- 14 Şubat 2017
- 276
- 142
Tavsiyelerin için teşekkürler cnmIyi hadi bakalım güzel degerlendir güzel beslen sıkıca giyin üşütme sonra bizede güzel haberler verirsin inşallahvalla ben 2 haftadır hiç yemedigim kuru incir , badem , ceviz , kuru uzum vs vs bunlarla 2 haftadır besleniyorum akşam sabah yiyorum valla iyi geliyormuş bunlarda
nasılsın canım bat yaklaşıyor sizde varmı belirti birşey
Ceviz kuru incir badem kuru üzüm hepsi vitamin gibi valla bebeğin tutunması için daha iyi destek olur ceviz erkeklerde sperm kalitesini de baya artırıyorTavsiyelerin için teşekkürler cnmAaa bu yiyeceklerin iyi geldiğini yeni duyuyorum,deneyeceğim.Görüyormusun kerataları gelecekler ama nazlanıyorlar,neredeyse kampa sokacaklar bizi Sende kendine dikkat et canım güzel haber duymak istiyorum.
Belli olmaz heray ayni tepjileri vermiyor vucudumuz.Gece kahverengi leke gelmiş ama ümitlenmiyorum çünkü geçen aylarda da öyle leke gelip aradan 1 gün geçince adet olmuştum, yine erken adet olacağım sanırım
En guzeli dogali zaten.bende insulin direnci var eger bu ayda olmazsa dahiliyeye randevu aldim bunun icin ilac istiycem doktordan.oda engel olabiliyormus.dr 3 ay sonra tekrar bakalim demisti.3 ayda doldu sanirim.Ceviz kuru incir badem kuru üzüm hepsi vitamin gibi valla bebeğin tutunması için daha iyi destek olur ceviz erkeklerde sperm kalitesini de baya artırıyor
Belli olmaz heray ayni tepjileri vermiyor vucudumuz.
Insulin direnci yani ne demek tam anlamıyla ?En guzeli dogali zaten.bende insulin direnci var eger bu ayda olmazsa dahiliyeye randevu aldim bunun icin ilac istiycem doktordan.oda engel olabiliyormus.dr 3 ay sonra tekrar bakalim demisti.3 ayda doldu sanirim.
Yani soyle diyim canim aslinda seker hastasi adayiyim.pankreas vucttaki insulin ureten hormon bende kafasina gore takiliyo bi az uretiyo bi cok uretiyo.3 ay once sukur biraz asagi dusurebildim yedigime ictigime dikkat ederek ama bi yerde tikaniyo en azindan asana kadar ilac kullaniyim diyorum hani burdada yaziyo bazi kk uyeleri glifor kullaniyorum diaform kullaniyorum diye iste onlardada var.yani engel oldugu soyleniyo nette.ben dr da dedim bu durum varmis bende ne yapayim die dahiliyeci ne zaman verirse ozaman kullan bekle bakalim duzelicekmi dedi.hani oyle cok cok yuksekte degil ama bi 15 daha fazla benimkisi normali sinir 23 bende 38 di en son.Insulin direnci yani ne demek tam anlamıyla ?
Ha anladım canım geçmiş olsun inşallah normal sınırlara iner ne zor ya herşeyin hamilelige engel olması gerçekten zor zamanla herşey düzelir inşallah bir engel kalmazYani soyle diyim canim aslinda seker hastasi adayiyim.pankreas vucttaki insulin ureten hormon bende kafasina gore takiliyo bi az uretiyo bi cok uretiyo.3 ay once sukur biraz asagi dusurebildim yedigime ictigime dikkat ederek ama bi yerde tikaniyo en azindan asana kadar ilac kullaniyim diyorum hani burdada yaziyo bazi kk uyeleri glifor kullaniyorum diaform kullaniyorum diye iste onlardada var.yani engel oldugu soyleniyo nette.ben dr da dedim bu durum varmis bende ne yapayim die dahiliyeci ne zaman verirse ozaman kullan bekle bakalim duzelicekmi dedi.hani oyle cok cok yuksekte degil ama bi 15 daha fazla benimkisi normali sinir 23 bende 38 di en son.
Valla canim olmamasi icin baktigin zaman tek sorun bu.esimin degerleri normal benim diger degerlerim hersey normal.bu ayda olmazsa buna yogunlasayim bakalim oyle nasil olucak.Ha anladım canım geçmiş olsun inşallah normal sınırlara iner ne zor ya herşeyin hamilelige engel olması gerçekten zor zamanla herşey düzelir inşallah bir engel kalmaz
Inşallah hiç gerek kalmaz da bu ay hamile kalırsınValla canim olmamasi icin baktigin zaman tek sorun bu.esimin degerleri normal benim diger degerlerim hersey normal.bu ayda olmazsa buna yogunlasayim bakalim oyle nasil olucak.
Tm cnm iyi oldu söylediğin çünkü normalde beslenmeme çok dikkat etmem ben.Eşim işteyken yemek bile yapıp yemem Olsun yeriz bebeğim bu sefer tutunsun benimle kalsında herşeyi yaparımCeviz kuru incir badem kuru üzüm hepsi vitamin gibi valla bebeğin tutunması için daha iyi destek olur ceviz erkeklerde sperm kalitesini de baya artırıyor
Geçmiş olsun cnm.İnşallah engel teşkil etmez bu hastalık sanaYani soyle diyim canim aslinda seker hastasi adayiyim.pankreas vucttaki insulin ureten hormon bende kafasina gore takiliyo bi az uretiyo bi cok uretiyo.3 ay once sukur biraz asagi dusurebildim yedigime ictigime dikkat ederek ama bi yerde tikaniyo en azindan asana kadar ilac kullaniyim diyorum hani burdada yaziyo bazi kk uyeleri glifor kullaniyorum diaform kullaniyorum diye iste onlardada var.yani engel oldugu soyleniyo nette.ben dr da dedim bu durum varmis bende ne yapayim die dahiliyeci ne zaman verirse ozaman kullan bekle bakalim duzelicekmi dedi.hani oyle cok cok yuksekte degil ama bi 15 daha fazla benimkisi normali sinir 23 bende 38 di en son.
Amin canim ins.Geçmiş olsun cnm.İnşallah engel teşkil etmez bu hastalık sana
Iyi yumurtlama dan önce sende eşinde badem ceviz incir fındık bunları her akşam çay yanında yiyin :)) ise yarar bence :) özelkle erkek için:)Tm cnm iyi oldu söylediğin çünkü normalde beslenmeme çok dikkat etmem ben.Eşim işteyken yemek bile yapıp yemem Olsun yeriz bebeğim bu sefer tutunsun benimle kalsında herşeyi yaparım
Ayy ins ya ins.hep beraber hamis oluruzda bu odaya sigamayiz ins.Inşallah hiç gerek kalmaz da bu ay hamile kalırsın
Tamam cnm mesaj alındıIyi yumurtlama dan önce sende eşinde badem ceviz incir fındık bunları her akşam çay yanında yiyin :)) ise yarar bence :) özelkle erkek için:)
:)Tamam cnm mesaj alındı
Hayir olsun ins.benimde damaklar hala gecmedi.soguk kompres yapip duruyorum.2 gün önce sağ bacağım simdide sol bacağım ağrıyor nasıl bir ağrı ya uyuz oluyorum valla