- 14 Şubat 2017
- 276
- 142
Ayy olsunda kayınvalidem çocuğumu şımartıyor diye konu açalım.Tek derdimiz bu olsun:))İnşallah o günleride görürüzBenim ailem Türkiye'de olduğu için çok fazla yakından göremeyecekler ama eşimin ailesi çok fazla şımartır büyük ihtimalle :) gerçi şimdi bir torunları olmak üzere ama o zamana o torun biraz büyümüş olur :)
Deneyeceğim cnm:)Uzan koltuğa karnına bak eminim görürsün :) karnının çarptığını
Ayy olsunda kayınvalidem çocuğumu şımartıyor diye konu açalım.Tek derdimiz bu olsun:))İnşallah o günleride görürüz
Insan filmlerdenmi dizilerdenmi etkileniyo bilmem neden ordaki gibi hamilelik belirtileri gormeyi bekliyo.enazindan bende oyle.oyuzden suan hicbi belirti goremiyorum kendimde.İnşallah, bu aydan hiç ümidim yok ama
Insan filmlerdenmi dizilerdenmi etkileniyo bilmem neden ordaki gibi hamilelik belirtileri gormeyi bekliyo.enazindan bende oyle.oyuzden suan hicbi belirti goremiyorum kendimde.
O is biraz sabir istiyo canim.her sabah uyaninca ayni saatte yataktan cikmadan yapmak lazim.bu sabah bende bi bakiyim sabah sicakligim kac cikicak bakalim.Bende ateş ölçme aleti alayim :) merak ettim bu olayı kızlar
Hadi ya neyse bir alıp deneriz bizde ilerdeO is biraz sabir istiyo canim.her sabah uyaninca ayni saatte yataktan cikmadan yapmak lazim.bu sabah bende bi bakiyim sabah sicakligim kac cikicak bakalim.
Kızlar ovulasyon testide erkenden sonuç veriyor.Ben bu ay tastiklemiş oldum
Evet cnm normal gebelikten testinden daha önce gösteriyor.Bende denedim doğru çıktıHamilelik açısından mı?
Evet cnm normal gebelikten testinden daha önce gösteriyor.Bende denedim doğru çıktı
Yok canım 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim.Yavrum tutunamadı ve düştü.O zmnki yaptığım testten bahsediyorum:)Şey kafam karıştı, hamilesin mi yani şuan, yani inşallah öylesindir de :)
Yok canım 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdim.Yavrum tutunamadı ve düştü.O zmnki yaptığım testten bahsediyorum:)
İnşallah canım.2 gün kalaydı sanırım.Çift çizgi koyu şekilde çıkıyor.Daha erkende gösterdiği söyleniyor.Yumurtnın çatladığı zamana göre erken geç farkediyormuş ama normal testten daha erken olduğu kesin.Bu sitede bu konuda deneyimlenen çok kişi varmış konulara göz atabilirsinAnladım, inşallah bir dahakine sıkıca tutunur. Kaç gün kala yaptın testi peki
İnşallah canım.2 gün kalaydı sanırım.Çift çizgi koyu şekilde çıkıyor.Daha erkende gösterdiği söyleniyor.Yumurtnın çatladığı zamana göre erken geç farkediyormuş ama normal testten daha erken olduğu kesin.Bu sitede bu konuda deneyimlenen çok kişi varmış konulara göz atabilirsindaha çok bilgi alırsın.İnşallah senin güzel haberinide alacağız burada
Tamam cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah.Bizi sonuçlardan habersiz bırakma:)Elimde sadece bir tane ovulasyon testi var da :) üç aydır gebelik testi bulunmuyor evde :) bir ara dayanamayıp 3 4 gün kala yapardım :) bakalım adet gecikmem olursa (ki hiç sanmıyorum adet olacakmış gibi hissediyorum bu ay hiç hamilelik hissi, belirtisi yok) yaparım ovulasyon testini :)
Tamam cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah.Bizi sonuçlardan habersiz bırakma:)