2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Kizlar doktor bizede neofortil vermisti 1 aydir kullaniyoruz hem asiri kilo aldirdi hemde psikolojikmen beni etkiledigini dusunuyorum belki bana oyle gelmistir basina gelen oldu mu bilmiyorum ama ictigim gunler kendimi cok mutsuz yorgun hissediyordum dun biraktim kullanmayi

Ins iyi sonuc almaniza yardimci olur:)
inşallah bir sorun çıkmadı şükür sadece hareketsizlik oda çok az demiş doktor ilaçla düzelir demiş tekrar çalıştığın ortamda kimyasal olduğu için etkiliyormuş ne yapalım en azından kötü şeyler çıkmadı allaha şükür internette okudum az önce ilâcı L Love you91 baya iyiymiş:) 2 ozeliye yarıyor spermi olmayan da sperm oluşturuyor hareketsiz olanda da hareketlilik :) çok güzel ilaç bakalım ilaç uğurlu gelir kullandıktan sonra belki :)

Bırakmasaydın keşke canım bitirene kadar devam etseydin hamile kalma şansını yükseltir en azından

Kızlar gunaydn. 2-3 gü dr okudum ama yorum yazamadim. Daha önce kendmi biraz anlatmistim zaten. 7 gün gecikmeli de olsa regl oldum. Sogan kurü yapmistm bgün kist icin. Insaallah iyi gelmistir. Regl bitsin süt maydonoz buharini denicem bakalim. Daha onceden deneyen oldu mu .?

Bend e denicektim sonra vazgeçtim zararı olur mu diye :)

İnşallah emeğiniz boşa çıkmaz canım Allah gönlüne göre versin

Kizlar benim adetim 21. 22. Yada 23. Gun oluyor bugun 22. Gun daha olmadim bende normal gebelik testi yaptim dogal olarak kocaman bir yek cizgi hayalet cizginin h si bile yok hayirlisi bakalim adet gecerse bidaha yaparim

Bende hala gelen giden yok kizlar gelecegine dair belirtide yok ins bebek oldugu icindir lutfen dua edin. Bugun ne dusundum biliyor musunuz faceyi aciyorum dogum yapan yada hamile bi arkadasim instegram whatsap gene ayni sokaga cikiyorum her taraf hamile 2 tane velim istemedigi halde hamile olduklarini ogrendiler hemde benim yanimda diyorum galiba rabbim sabrimi siniyor daha ne kadar sabredecegim diye gercekten tukenmek uzereyim gecen sene beraber evlendigimiz 5 arkadasin 4 tanesinin ya bebegi oldu ya hamile Ins rabbim banada tez zamanda nasip eder. Sadece icimi dokmek istedim biliyorum bi tek siz anliyorsunuz beni hepinize iyi geceler...

İyi geceler canım.Çok doğru söylüyorsun,bizi ancak biz anlarız.Rabbim sağlıklı sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize.İnşallah kırmızılar görünmezde hamileyimm diye bizimle paylaşırsın

Kizlar bende hala gelen giden gelecekmis gibi hissediyorum wc ye gidiyorum bisey yok. Sadece midem arada cok kotu hadi ins vardir kizlar bugun erken gebelik testi alacam yarina kadar olmazsam sabah ilk is testi yapacam dua edin ins bebegim vardir.

Kizlar bende hala gelen giden gelecekmis gibi hissediyorum wc ye gidiyorum bisey yok. Sadece midem arada cok kotu hadi ins vardir kizlar bugun erken gebelik testi alacam yarina kadar olmazsam sabah ilk is testi yapacam dua edin ins bebegim vardir.
Canım benim inşallah hamilesindir gelmez kırmızılar artık daha beklemezsin hayırlı haberlerle gel

Herkese merhaba kızlar nasılsınız bu arada :) ben bu ay çok çürük çıktım hahaha geçen ay ki gibi dolu dolu geçmiyor yumurta haftasına girdik hiç takip etmedim ne çabuk geldi anlamadim aklımda karışık 3 gün gecikmeli geldi ya geçen ay şimdi bu gününde mi olcam bilemiyorum yumurtlama günü değişmez ama galiba diye düşünüyorum çarşamba günü ovilasyon gösteriyor ama bu ay hiç hevesim yok mevsim değişikliğinden mi bilmiyorum düşük yaptım zaman kasımda hamileydim hayırlısı bakalım o zaman supriz olmuştu hiç bilmiyordum ne takip ediyordum hamilelik yoktu kafada ondan sonra hep düşünmeye karar verdim çocuk için:) bu ay da supriz olur inşallah

Bu ay bende oyleyim ya.insanin ilk zamanki hevesi kalmiyor boyle olmayinca.herseyin vardir bi sebebi ne diyelim.memleketime gidiyorum kardesimin dugunu var.bizim calişmada pek olmadi gibi.nasipse eger sonucu annemlerin yaninda ogrensemde onlarda mutlu olsa bende.

Bende bi isteklisizim hemen ayağa kalkıyorum beklemiyorum canım istemiyor çok bunaldım galiba

Hepimizde ayni duygular demek ki kizlar normalde ben her iliskiyi yumurtlamayi hep kaydederdim bu ay hic kaydetmedim kafama estikce yaptim gununu tutmadim. Daha gelen giden yok test yaptim erken gebelik degilmis ama gecikme olduktan sonra gosteriyormus tek cizgi cikti diyorum olsaydi en azindan silik cikardi demek ki yok o zaman niye ader olmadim adet gunumden 1 gun once falan iliski olursa yada banyo yaparsam kanallar acildigi icin ogun kesin olurum bugune kadar 2 defa gecikme yasadim ikisinde de hamileydim onun harici gecikme olmaz bende normalde 21. 22. 23. Gunlerin birinde kesin olurum bugun 23. Gun gelen giden yok bakalim cumaya kadar gelmezse bir test daha yapacam pazarteside gelmezse doktora gidecem o zamana kadar dusunmek istemiyorum

Aynen öyle valla hadi inşallah düğün uğurlu gelir sana kendin dikkat et yinede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…