2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Bende bu ay yumurtlama dönemini full geçirdim ama hiç ümidim kalmadı bat yaklaştıkça normalde okuyorum burda bata bir hafta kalanlarda belirtiler başlıyor bizde hiç belirti yok sanırım bu ay olmadi
Canım bi hafta önceden belirti başlamaz bence ya psikolojiktir onlarınki : ) benim bata 3 kala başlamıştı zaten o gün gebe olduğumu öğrenmiştim. Bence 10 gün önceden bi hafta önceden yaşayanların abartısı o :d

Ben geçen ay adet oldum bu ara yumurtlama günlerim ama pek yumurtlama akıntısını göremedim sadece 2 sefer denk geldi yine de yumurtlamış mıyımdır acaba kafamda deli sorular pek ovulasyon testlerine güvenmiyorum
Psikopata bağladım ara ara düşünüyorum yumurtalarım kaliteli mi çatlıyor mu Ama herşeye rağmen biz yine de değerlendiriyoruz

Inşallah ya bende onların yazılarını okuyunca dedim bende birşey yok o zaman bu ay oysaki ara verdim 2 ay diğer aylar esim yumurtlama haftası hep erken yatar yorgun olurdu iyi degerlendiremzdk tam bu ay ilk defa bir haftayı güzel geçirdim inşallah daha çok beklemeyiz çok zor gerçekten

Bende yumurtlama gununu bu ay anlamadim akıntı falan yaşamadım ama günleri boş bırakmadım

İnşallah canım bu ay tutmuştur ara ara okuyorum burayı merak ediyorum seni gizli gizli bakıp çıkıyorum : ) bi de önerim bence sadece yumurtlama zamanını değerlendirme. Mümkün olabildiğince adetine kadar devam et. Çünkü adetleri düzenli birinde bile geç yumurtlama olabiliyormuş. Mesela bende öyle oldu. Takvime bakarak yumurtlama zamanlarını değerlendirmiştim ama nolur nolmaz diye adete kadar 2-3 günde bir ilişkiye devam etmiştik iyi ki de etmişiz çünkü doktor geç döllenme dedi bana. Yani adete 4-5 gün kala yumurtlamışım adetlerim düzenli olduğu halde.

Evet bu ayda olumsuz olursa dediğini yapcam benimde düzenli ama güvenmemek lazım haklisin yumurtlamadan sonra 2 kere daha ilişki oldu 1 gün arayla zaten 72 saat sperm icerde yaşıyor bugün e kadar yaşama şansı vardır sanırım:))) hayırlısı bugünde bir değerlendirme yapayim o zaman daha bat 1 hafta var tam

Adanada değilim canım sıcaklara dayanamadım memlekete kaçtım : ) iyi gidiyor şimdilik bakalım büyüyoruz : ) Allahım tez vakitte sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah.
Iyi yapmışsın en güzeli beni takip etmen mutlu etti çok sağol sağlıklı bir doğum yaşarsın insallah

canim hayirli olsun belirtiler nelerdi mesela
Allah razı olsun canım rabbim sana da nasip etsin inşallah en kısa zamanda.. adet belirtilerinin aynısı ben adet olacağım zaman göğüslerim ağırdır kasıklarım ağırır ama şurdan sezdim biraz göğüslerim böyle iğne batar gibi acıyor değişik bir acı adet dönemindekinden bir tık daha değişik. Kasıklarım ağırıyordu ara da bir ama bazen baya acıyordu bir de çok acıkıyorum diyetteydim ben bir yeme düzenim vardı bir anda çok acıkmaya başladım allahım saat başı canım birşeyler yemek istiyor sanki kurt var miğdemde o derece sen de benim mi istiyorsun

masallah canim rabbim kucagina almayi nasip etsin bende çatlama ignesi yaptirdim bugun 15.gun bekliyorum canim gunumun gelmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…