- 14 Şubat 2017
- 276
- 142
Ben de bu ay ne güzel tatile gitmiş, boğulmadan yüzmeyi tamamen öğreneyim diye düşünmüştüm, sadece yumurtlama dönemi olduğunu bildiğimiz için çalışmalara devam edip hemen havuz deniz koşmuştuk. Bu ay sonuçlar iyi olsaydı eşimin baya ümitli olacaktık. Bende de aşırı stres oluyor, doktor benim için de stresten oluyor dedi ama yine de ilaç verdi, ben her gün evi temizlesem tüm günüm gidiyor aslında yaşadığım ülke baya tozlu olduğu için, ben bebek olursa diye kendimi yormamak için çok sık yapmıyorum ama kocacım sağolsun bugünlerin kritik olduğunu iş yapmasam daha iyi olduğunu bildiği halde akşama misafir gelme ihtimali var dedi, bana iş göründü yani, koca evi süpür sil. El işi yaparken de strese giriyorum ben işin garibi yaah o ilmek kaçtı tüh bozuldu falan, sonra kayınvalideme gidip bu bozuldu diyorum :) kendimi kitap okumaya verdim, hatta türkçe okurken kafam yine bebeğe kayıyor diye bu sefer ingilizce okumaya başladım. Bi de sürekli uyuyup gün geçsin diye bakıyorum, iyice tembellik modu
Ya kışın da üşütmemek imkansız Allah yardımcımız olsunBenim tansiyonu düşürünce mecbur bıraktım, sonra doktor fitil denen illeti verdi zaten, her kullanışımda ağlaya ağlaya kullandım, o acıyı bir daha yaşamamak için kendimi üşütmemeye dikkat ediyorum, üşütünce çok iltihap oluyor bende.
Hiç böyle olmuşmuydu?Bende grip olunca olur bu.Ay buda bir belirtidir inşallah.Kizlar dis etlerimin agrisindan duramiyorum ya bisey varsa diye ilacta alamiyorum.tuzlu su ancak iste.hic olmadiydi boyle.
Canım ya aslında ne yaparsak aklımızdan çıkmayacak zaten ama en azından olmuyor diye kafaya takacağımıza bir süre düşünmesek kàrdır.Örgü şart değil ne yapmak seni düşünmekten alıkoyacaksa onu yap.Mesela ismek kursları başladı gitme imkanın varsa gidebilirsin.İşe kalırsa son hafta dikkat etsek yeterli sanırım.Kaynanam bana hamile kalınca ağır kaldırma ve yukarıya doğru sünme dedi(göbekten düşermiş)Yani bunlara dikkat edip tevekkül etsek yeter diye düşünüyorum.Bu arada nerede yaşıyorsun?
Ya kışın da üşütmemek imkansız Allah yardımcımız olsun
Oo senin işin çok zor kolay gelsin.Ama dikkat et canım bak ağır falan kaldırma.Makineni boşalt dolaplara kocan dizsin.Çamaşır ipin yüksekse bu haftalık eşin assın.Geri iş zorlamaz diye düşünüyorum.Değil mi ama birazda kocalar çabalasınBenim de tam 1 hafta var 6 gün sonra adet gelecek büyük ihtimalle, ben de varsa düşmesin diye ağır şeyleri eşime kaldır diyorum, çok yormamaya çalışıyorum kendimi, bi de zayıfım o yüzden iş yapınca belim falan çok ağrıyor benim. Bugünlük mecbur temizlik yapacağım ama. Mısırdayız biz, o yüzden evden tozu kiri eksik olmuyor. Bi de salonunu görseniz üç odalık salonlar hep
Oo senin işin çok zor kolay gelsin.Ama dikkat et canım bak ağır falan kaldırma.Makineni boşalt dolaplara kocan dizsin.Çamaşır ipin yüksekse bu haftalık eşin assın.Geri iş zorlamaz diye düşünüyorum.Değil mi ama birazda kocalar çabalasın
Aynı benim eşim:)İnşallah hamiş oluruzda çektiririz nazımızıHahaha aynen :) ağır iş yapınca bana çok kızıyor zaten, ben sana yapma demedim mi boşver kalsın öyle diyor ama misafir gelirken de ev pis bırakılmaz kibi hamile olayım beni yerimden kaldırmayacak büyük ihtimalle, temizlik falan yok diyor, bi yemek yapıcam herhalde bu ay sonuçlar kötü diye çok ümidi yok o yüzden iş yapmama bir şey demiyor yoksa kızıp surat asar, bu açıdan biraz iyiyim galiba, hamile olunca çok çektiricem sana diyorum, sen ol bi de ben çekerim diyor
Ayy hadi inşallah bunlar bebisimizin belirtileridir :)Kizlar dis etlerimin agrisindan duramiyorum ya bisey varsa diye ilacta alamiyorum.tuzlu su ancak iste.hic olmadiydi boyle.
Aynı benim eşim:)İnşallah hamiş oluruzda çektiririz nazımızı
Umutlarımızı kaybetmiyoruz nisan ayı bize şans getirsin grubu ben açmıştım hala orda bat gününüz yazıyor:)Evet canın kalamadım hangi grupta konuşmuştuk ben bi 3-4 ay girmedim buralara kafamdan çıksın diye olmadı ama adetim en azından 2 ay değilde bi hafta kadar gecikmeye başladı böyle olunca bide soğan kürü yapayım dedim
Sabırsızlıkla bekliyorum bat gününü az kaldı inşallah belirtidir hiç yaşamadıysan buda sana özel belirtidir işteins canlarim ya daha once hic boyle olmadiydi ama baskada bi belirti yok.bi atesim yuksek bide dis etleri. Sis ve agriyor.belkide enfeksiyon kaptim bilmiyorum.30 bi gelsin ak koyun kara koyun cikar ortaya.
Pihtilasma oldugu zamanlarda hamile kalir kalmaz igneye basliyorlar allah korusun farketmezsen ve oyle bi sorunun varsa.bence enazindan onun testini yaptir devlette yapilmiyomukiMerhabalar öncelikli herkes için hayırlısını diliyorum...Geçen hafta 5+5 günlük düşük yaptım. 8 Yaşında bir kızım var..yani bu yıllar sonra ikinci denememizdi. Doktor kromozom anomali olabilir dedi yani net konuşamadı. Bazı testler var 850 tl pıhtılaşma da olabilir ama ezbere iğne vuramayız vs vs.. Ben herhangi birşey yaptırmadan 3 ay sonra çalışmalara devam etmek istiyorum fakat kaygım şu ki gebeliğimin daha ileri döneminde bunu yaşarsam pıhtılaşma varsa kafam çok karıştı...Nasıl düşünmeliyim sizce ????
Geçmiş olsun testlerinizi yapsaydınız pıhtılaşma için eğer düşünüyorsanız aklınızda soru işareti kalmazdı en azındanMerhabalar öncelikli herkes için hayırlısını diliyorum...Geçen hafta 5+5 günlük düşük yaptım. 8 Yaşında bir kızım var..yani bu yıllar sonra ikinci denememizdi. Doktor kromozom anomali olabilir dedi yani net konuşamadı. Bazı testler var 850 tl pıhtılaşma da olabilir ama ezbere iğne vuramayız vs vs.. Ben herhangi birşey yaptırmadan 3 ay sonra çalışmalara devam etmek istiyorum fakat kaygım şu ki gebeliğimin daha ileri döneminde bunu yaşarsam pıhtılaşma varsa kafam çok karıştı...Nasıl düşünmeliyim sizce ????
Biyerde kizin biri yazmis tek belirtim oydu ve folic asit alinca gecigodu diye ayni ben icince geciyor ama sonra yine basliyor.ins sonucu guzel olur.ama baskada bi belirti olmamasi dusunduruyor iste.Sabırsızlıkla bekliyorum bat gününü az kaldı inşallah belirtidir hiç yaşamadıysan buda sana özel belirtidir işte
Öyle deme hiç belirti yaşamayanlar var ve en belirgin belirtiler adet geçtikten sonra başlar:))) bat günü geçerse anlaşılır zaten herşey hayırlısı ile bekleyelim görelim kuzumBiyerde kizin biri yazmis tek belirtim oydu ve folic asit alinca gecigodu diye ayni ben icince geciyor ama sonra yine basliyor.ins sonucu guzel olur.ama baskada bi belirti olmamasi dusunduruyor iste.
Birşey sorcam bu göbek bağı kisminda neden böyle atmalar oluyor yani sizdede oluyor mu bu atmalar