Ne güzel bazen insan aklına geliyor bazen duruyor hahahhaOna da dün akşam yatarken karar vermiştimnormalde kafayı yiyorum ne yapsam diye de bugün rahatım o yüzden
Ne güzel bazen insan aklına geliyor bazen duruyor hahahha
Hadi bakalım 3 gün kaldı:)Bu sabah uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan atesimi olctum 36.6 cikti bakalim yarin ne cikicak.
Bu sabah uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan atesimi olctum 36.6 cikti bakalim yarin ne cikicak.
Genelde benimde oyle oluyor 36.3 36.4 te adet olmuslugum vardi.Adet olduğun ateşi biliyor musun? Mesela ben 36.4 ile adet oluyorum, 36.4 ile hasta olacağımı bildiğim için o dereceye düşene kadar karnım ağrısa da daha var ağrıyıp durma diye kızıyorum karnıma
Evet son 3 gun.dun gece ruyamda kendimin hamile oldugunu ogrenmisim cok sevindim esime soylicektim.hayir olsun ins.Hadi bakalım 3 gün kaldı:)
Inşallah annelerin ici Ne doğarmış aslında hamile kalınca insalah ruyan çıkar bende çok umutluyum güzel geçirdik haftaları hayırlısı ile 10 gün kaldiEvet son 3 gun.dun gece ruyamda kendimin hamile oldugunu ogrenmisim cok sevindim esime soylicektim.hayir olsun ins.
Ins yasadigin okadar seyin uzerine iyi bi haber saglikli bi sonuc olur hem senin hem hepimiz icin.Inşallah annelerin ici Ne doğarmış aslında hamile kalınca insalah ruyan çıkar bende çok umutluyum güzel geçirdik haftaları hayırlısı ile 10 gün kaldi
Inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım artık hep birlikde güzel seçimlerimizi paylasalimIns yasadigin okadar seyin uzerine iyi bi haber saglikli bi sonuc olur hem senin hem hepimiz icin.
Genelde benimde oyle oluyor 36.3 36.4 te adet olmuslugum vardi.
Etmezmiyim hic.hicbirinizi kendimden ayri tutmuyorum bizi ancak bizim gibi bu ugrasi verenler anlar.neye uzuldugunuzu neye sevindiginizi kendimden bildigim icin anlayabiliyorum.herzaman hepimiz icin saglikli evlatlar diliyorum rabbimden.İnşallah hamilesindir, hamileysen bize de dua eder misin?
Etmezmiyim hic.hicbirinizi kendimden ayri tutmuyorum bizi ancak bizim gibi bu ugrasi verenler anlar.neye uzuldugunuzu neye sevindiginizi kendimden bildigim icin anlayabiliyorum.herzaman hepimiz icin saglikli evlatlar diliyorum rabbimden.
Öyle mi ne güzel gözünüz aydın darısı senin başına inşallah:)Eltim doğuma gitti, ben de artık adet gelse de yeniden bir umut olsa belki bu sefer sayı hız yükselmiş olur diye bekliyorum
Darisi senin basina canim benim.burdan ben doguma gidiyotum kizlar dedigini okuruz ins.Eltim doğuma gitti, ben de artık adet gelse de yeniden bir umut olsa belki bu sefer sayı hız yükselmiş olur diye bekliyorum
Öyle mi ne güzel gözünüz aydın darısı senin başına inşallah:)
Darisi senin basina canim benim.burdan ben doguma gidiyotum kizlar dedigini okuruz ins.