2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Tavsiyelerin için teşekkürler cnm Aaa bu yiyeceklerin iyi geldiğini yeni duyuyorum,deneyeceğim.Görüyormusun kerataları gelecekler ama nazlanıyorlar,neredeyse kampa sokacaklar biziSende kendine dikkat et canım güzel haber duymak istiyorum.

Ceviz kuru incir badem kuru üzüm hepsi vitamin gibi valla bebeğin tutunması için daha iyi destek olur ceviz erkeklerde sperm kalitesini de baya artırıyor

Ceviz kuru incir badem kuru üzüm hepsi vitamin gibi valla bebeğin tutunması için daha iyi destek olur ceviz erkeklerde sperm kalitesini de baya artırıyor
En guzeli dogali zaten.bende insulin direnci var eger bu ayda olmazsa dahiliyeye randevu aldim bunun icin ilac istiycem doktordan.oda engel olabiliyormus.dr 3 ay sonra tekrar bakalim demisti.3 ayda doldu sanirim.

Insulin direnci yani ne demek tam anlamıyla ?
Yani soyle diyim canim aslinda seker hastasi adayiyim.pankreas vucttaki insulin ureten hormon bende kafasina gore takiliyo bi az uretiyo bi cok uretiyo.3 ay once sukur biraz asagi dusurebildim yedigime ictigime dikkat ederek ama bi yerde tikaniyo en azindan asana kadar ilac kullaniyim diyorum hani burdada yaziyo bazi kk uyeleri glifor kullaniyorum diaform kullaniyorum diye iste onlardada var.yani engel oldugu soyleniyo nette.ben dr da dedim bu durum varmis bende ne yapayim die dahiliyeci ne zaman verirse ozaman kullan bekle bakalim duzelicekmi dedi.hani oyle cok cok yuksekte degil ama bi 15 daha fazla benimkisi normali sinir 23 bende 38 di en son.

Ha anladım canım geçmiş olsun inşallah normal sınırlara iner ne zor ya herşeyin hamilelige engel olması gerçekten zor zamanla herşey düzelir inşallah bir engel kalmaz

Ha anladım canım geçmiş olsun inşallah normal sınırlara iner ne zor ya herşeyin hamilelige engel olması gerçekten zor zamanla herşey düzelir inşallah bir engel kalmaz
Valla canim olmamasi icin baktigin zaman tek sorun bu.esimin degerleri normal benim diger degerlerim hersey normal.bu ayda olmazsa buna yogunlasayim bakalim oyle nasil olucak.

Tm cnm iyi oldu söylediğin çünkü normalde beslenmeme çok dikkat etmem ben.Eşim işteyken yemek bile yapıp yemem Olsun yeriz bebeğim bu sefer tutunsun benimle kalsında herşeyi yaparım

Geçmiş olsun cnm.İnşallah engel teşkil etmez bu hastalık sana

Tm cnm iyi oldu söylediğin çünkü normalde beslenmeme çok dikkat etmem ben.Eşim işteyken yemek bile yapıp yemem Olsun yeriz bebeğim bu sefer tutunsun benimle kalsında herşeyi yaparım
Iyi yumurtlama dan önce sende eşinde badem ceviz incir fındık bunları her akşam çay yanında yiyin :)) ise yarar bence :) özelkle erkek için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…