- 14 Şubat 2017
- 276
- 142
Evet 4 saat su içmeden yapacaksın cnm.Yarın erken değilmi senin için cnm bence 2 güncük daha sabret ümidin kırılmasın.Ahh sende bnm gibi çok sabırsızsın değil mi:)Ilk idrarla yapılmıyor dimi, yumurtlamayı öğrenmek için öyle normalde ya, bi de en az 4 saat su içmemek gerekiyor dimi bunda da? Gerekmiyorsa şimdi yaparım ama gerekiyorsa susuz kalmaya dayanabilirsem yarın yaparım artık :)
Evet 4 saat su içmeden yapacaksın cnm.Yarın erken değilmi senin için cnm bence 2 güncük daha sabret ümidin kırılmasın.Ahh sende bnm gibi çok sabırsızsın değil mi:)
Evet 4 saat su içmeden yapacaksın cnm.Yarın erken değilmi senin için cnm bence 2 güncük daha sabret ümidin kırılmasın.Ahh sende bnm gibi çok sabırsızsın değil mi:)
Seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde karakterim gereği aklıma gelen başıma gelir.O an takıldıysam bi konuya illa yapacağım onu.Ama bnm gibi hayal kırıklığı yaşama istiyorum.Ama sen olumsuzda olsa öğrenmek ve kafandan silmek istiyorsun değil mi?O halde şimdi değil yarın yap fotosunuda at bakalım değerlendirmeye çalışalım burada.Şimdide dua et ve dinlen bu kadar stres iyi değil:)Ben aşırı sabırsız, tezcanlı biriyim maalesef :) ya aslında ümidim yok, öylesine yapmayı düşünüyorum testi de, ilk defa bu kadar ümitsizim
Seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde karakterim gereği aklıma gelen başıma gelir.O an takıldıysam bi konuya illa yapacağım onu.Ama bnm gibi hayal kırıklığı yaşama istiyorum.Ama sen olumsuzda olsa öğrenmek ve kafandan silmek istiyorsun değil mi?O halde şimdi değil yarın yap fotosunuda at bakalım değerlendirmeye çalışalım burada.Şimdide dua et ve dinlen bu kadar stres iyi değil:)
Tm cnm iyi geceler :)Tamam dediğin gibi yapacağım inşallah :)
Tm cnm iyi geceler :)
Hahahaha şu mesajın başını okuyunca direk şu anlaşıldı bendeAmiiiiinyalnız benim eşim doktor dinlenmen gerek senin derse markete bile çıkmak yok evde oturacaksın diyip duruyor, herhalde evde sıkıntıdan patlamış olurum öyle bir durumda neyse Rabbim nasip etsin bebişlerimizi en kısa zamanda sağlıklı şekilde de her şeye katlanılır
Hahahaha şu mesajın başını okuyunca direk şu anlaşıldı bende
"""Yalnız benim eşim doktor dinlenmen gerek senin derse markete bile çıkmak yok ""
Virgül falan koymadığım için yanlış anlaşılmış:)
bende sen yazdığın anda yazacaktım isim vardı sonradan yazayım dedim hahahaha ne doktoru diye :))
Selam kızlar nasılsınız bugungün ortasına böyle giriş yapayım dedim
Selam kızlar nasılsınız bugungün ortasına böyle giriş yapayım dedim
Hahah iyi yapmışsın canım keyfini çıkar :) bu yemek derdi düşünmesi daha zor ya her gün ne yapcam ne pisirsem düşüncesi:)Merhabaaa
Merhabaaa :) dün tüm evi temizlemiş biri olarak bugün yemek yapıp tüm gün yayılma planları yapan bir kadın kadar mutlu
iyi canim sen.allah bozmasin
Bende cay sefasi yapiyorum ohh miss.ben iyiyim canım tv izliyorum çay yudumluyorum
Hahah iyi yapmışsın canım keyfini çıkar :) bu yemek derdi düşünmesi daha zor ya her gün ne yapcam ne pisirsem düşüncesi:)
Afiyet olsun canımBende cay sefasi yapiyorum ohh miss.