2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Bu ay cok dusunmuyorum gun saymiyorum ilac kullanmadigimdan sanirim.bu ayki kasik agrilarim ilac kullandigim aylara gore daha fazla.aksamlari vucuduma bi agri giriyor 2 gundur.grip olucakmisim gibi.gunu gelince ne olucaksa olur modundayim artik
Hadi bakalım dusunmedigin ay gelir belki:))

Eşimin sonuçları sperm 38.000.000 sayisi
Sadece hareketsizlik biraz çıkmış doktor oda sigara alkol çalıştığın ortam dan oluyor dedi ilaç vermiş 249 fiyati çok yüksekmiş başka birşey yok demiş iyi normal sonuçlar demiş

Günaydın canım:)
Şükür canım sorun gözükmüyor.Biraz dikkat eder,ilacıda kullanırsa sorun kalmayacaktır.Zaten sayısı ve hareketlilik hamile kalmada önemli diye biliyorum.Yapıda bozukluk yoksa sıkıntı olmayacaktır Allah ın izniyle.İlaç proxeed plus mı acaba?

Evet calistigi ortami sormuş kimyasal olduğu için iş ortamında onlar da tetikliyormus ama genel olarak hiç bir sorun yok demiş şükür ilacın ismini bilmiyorum akşam gelsin bakım bi :) eczaneye gitmiş yokmuş zaten ilaç kalmamış

İnşallah ilacını kullanınca o etkilerde ortadan kalkacaktır.Sen gidecek misin bu durumda doktora?

Bat bugündü canım tam gününde geldi.Bende ümitliydim bu ay düşüğün arkası çabuk olur deniyor ya.Neyse nasip değilmiş demekki,hakkımızda hayırlısı olsun.Ümidim kasıma kaldı:)
Hemen arkasından çocuğu olanlar çok şanslı gerçekten ya sabırla bekliycez nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…