2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Bu sabah uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan atesimi olctum 36.6 cikti bakalim yarin ne cikicak.

Adet olduğun ateşi biliyor musun? Mesela ben 36.4 ile adet oluyorum, 36.4 ile hasta olacağımı bildiğim için o dereceye düşene kadar karnım ağrısa da daha var ağrıyıp durma diye kızıyorum karnıma

Evet son 3 gun.dun gece ruyamda kendimin hamile oldugunu ogrenmisim cok sevindim esime soylicektim.hayir olsun ins.
Inşallah annelerin ici Ne doğarmış aslında hamile kalınca insalah ruyan çıkar bende çok umutluyum güzel geçirdik haftaları hayırlısı ile 10 gün kaldi

Etmezmiyim hic.hicbirinizi kendimden ayri tutmuyorum bizi ancak bizim gibi bu ugrasi verenler anlar.neye uzuldugunuzu neye sevindiginizi kendimden bildigim icin anlayabiliyorum.herzaman hepimiz icin saglikli evlatlar diliyorum rabbimden.

Allah razı olsun, gerçekten kimse anlamıyor bizi bizden başka, Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür

Eltim doğuma gitti, ben de artık adet gelse de yeniden bir umut olsa belki bu sefer sayı hız yükselmiş olur diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…