2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Evet 4 saat su içmeden yapacaksın cnm.Yarın erken değilmi senin için cnm bence 2 güncük daha sabret ümidin kırılmasın.Ahh sende bnm gibi çok sabırsızsın değil mi:)

Evet 4 saat su içmeden yapacaksın cnm.Yarın erken değilmi senin için cnm bence 2 güncük daha sabret ümidin kırılmasın.Ahh sende bnm gibi çok sabırsızsın değil mi:)

Ben aşırı sabırsız, tezcanlı biriyim maalesef :) ya aslında ümidim yok, öylesine yapmayı düşünüyorum testi de, ilk defa bu kadar ümitsizim

Bi de benim bugün ovulasyon sonrası 10. gün, aslında yerleşecekse bebek bu aralarda yerleşmeli, 12. günden sonra yerleşme olmuyormuş zaten, yani yerleşmediyse de 2 günü var

Bi de benim bugün ovulasyon sonrası 10. gün, aslında yerleşecekse bebek bu aralarda yerleşmeli, 12. günden sonra yerleşme olmuyormuş zaten, yani yerleşmediyse de 2 günü var

Ben aşırı sabırsız, tezcanlı biriyim maalesef :) ya aslında ümidim yok, öylesine yapmayı düşünüyorum testi de, ilk defa bu kadar ümitsizim
Seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde karakterim gereği aklıma gelen başıma gelir.O an takıldıysam bi konuya illa yapacağım onu.Ama bnm gibi hayal kırıklığı yaşama istiyorum.Ama sen olumsuzda olsa öğrenmek ve kafandan silmek istiyorsun değil mi?O halde şimdi değil yarın yap fotosunuda at bakalım değerlendirmeye çalışalım burada.Şimdide dua et ve dinlen bu kadar stres iyi değil:)

Tamam dediğin gibi yapacağım inşallah :)

Hahahaha şu mesajın başını okuyunca direk şu anlaşıldı bende
"""Yalnız benim eşim doktor dinlenmen gerek senin derse markete bile çıkmak yok ""

Merhabaaa

Merhabaaa :) dün tüm evi temizlemiş biri olarak bugün yemek yapıp tüm gün yayılma planları yapan bir kadın kadar mutlu
Hahah iyi yapmışsın canım keyfini çıkar :) bu yemek derdi düşünmesi daha zor ya her gün ne yapcam ne pisirsem düşüncesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…