- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Gözün aydın canım allah kucağına almayada nasip etsin sevindim :)Kızlarr hamileyim.. Allah bekleyen, isteyen herkese de nasip etsin inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım allah kucağına almayada nasip etsin sevindim :)Kızlarr hamileyim.. Allah bekleyen, isteyen herkese de nasip etsin inşallah..
İnşallah canımHadi bakalım az kalmış umudumuz ol sen bu ay iyi bende gelen giden aile onlarla zaman geçti 2 gündür
TebriklerRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bizleride dualarında unutma canımKızlarr hamileyim.. Allah bekleyen, isteyen herkese de nasip etsin inşallah..
Aminn canım teşekkür ederim. Rabbim inşallah en kısa zamanda isteyen herkese de versin.. Sizler de dualarımdasınız:)TebriklerRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bizleride dualarında unutma canım
Sağol canım en yakın zamanda da size nasip olsun inşallah..Gözün aydın canım allah kucağına almayada nasip etsin sevindim :)
Ben bir önceki ay klomrn kullandım o ay regli oldum.. Doktor 5 ekime hormon tahlili istemişti onu verdim 5 ekim sonuç iyi yumurtan çaylamış dedi. Şimdi napıcaz dedim eğer hasta olursan bu ay yine klomene devam yoksa test yaparsın zaten dedi.. Bir de benim reglim çok düzenli gününde hatta saatinde olur baktım geçti o gün olmadı teat yaptım dedim yine tek çıkcak galiba çift çıktı şok oldum 1 sene olmuştu tam da.. Ertesi gün de kan verdim şükürr. İnşallah hepinize de nasip olur..Hayirli olsun canim rabbim kucaginada aldirsin ins darisi bizlarin basina dua et. Bu arada kendiliginden mi oldu yoksa ekstra bisey yaptin mi
Bata son 2 gün kaldı,kafamda deli sorularKızlar nasılsıniz?? ne yapıyorsunuz?
Düşünme inşallah olmazsınBata son 2 gün kaldı,kafamda deli sorular
Sanki adet olacakmışım gibi ağrılar giriyor bazen,oyalanmaya çalışıyorum.Sen nasılsın eşin yaptırdımı testlerini?Sen ne durumdasın?
İnşallah canımDüşünme inşallah olmazsın
Evet yaptı bugün 5 de falan cikicak sonuçlar ama yarın sabah alçak ki doktora gostersin işyerinden durmadan izin alıp gidemez diye sabah alıp gostercek doktora inşallah herşey iyi çıkar:)
Amin ben bir problem cikicak diye düşünmüyorum eşimden dolayı tesadüf diye düşünüyorum bu kimyasalı o kdr yaşayıp hiç bir sorunu olmayan o kdr insan var ki bilmiyorum bakalım en azından hamile kala biliyoruz bende o kan pıhtı testini yaparım eşimin sonuçlarından sonraİnşallah canım
İnşallah bir sıkıntı yoktur,Allah dermansız dert vermesin
İyiyim çok şükür ya :) özel ders veriyorum haftanın 6 günü, kafam daha rahat :) eskisi kadar çok düşünmüyorum ay hamile miyim değil miyim diye, arada aklıma geliyor ama onda da unutmaya çalışıyorum :) tabi yine fazla temizlik falan yapınca eşimden fırçayı yiyorum, yap sen yap varsa da tutunamasın diye :) ben bu ay ümitli değilim ondan sanırım kafaya fazla takmıyorum, tutunamaz edemez diye. Sen ne yapıyorsun, eşin bugün gidecekti doktora değil mi? İnşallah sonuçlar iyi çıkarKızlar nasılsıniz?? ne yapıyorsunuz?
Bende hamile kalamıyorum diye kendimde sorun ararken en azından kalabildiğimi öğrendim.Kimyasal olduğunda şükür sebebim bu oldu.İnşallah bir daha başımıza gelmez.Ki gelirse bende kan pıhtılaşması testi yaptıracağım.Birde guatr a bakıyorlar dr baktı benimkine oda sebep olabiliyormuş.Birçok kişi kan pıhtılaşması için hamilelik boyunca ilaç kullanarak atlatabiliyormuş.İnşallah en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza alırızAmin ben bir problem cikicak diye düşünmüyorum eşimden dolayı tesadüf diye düşünüyorum bu kimyasalı o kdr yaşayıp hiç bir sorunu olmayan o kdr insan var ki bilmiyorum bakalım en azından hamile kala biliyoruz bende o kan pıhtı testini yaparım eşimin sonuçlarından sonra
Evet aspirin falan veriliyormuş yada iğne galiba kan sulandirici tuplerin açık olduğunu biliyoruz en azından oluyor gebelik. Allah bir daha yaşatmasin inşallahBende hamile kalamıyorum diye kendimde sorun ararken en azından kalabildiğimi öğrendim.Kimyasal olduğunda şükür sebebim bu oldu.İnşallah bir daha başımıza gelmez.Ki gelirse bende kan pıhtılaşması testi yaptıracağım.Birde guatr a bakıyorlar dr baktı benimkine oda sebep olabiliyormuş.Birçok kişi kan pıhtılaşması için hamilelik boyunca ilaç kullanarak atlatabiliyormuş.İnşallah en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza alırız
Iyi yapıyorsun canım ne dersi veriyorsun??İyiyim çok şükür ya :) özel ders veriyorum haftanın 6 günü, kafam daha rahat :) eskisi kadar çok düşünmüyorum ay hamile miyim değil miyim diye, arada aklıma geliyor ama onda da unutmaya çalışıyorum :) tabi yine fazla temizlik falan yapınca eşimden fırçayı yiyorum, yap sen yap varsa da tutunamasın diye :) ben bu ay ümitli değilim ondan sanırım kafaya fazla takmıyorum, tutunamaz edemez diye. Sen ne yapıyorsun, eşin bugün gidecekti doktora değil mi? İnşallah sonuçlar iyi çıkar
Ben ingilizce öğretmeniyim de burada özel ders veriyorum :) öyle, Rabbim ol diyince önüne hiçbir engel çıkamaz :) hadi bakalım inşallah güzel olur sonuçlar :)Iyi yapıyorsun canım ne dersi veriyorsun??
Bazen çok üstüne düşüyoruz yok tutunamaz falan diye annelerimiz ne yükler taşıyordu düşmedik:) allah ol derse olur zaten :) herseyi akışına bırakmak en doğrusu .. eşim gitti bugün 5 de çıkıyor sonuç ama o saate doktor kalmıyor diye sabah gidicek testi gostercek :) bekliyorum valla heyecanliyim sorun çıkmaz umarım:)
Ne güzel o zaman zaman geçer çocuklarla amin inşallah canımBen ingilizce öğretmeniyim de burada özel ders veriyorum :) öyle, Rabbim ol diyince önüne hiçbir engel çıkamaz :) hadi bakalım inşallah güzel olur sonuçlar :)
Bir okulda çalışmıyorum, Türkiye'deyken çalışmıştım ama burda işte özel ders veriyorum. İyi oluyor gerçekten, daha 1 hafta olmadı derse başlayalı ama bana çok iyi geldi, eşim de farkında, iyi oldu böyle diyor.Ne güzel o zaman zaman geçer çocuklarla amin inşallah canım