Vay be ilk defa duydum çok güzel yeni fark ettim biliyor musun :) şimdi bende kalbime dokundum baktım aynı onun gibi arıyor fark ettim dedim heralde kalbin çarpıntısı burda görülüyor:)Göbek deliği etrafını mı diyorsun, öyle diyorsan bende de hep oluyor, kalp atışı orda hissedilirmiş diye duydum, hatta hissetmezsen göbeğin düşmüştür denir
Aynen bebişlerimiz gelsinde katlanırız artık herşeye.Naapsınlar onlarda babalığa hasret:)Amiiiiinyalnız benim eşim doktor dinlenmen gerek senin derse markete bile çıkmak yok evde oturacaksın diyip duruyor, herhalde evde sıkıntıdan patlamış olurum öyle bir durumda neyse Rabbim nasip etsin bebişlerimizi en kısa zamanda sağlıklı şekilde de her şeye katlanılır
Vay be ilk defa duydum çok güzel yeni fark ettim biliyor musun :) şimdi bende kalbime dokundum baktım aynı onun gibi arıyor fark ettim dedim heralde kalbin çarpıntısı burda görülüyor:)
Aynen bebişlerimiz gelsinde katlanırız artık herşeye.Naapsınlar onlarda babalığa hasret:)
Çok değişikmiş ilk defa duyuyorum.Hemen elimi koydum denedim hissedemedim bende mi bir gariplik var acabaVay be ilk defa duydum çok güzel yeni fark ettim biliyor musun :) şimdi bende kalbime dokundum baktım aynı onun gibi arıyor fark ettim dedim heralde kalbin çarpıntısı burda görülüyor:)
Evet birde iki tarafında 1 er torunu var ve uzaktalar o yüzden bizimkilerle zor başedeceğiz gibi:)Çook şımartacaklar.Ayy gelsinler artıkkKesinlikle :) benim eşim çocuk delisi ve gerçekten bazen durup bakıyorum, çok güzel baba olur be eşimden diyorum, bi de kız çocuklara hasta, ilk çocuğum kız olsun ya diyor, ben de erkek olursa şikayet edicem seni diyince, yok yok ben rüyamda gördüm erkek çocuğu onu da istiyorum diyor :) sağlıklı olsun da çok güzel baba olacaklarından eminim, ama bizim bıcırıklar çok şımarık olacak kesin, geç geldiler diye herkes üstüne düşecek çünkü :)
Evet birde iki tarafında 1 er torunu var ve uzaktalar o yüzden bizimkilerle zor başedeceğiz gibi:)Çook şımartacaklar.Ayy gelsinler artıkk
Uzan koltuğa karnına bak eminim görürsün :) karnının çarptığınıÇok değişikmiş ilk defa duyuyorum.Hemen elimi koydum denedim hissedemedim bende mi bir gariplik var acaba
Dogru diyosun bekleyelim.Öyle deme hiç belirti yaşamayanlar var ve en belirgin belirtiler adet geçtikten sonra başlar:))) bat günü geçerse anlaşılır zaten herşey hayırlısı ile bekleyelim görelim kuzum
Doğrudur canım o aralar çok umutluydum klomen kullanmıştım hatta son ay çatlatma iğnesi de ama nasip olmadıUmutlarımızı kaybetmiyoruz nisan ayı bize şans getirsin grubu ben açmıştım hala orda bat gününüz yazıyor:)
Valla bilemedim ama normalde adete yakın akıntı olur Herkes de senin çok olmadığı için bellki orda kalıyordurAffınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Adetime 6 gün var, daha önce böyle bir şey oluyor muydu adetlerimden önce bilmiyorum ama, vajina ağzında yani dışında beyazımsı akıntı var ama iç çamaşırıma akmıyor, sadece o kısımda duruyor, herkeste olan bir şey mi bu, daha önce var mıydı yok muydu bilmiyorum da
Doğrudur canım o aralar çok umutluydum klomen kullanmıştım hatta son ay çatlatma iğnesi de ama nasip olmadı
Valla bilemedim ama normalde adete yakın akıntı olur Herkes de senin çok olmadığı için bellki orda kalıyordur
Anladım, teşekkür ederim :)
Aynen öyle biz yine elimizden geleni yapacağız takdir Allah dan( ne yaparsak yapalım gerçekten hepsinin zamanı var onlar geleceği zamanı kendileri seçiyorlar:)
Evet canım bugün de durmadan kulağımın içinde çınlama oluyor nasıl ağrıyor öyle olunca saniyelik ama acıtıyorAynen öyle biz yine elimizden geleni yapacağız takdir Allah dan
Evet canım bugün de durmadan kulağımın içinde çınlama oluyor nasıl ağrıyor öyle olunca saniyelik ama acıtıyor
Bir de böyle ağrılar eksikti valla yaş 30 yaklaşınca başlıyor birşeyler yaşlanıyoruz:)ben bilirim omrumce bi mide agrisi bide kulak agrisi bu ikisinden cok cektim.gecer ins hemen
He ya.saclar agarmaya basladi benim sakaklardan 17 li yaslardaykene 30 lu yaslar nasilki diye dusunurdum ahada ogrenmis oldumBir de böyle ağrılar eksikti valla yaş 30 yaklaşınca başlıyor birşeyler yaşlanıyoruz:)