini sağlıkla.. biz daha yola bile giremedik deneyemiyoruz yani de.. 2018de anne olmayı ben de çok istiyorum. inşallah bize de nasip eder allahım.
Iyiyim bugun de şükür:) geçti ilaçları mi kullanıncaGecmis olsun cnm ins bisey yoktur dedikleri gibi
Hoşgeldin canım evet pes etmek asla yokMerhaba kızlar bende geldim.Pes etmiyoruz yola devam
Selam iyi şükür sen nasılsın?Çalışmalara gelirsek yarın ovulasyon testi ile yeniden başlayacak.Prolaktin 26 ama umudumu yitirmek istemiyorum.Tavsiyesi olan varsa beklerim.Sende durumlar nedir?Selam kizlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
Valla ben 1 yıldır evliyim 5 aydan sonra çocuk düşündük bu sayfaya üye olmadan yumurtlama dönemi denen birşey bilmiyordum haha çocuk yapmak içinn özel günler oldugnu yani valla bu ay ilk defa adetten sonra yapmadım yumurtlama gününden 3 gün önce başladım yumurtlama gununu 3 gün tam zamanında değerlendirdim ve 2 günde yumurtlama gününden sonra yani dün sondu yumurtlama gününden 5 gün geçti yani şuan bakalım inşallah bu ay istediğim olmuştur... beklemedeyim artık bundan sonraSelam iyi şükür sen nasılsın?Çalışmalara gelirsek yarın ovulasyon testi ile yeniden başlayacak.Prolaktin 26 ama umudumu yitirmek istemiyorum.Tavsiyesi olan varsa beklerim.Sende durumlar nedir?
Aynen bende çocuk için ayda bikaç gün olduğundan haberim yoktu.Korunduğumız dönemde herhangi bi kaçamak olduğunda nasıl korkuyordukValla ben 1 yıldır evliyim 5 aydan sonra çocuk düşündük bu sayfaya üye olmadan yumurtlama dönemi denen birşey bilmiyordum haha çocuk yapmak içinn özel günler oldugnu yani valla bu ay ilk defa adetten sonra yapmadım yumurtlama gününden 3 gün önce başladım yumurtlama gununu 3 gün tam zamanında değerlendirdim ve 2 günde yumurtlama gününden sonra yani dün sondu yumurtlama gününden 5 gün geçti yani şuan bakalım inşallah bu ay istediğim olmuştur... beklemedeyim artık bundan sonra
Arti ben bu ay yumurtlama gününde akıntı görmedim ya
Yok canım bu aydan sonra demistim giderim diye :) olmazsa artık gidip bütünden baktiralim:)Aynen bende çocuk için ayda bikaç gün olduğundan haberim yoktu.Korunduğumız dönemde herhangi bi kaçamak olduğunda nasıl korkuyordukBende 7 aydır istiyorum 3 ay ovulasyon testi yaptım bu ay 4.ay olmazsa oluşuna bırakmayı düşünüyorum.İnşallah bu ay çabaların boşa çıkmaz.Akıntıya gelirsek ben pek anlamıyorum hiç takip etmedim.Dr. a gideceğim diyordun gittin mi
İnşallah gerek kalmaz cnmYok canım bu aydan sonra demistim giderim diye :) olmazsa artık gidip bütünden baktiralim:)
Inşallah canım ya herkesin tek dileği vallaİnşallah gerek kalmaz cnm
Canım sen hamile mısın takvim de 5 haftalık yazıyorKızlar merhabalar hayırlı olsun yeni tipiğimiz :) ben dr tedaviye başlıyorum adet olunca
Beklemedeyim canim 19unda igne vuruldu bat 4 agustos aslinda duzenli degil son zamanlarda ama grcdn 4 temmuz diye oyle hesapliyorum.bakalim nasip artik sende durumlar neG Gonulcelen_87 canım sen ne yaptın
Bende bu ay yumurtlama dönemini full geçirdim ama hiç ümidim kalmadı bat yaklaştıkça normalde okuyorum burda bata bir hafta kalanlarda belirtiler başlıyor bizde hiç belirti yok sanırım bu ay olmadiBeklemedeyim canim 19unda igne vuruldu bat 4 agustos aslinda duzenli degil son zamanlarda ama grcdn 4 temmuz diye oyle hesapliyorum.bakalim nasip artik sende durumlar ne