- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 33
11 cnmmBen göremedim maalesef,gününü kaç gün geçtiki?
Baya gecikmiş bu kadar gecikmeye çok net çıkması lazımdı normalde günü gününe mi olursunuz kaç günde bir oluyorsunuz regli11 cnmm
Bazen 27 günde bir bazen 30 bazen 35 degisiyoBaya gecikmiş bu kadar gecikmeye çok net çıkması lazımdı normalde günü gününe mi olursunuz kaç günde bir oluyorsunuz regli
Anladım 35 günün üzerinden gecikme varsa eğer belki gebelik olabilir geç döllenme falan 27 günden 35 gün e kadar geciken süre 7.8 gün 35 gün geldiyseniz bekleyin onun üzerinden günün geçmesini birde :)Bazen 27 günde bir bazen 30 bazen 35 degisiyo
Çokda olmuş,birkaç gün daha adet olmazsan doktora git bence.İnşallah geç döllenmedirde bebiş vardır.Kanda kesin çıkar11 cnmm
Canm yarın gidicem bugün 2 tane test aldım 2sindede silik cizgi çıktı ama çok silik zorlsyinca görünüyo bir umutlaka yarın kan vercemÇokda olmuş,birkaç gün daha adet olmazsan doktora git bence.İnşallah geç döllenmedirde bebiş vardır.Kanda kesin çıkar
İkiside silikse geç döllenme olabilir.Allahtan ümit kesilmez.Hakkında hayırlısı olsunCanm yarın gidicem bugün 2 tane test aldım 2sindede silik cizgi çıktı ama çok silik zorlsyinca görünüyo bir umutlaka yarın kan vercem
Evet canm.2 Side çok silik ınsallsh öyledirİkiside silikse geç döllenme olabilir.Allahtan ümit kesilmez.Hakkında hayırlısı olsun
Iyi canim sen.Kızlar selamm nasılsınızsabah sporu
Iyiyim bende canım neredesin yoksun :)Iyi canim sen.
Netim bitmistide yeni oldu oyuzden giremedimIyiyim bende canım neredesin yoksun :)
Hmm anladım canım:)Netim bitmistide yeni oldu oyuzden giremedim
Evet normalde 28 olmasi lazim ama bakalim olabilecekmiyim.Hmm anladım canım:)
Bende diyorum neden hiç sohbetler e dahil olmuyorsun:) ee bat yaklaşıyor seninde
INŞALLAH OLMAZSINEvet normalde 28 olmasi lazim ama bakalim olabilecekmiyim.
Ins canim benim ins.hepimiz icin en guzeli olur ins.INŞALLAH OLMAZSIN
Ins iyi sonuc almaniza yardimci olurL Love you91 canım ilacın adı sperra bildign bir sürü vitamin içind e var
Benim eşimin kullandığı tarzda birşey sanırım.Onun(proxeed plus) içeriğide vitamin karışımıydı.İnşallah faydasını görürsünüz canımL Love you91 canım ilacın adı sperra bildign bir sürü vitamin içind e var