Ben de bu ay ne güzel tatile gitmiş, boğulmadan yüzmeyi tamamen öğreneyim diye düşünmüştüm, sadece yumurtlama dönemi olduğunu bildiğimiz için çalışmalara devam edip hemen havuz deniz koşmuştuk. Bu ay sonuçlar iyi olsaydı eşimin baya ümitli olacaktık. Bende de aşırı stres oluyor, doktor benim için de stresten oluyor dedi ama yine de ilaç verdi, ben her gün evi temizlesem tüm günüm gidiyor aslında yaşadığım ülke baya tozlu olduğu için, ben bebek olursa diye kendimi yormamak için çok sık yapmıyorum ama kocacım sağolsun bugünlerin kritik olduğunu iş yapmasam daha iyi olduğunu bildiği halde akşama misafir gelme ihtimali var dedi, bana iş göründü yani, koca evi süpür sil. El işi yaparken de strese giriyorum ben işin garibi ya
ah o ilmek kaçtı tüh bozuldu falan, sonra kayınvalideme gidip bu bozuldu diyorum :) kendimi kitap okumaya verdim, hatta türkçe okurken kafam yine bebeğe kayıyor diye bu sefer ingilizce okumaya başladım. Bi de sürekli uyuyup gün geçsin diye bakıyorum, iyice tembellik modu