- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Bu ay cok dusunmuyorum gun saymiyorum ilac kullanmadigimdan sanirim.bu ayki kasik agrilarim ilac kullandigim aylara gore daha fazla.aksamlari vucuduma bi agri giriyor 2 gundur.grip olucakmisim gibi.gunu gelince ne olucaksa olur modundayim artikKızlar nasılsıniz??ne yapıyorsunuz?
Aminn inşallahEvet aspirin falan veriliyormuş yada iğne galiba kan sulandirici tuplerin açık olduğunu biliyoruz en azından oluyor gebelik. Allah bir daha yaşatmasin inşallah
Hadi bakalım dusunmedigin ay gelir belki:))Bu ay cok dusunmuyorum gun saymiyorum ilac kullanmadigimdan sanirim.bu ayki kasik agrilarim ilac kullandigim aylara gore daha fazla.aksamlari vucuduma bi agri giriyor 2 gundur.grip olucakmisim gibi.gunu gelince ne olucaksa olur modundayim artik
Günaydın canım:)Eşimin sonuçları sperm 38.000.000 sayisi
Sadece hareketsizlik biraz çıkmış doktor oda sigara alkol çalıştığın ortam dan oluyor dedi ilaç vermiş 249 fiyati çok yüksekmiş başka birşey yok demiş iyi normal sonuçlar demiş
Evet calistigi ortami sormuş kimyasal olduğu için iş ortamında onlar da tetikliyormus ama genel olarak hiç bir sorun yok demiş şükür ilacın ismini bilmiyorum akşam gelsin bakım bi :) eczaneye gitmiş yokmuş zaten ilaç kalmamışGünaydın canım:)
Şükür canım sorun gözükmüyor.Biraz dikkat eder,ilacıda kullanırsa sorun kalmayacaktır.Zaten sayısı ve hareketlilik hamile kalmada önemli diye biliyorum.Yapıda bozukluk yoksa sıkıntı olmayacaktır Allah ın izniyle.İlaç proxeed plus mı acaba?
İnşallah ilacını kullanınca o etkilerde ortadan kalkacaktır.Sen gidecek misin bu durumda doktora?Evet calistigi ortami sormuş kimyasal olduğu için iş ortamında onlar da tetikliyormus ama genel olarak hiç bir sorun yok demiş şükür ilacın ismini bilmiyorum akşam gelsin bakım bi :) eczaneye gitmiş yokmuş zaten ilaç kalmamış
Evet Bende kan pıhtı testini yaptirmak istiyorum veya yapılması gereken yumurtalıklar la ilgili bir test varsa onlarıİnşallah ilacını kullanınca o etkilerde ortadan kalkacaktır.Sen gidecek misin bu durumda doktora?
İnşallah onlarda temiz çıkar canımEvet Bende kan pıhtı testini yaptirmak istiyorum veya yapılması gereken yumurtalıklar la ilgili bir test varsa onları
Inşallah yaİnşallah onlarda temiz çıkar canım
Aaa neden erken mi oldun yoksa ben bata daha var sandımKızlar kırmızılar göründüYeni bat 16 kasım
Bat bugündü canım tam gününde geldi.Bende ümitliydim bu ay düşüğün arkası çabuk olur deniyor ya.Neyse nasip değilmiş demekki,hakkımızda hayırlısı olsun.Ümidim kasıma kaldı:)Aaa neden erken mi oldun yoksa ben bata daha var sandım
Hemen arkasından çocuğu olanlar çok şanslı gerçekten ya sabırla bekliycez nasip kısmetBat bugündü canım tam gününde geldi.Bende ümitliydim bu ay düşüğün arkası çabuk olur deniyor ya.Neyse nasip değilmiş demekki,hakkımızda hayırlısı olsun.Ümidim kasıma kaldı:)
Net belli olan birşey yok ama resime tıklamadan hayalet bir çizgi var gibiEki Görüntüle 2056735 Kızlar testime bakarmisinz
Aynen olsunda sağlıklı olsun inşallah.Bizimde yüzümüz gülecek inşallah birgünHemen arkasından çocuğu olanlar çok şanslı gerçekten ya sabırla bekliycez nasip kısmet
Ben göremedim maalesef,gününü kaç gün geçtiki?Eki Görüntüle 2056735 Kızlar testime bakarmisinz