2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Göbek deliği etrafını mı diyorsun, öyle diyorsan bende de hep oluyor, kalp atışı orda hissedilirmiş diye duydum, hatta hissetmezsen göbeğin düşmüştür denir
Vay be ilk defa duydum çok güzel yeni fark ettim biliyor musun :) şimdi bende kalbime dokundum baktım aynı onun gibi arıyor fark ettim dedim heralde kalbin çarpıntısı burda görülüyor:)

Aynen bebişlerimiz gelsinde katlanırız artık herşeye.Naapsınlar onlarda babalığa hasret:)

Vay be ilk defa duydum çok güzel yeni fark ettim biliyor musun :) şimdi bende kalbime dokundum baktım aynı onun gibi arıyor fark ettim dedim heralde kalbin çarpıntısı burda görülüyor:)

Bebek varmış gibi karnımı hep sevdiğim için fark etmiştim ben de :) gerçekten çok güzel yaratılmışız, insan bazı şeylere hayret ediyor :)

Aynen bebişlerimiz gelsinde katlanırız artık herşeye.Naapsınlar onlarda babalığa hasret:)

Kesinlikle :) benim eşim çocuk delisi ve gerçekten bazen durup bakıyorum, çok güzel baba olur be eşimden diyorum, bi de kız çocuklara hasta, ilk çocuğum kız olsun ya diyor, ben de erkek olursa şikayet edicem seni diyince, yok yok ben rüyamda gördüm erkek çocuğu onu da istiyorum diyor :) sağlıklı olsun da çok güzel baba olacaklarından eminim, ama bizim bıcırıklar çok şımarık olacak kesin, geç geldiler diye herkes üstüne düşecek çünkü :)

Çok değişikmiş ilk defa duyuyorum.Hemen elimi koydum denedim hissedemedim bende mi bir gariplik var acaba

Evet birde iki tarafında 1 er torunu var ve uzaktalar o yüzden bizimkilerle zor başedeceğiz gibi:)Çook şımartacaklar.Ayy gelsinler artıkk

Evet birde iki tarafında 1 er torunu var ve uzaktalar o yüzden bizimkilerle zor başedeceğiz gibi:)Çook şımartacaklar.Ayy gelsinler artıkk

Benim ailem Türkiye'de olduğu için çok fazla yakından göremeyecekler ama eşimin ailesi çok fazla şımartır büyük ihtimalle :) gerçi şimdi bir torunları olmak üzere ama o zamana o torun biraz büyümüş olur :)

Umutlarımızı kaybetmiyoruz nisan ayı bize şans getirsin grubu ben açmıştım hala orda bat gününüz yazıyor:)
Doğrudur canım o aralar çok umutluydum klomen kullanmıştım hatta son ay çatlatma iğnesi de ama nasip olmadı

Affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Adetime 6 gün var, daha önce böyle bir şey oluyor muydu adetlerimden önce bilmiyorum ama, vajina ağzında yani dışında beyazımsı akıntı var ama iç çamaşırıma akmıyor, sadece o kısımda duruyor, herkeste olan bir şey mi bu, daha önce var mıydı yok muydu bilmiyorum da

Valla bilemedim ama normalde adete yakın akıntı olur Herkes de senin çok olmadığı için bellki orda kalıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…