2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Allah iyiliğini versin kız:)Hadi birşey kalmamış,sabrın sonu selamettir

Evet az kaldı :) bugün ovulasyon testi yapacaktım güya ya, su içmeden duramadım o yüzden yapamadım Neyse zaten bu aydan ümit yok, ümitli olduğum ay yaparım inşallah :)

Evet az kaldı :) bugün ovulasyon testi yapacaktım güya ya, su içmeden duramadım o yüzden yapamadım Neyse zaten bu aydan ümit yok, ümitli olduğum ay yaparım inşallah :)
İyi ki yapamamışsın cnm bak neşen yerinde ne güzel.Yoksa moralin bozulacaktı her türlü çünkü daha erken,olsada çıkmayabilirdi.O yüzden ne yapıyoruz bata kadar herşeyi akışına bırakıp başka şeylere odaklanıyoruz:)Sende bnm gibi gece kuşu musun yoksa saat farkımız mı var acaba?

1 saat geriden geliyoruz biz :) geceleri uyuyamıyorum kolay kolay ama yine de yatıyorum eşim yatınca ama bu akşam yeğenini görmeyi bekliyoruz, o yüzden baya bir süre daha ayaktayız :)

1 saat geriden geliyoruz biz :) geceleri uyuyamıyorum kolay kolay ama yine de yatıyorum eşim yatınca ama bu akşam yeğenini görmeyi bekliyoruz, o yüzden baya bir süre daha ayaktayız :)
Gözünüz aydın cnm darısı senin başına inşallah:)Benimde uykum geliyor yatağa girince kaçıyor,bende hoop kk ya :)

Aynen ya benimde 2 nasipse.senin sik idrara cikma gibi bi belirtin olmusmuydu .
Ben kimyasal da hiç bir belirti yaşamadım ama normal gebelik yaşadığım da onda sık idrara çıkma yaşamıştım uykum çok geliyordu sürekli yorgun hissediyordum yemek tiksintisi kokularından yani öyle canım

Anladim canim.Desene bu belirtilerin gercekten oldugu gun umudumuz olacagi gun olacak.neyse hayirlisi diyelim napalim.

merhaba canım nasılsın sende durumlar nasıl bu ayi iyi degerlendirseydin kimyasal sonrası çok hamile olan ben degerlendirmedim ama bu ay değerlendirdim ilk ve sonraki aylarda sonuç da tutma imkanı çok
Biraz üşütmüşüm ama şükür iyiyim canım.Daha değerlendiremedim lekelenme dün bitti.Bikaç gün önce testi yaptırdım değerim sıfırlanmamış.Haftaya randevum var bir görüneyim istedim.Bakalım dr dan sonra çalışma başlayacak:)Zaten benim yumurtlama o haftaya denk geliyor.İnşallah dediğin gibi olur cnm herkes öyle diyor düşüğün arkası çabuk olurmuş.İnşallah bundan sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur.

Iyi hadi bakalım güzel degerlendir güzel beslen sıkıca giyin üşütme sonra bizede güzel haberler verirsin inşallah valla ben 2 haftadır hiç yemedigim kuru incir , badem , ceviz , kuru uzum vs vs bunlarla 2 haftadır besleniyorum akşam sabah yiyorum valla iyi geliyormuş bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…