2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

İns teşekkür ederim ne bilim yukselenler olmuş bende bı ümit genelde hep 0.dan düşük çıkar 10 gün sonra farklı çıkması düşündürdü işte hayırlısı bakalım idrar da baksam çıkar mı yada kan mi versem bekleşen mi karışık düşünceler
Dedigim gibi progestan olan gebelige fayda sagliyo bi zarari yok yani.icince bikac gun icinde adet olmazsan ozaman belki biseyler var diyebiliriz.

Bence bekle canım zaten gebelik varsa her türlü kendini belli eder :)
Paran israf olmasın biraz geçsin şüphen olursa idrar testi yaparsın o süre zarfında çıkar zaten varsa[/QUOTE
Beklemeyi de hiç sevmem ama sabır artık çünkü kafam hep orda olur en ufak belirti beni düşündürür acaba varmı falan sabır artık başka şeylere kafa yormam lazim

Haklısın bizde aynı duyguları yaşıyoruz ama bu konuda kendimizi torpulememiz lazım başka şeylerle oyalanarak kafa dagitmamiz lazım en sağlıklısı kafaya takmayınca inan o zaman daha çabuk geliyorlar ve erken öğrenmek de inan iyi değil ben bu konuda 2 kez aecele ettim erken ogrendim sonu istemedigim olaylarla karşılaştım.. Ama artık dizginlendim bunları yaşayarak öğreniyorum artık

Merhaba arkadaşlar 2017 benim bebek bekleyiş senemdi her ay bi umut herşeyin hayırlısı tabi umutlara devam biz isteyelim yeterki hayırlı zamanda verir Rabbim vermese de bi hayır vardır bunda da deriz 2 yılı doldurduk Ağustos da evlilik te ve 15 aydır bebek düşünüyoruz bu ay soğan kürü yapıyorum10. Gün deyim dün peçeteye pembe leke geldi içmeye başladığımdan beri başka hissiyat sadece iyi geldiğini düşünüyorum bakalım bu ay ne olacak sonuç? Soğan Suyu içen var mı başka bu ay?

Merhaba arkadaşlar 2017 benim bebek bekleyiş senemdi her ay bi umut herşeyin hayırlısı tabi umutlara devam biz isteyelim yeterki hayırlı zamanda verir Rabbim vermese de bi hayır vardır bunda da deriz 2 yılı doldurduk Ağustos da evlilik te ve 15 aydır bebek düşünüyoruz bu ay soğan kürü yapıyorum10. Gün deyim dün peçeteye pembe leke geldi içmeye başladığımdan beri başka hissiyat sadece iyi geldiğini düşünüyorum bakalım bu ay ne olacak sonuç? Soğan Suyu içen var mı başka bu ay?

Ben iki ay önce iki üç gün içtim, tansiyon düşüklüğü oldu bende, bi de içtiğim ay 10. gün gibi akıntı ile beraber kan gelmişti, doktor enfeksiyon var ondan gelmiştir dedi

Canım sende hala hamile kalamadın demi diğer actigim grupda önceden baya yazisirdik hayırlısı olsun benimde bende 17 ay oldu evleneli aralikda beri düşünüyoruz Bend e hala sonuç hüsran bekliycez bakalım ne zaman gelicek meleklerimiz

Burda da ablalarım olmuş oldu yani :)
Aynen öyle aklına ne takılırsa sor ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmıyorsun demi ? En sağlıklısı ilişkiden sonra belimize yastık koymak yarım saat öyle sırt üstü beklemek yatak da ben bunları uyguladım 2 kez hamile kaldım ama işte kimyasal oldu ama önemli gerçekten spermler direk akmıyor yarim saat da spermlerin içeri gitmesi yeterli

İnşallah :dua: hep bu sefer stres yapmayacağım diyip her seferinde stres yapıyorum :110: inşallah bir gün hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız, buraya yazmak, hiç tanımayan insanların birbirine destek olması gerçekten insanı rahatlatıyormuş. Eltim hamile ve doğurmak üzere, aynı apartmanda kaldığımız için tüm hazırlıklarını biliyoruz, onlar heyecanlı heyecanlı her şeyi anlatırken insanın boğazında düğüm oluşuyor ister istemez:110: inşallah bizler de bebeğimize kavuşuruz :anneadayı:
Benimde yakın çevremdede hamilelik ve doğum haberleri gelip duruyor.Heleki bebek yok mu diye sormaları yok mu?:kızgın:İnşallah bizde bu güzel duyguları tadacağız.Ümidimizi yitirmeyelim yeterki biz.Çalışmalara devam:KK49:

Aynen öyle aklına ne takılırsa sor ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmıyorsun demi ? En sağlıklısı ilişkiden sonra belimize yastık koymak yarım saat öyle sırt üstü beklemek yatak da ben bunları uyguladım 2 kez hamile kaldım ama işte kimyasal oldu ama önemli gerçekten spermler direk akmıyor yarim saat da spermlerin içeri gitmesi yeterli

Ben de yastık koyup bekliyorum, ama bazen mecburen 15 dk yatıp kalkmam gerektiği oluyor. Bazen benim sinirlerim iyice bozuluyor, ne fark eder sanki hemen hamile kalanlar böyle beklemiş mi ki diyorum, eşim olsun sen dur bizim zaten zorlu her şeyi denememiz lazım diyor. Yumurtlama zamanı gerçekten öyle yatınca daha az geri akma olduğunu fark ettim, bi de yumurtlama dönemi bitince ne kadar öyle kalsan da sanki hepsi geri akıyor, bu da rahim kendini kapattığı için mi oluyor acaba diye düşündüm.

Benimde yakın çevremdede hamilelik ve doğum haberleri gelip duruyor.Heleki bebek yok mu diye sormaları yok mu?:kızgın:İnşallah bizde bu güzel duyguları tadacağız.Ümidimizi yitirmeyelim yeterki biz.Çalışmalara devam:KK49:

Bizim sorunu öğrenene kadar, e hadi sizde yok mu diye sorarlardı da artık adet olduğum zaman üzüldüğümü bildikleri için yüzüm azıcık asık olda adet mi oldun diye soruyorlar,, Allahtan ümit kesilmez ama işte bazı günler artık denemicem istemiyorum olmuyor işte diye düşünüp aradan iki üç gün geçip yumurtlama zamanı geldiğini hissedince son gaz çalışmalara devam etmekten de kendini alamıyor insan :KK17:

Bizim sorunu öğrenene kadar, e hadi sizde yok mu diye sorarlardı da artık adet olduğum zaman üzüldüğümü bildikleri için yüzüm azıcık asık olda adet mi oldun diye soruyorlar,, Allahtan ümit kesilmez ama işte bazı günler artık denemicem istemiyorum olmuyor işte diye düşünüp aradan iki üç gün geçip yumurtlama zamanı geldiğini hissedince son gaz çalışmalara devam etmekten de kendini alamıyor insan :KK17:
Sen çalışmalara devam et ama mümkün mertebe çok takılmamaya çalış stres prolaktini yükseltiyor ve gebeliği engelliyor.Bak benimde yüksek çıkmıştı ama dr stresten dedi ilaç vermedi geçen ay bayramdı temizlikti falan derken hamile kalıverdim.Bide nasılsa olmayacak ocak ta seneyi doldurup rahim filmi çektireceğim diye düşünüyordum.Yani bu ayı bebeeek diye geçirmedim:)Ve Allah nasip etti kısa sürdü ama en azından bana bu umut oldu.Demem o ki bak biz el uğraşına başlayacağız sende kafanı oyalayacak bişeyler bul ve hatta burada paylaşalım yaptıklarımızı.Ne dersin:KK66:

Ben de yastık koyup bekliyorum, ama bazen mecburen 15 dk yatıp kalkmam gerektiği oluyor. Bazen benim sinirlerim iyice bozuluyor, ne fark eder sanki hemen hamile kalanlar böyle beklemiş mi ki diyorum, eşim olsun sen dur bizim zaten zorlu her şeyi denememiz lazım diyor. Yumurtlama zamanı gerçekten öyle yatınca daha az geri akma olduğunu fark ettim, bi de yumurtlama dönemi bitince ne kadar öyle kalsan da sanki hepsi geri akıyor, bu da rahim kendini kapattığı için mi oluyor acaba diye düşündüm.
Sen yinede garantiye al olsun ben öyle yapıyorum önceden bende bilmiyordum ogrendigimden beri yastık alıyorum belime bekliorum:) allahdan ümit kesilmez sonuç da hemen ayağa kalkmak direk hepsinin çıkması demek en azından biraz beklemek en iyisi 11 gün kaldı benim de bata Normal de ovilasyon dönemini atlatttim beklemeye çekilim derken gece 2 doğru akinti geldi değerlendirdim onuda aklımda soru işareti kalsın istemedim bundan sonra artık beklemedeyim çünkü diğer günler yumurtlama haftamda akinti gelmemişti aklıma takılmıştı oda dün gece geldi :) kaçırmadım elimizden ne geliyorsa yapıyoruz şimdi bekleme sırasi artık 7 ekim :) gelsin

Sen çalışmalara devam et ama mümkün mertebe çok takılmamaya çalış stres prolaktini yükseltiyor ve gebeliği engelliyor.Bak benimde yüksek çıkmıştı ama dr stresten dedi ilaç vermedi geçen ay bayramdı temizlikti falan derken hamile kalıverdim.Bide nasılsa olmayacak ocak ta seneyi doldurup rahim filmi çektireceğim diye düşünüyordum.Yani bu ayı bebeeek diye geçirmedim:)Ve Allah nasip etti kısa sürdü ama en azından bana bu umut oldu.Demem o ki bak biz el uğraşına başlayacağız sende kafanı oyalayacak bişeyler bul ve hatta burada paylaşalım yaptıklarımızı.Ne dersin:KK66:

Ben de bu ay ne güzel tatile gitmiş, boğulmadan yüzmeyi tamamen öğreneyim diye düşünmüştüm, sadece yumurtlama dönemi olduğunu bildiğimiz için çalışmalara devam edip hemen havuz deniz koşmuştuk. Bu ay sonuçlar iyi olsaydı eşimin baya ümitli olacaktık. Bende de aşırı stres oluyor, doktor benim için de stresten oluyor dedi ama yine de ilaç verdi, ben her gün evi temizlesem tüm günüm gidiyor aslında yaşadığım ülke baya tozlu olduğu için, ben bebek olursa diye kendimi yormamak için çok sık yapmıyorum ama kocacım sağolsun bugünlerin kritik olduğunu iş yapmasam daha iyi olduğunu bildiği halde akşama misafir gelme ihtimali var dedi, bana iş göründü yani, koca evi süpür sil. El işi yaparken de strese giriyorum ben işin garibi ya :olamaz: ah o ilmek kaçtı tüh bozuldu falan, sonra kayınvalideme gidip bu bozuldu diyorum :) kendimi kitap okumaya verdim, hatta türkçe okurken kafam yine bebeğe kayıyor diye bu sefer ingilizce okumaya başladım. Bi de sürekli uyuyup gün geçsin diye bakıyorum, iyice tembellik modu:olamaz::skandal:

Canım sende hala hamile kalamadın demi diğer actigim grupda önceden baya yazisirdik hayırlısı olsun benimde bende 17 ay oldu evleneli aralikda beri düşünüyoruz Bend e hala sonuç hüsran bekliycez bakalım ne zaman gelicek meleklerimiz
Evet canın kalamadım hangi grupta konuşmuştuk ben bi 3-4 ay girmedim buralara kafamdan çıksın diye olmadı ama adetim en azından 2 ay değilde bi hafta kadar gecikmeye başladı böyle olunca bide soğan kürü yapayım dedim

Sen yinede garantiye al olsun ben öyle yapıyorum önceden bende bilmiyordum ogrendigimden beri yastık alıyorum belime bekliorum:) allahdan ümit kesilmez sonuç da hemen ayağa kalkmak direk hepsinin çıkması demek en azından biraz beklemek en iyisi 11 gün kaldı benim de bata Normal de ovilasyon dönemini atlatttim beklemeye çekilim derken gece 2 doğru akinti geldi değerlendirdim onuda aklımda soru işareti kalsın istemedim bundan sonra artık beklemedeyim çünkü diğer günler yumurtlama haftamda akinti gelmemişti aklıma takılmıştı oda dün gece geldi :) kaçırmadım elimizden ne geliyorsa yapıyoruz şimdi bekleme sırasi artık 7 ekim :) gelsin
Çok iyi yapmışsın canım hadi inşallah:super:
Naaptın örgü işini buldun mu kolay bişeyler bende arayıştayım.Malum acemiyim trabzan falan yazıyor ben hiç bişey anlamıyorum.:KK48:

Ben iki ay önce iki üç gün içtim, tansiyon düşüklüğü oldu bende, bi de içtiğim ay 10. gün gibi akıntı ile beraber kan gelmişti, doktor enfeksiyon var ondan gelmiştir dedi
Bende ilk ictigim zamanlar baya iltihap söktü sadece dün peçeteye pembe leke geldi devam etmesi bende ısrarla devam ediyorum çok faydasını gören olmuş

Benim de programlarda gösterilen yumurtlama tarihine göre olmuyormuş erken çatlamam oluyormuş. Hatta doktor da adetin 10. günü gel demişti biz 7. günü gittik ve çatladı çatlayacak bugün bile çatlayabilir demişti. Ama ben yumurtlama akıntım geliyor diye adet bittiği an eşime söylüyordum ama o yok ya daha olmaz ki yeni bittin diyordu. Valla bu yumurtaların da ne zaman geleceği belli olmuyor :) benim 2 ekim bat ama geçen adet 2 gün önce geldi, korunmayı bırakalı sürekli değişik geliyor, bir kere 2 gün gecikti de test yaptırmaya koştuk kan testi negatif çıktı ve ordan gelince adet oldum hemen. Bir kere de 5 gün önce gelmişti, bi de kahverengi lekelenme şeklinde, bi heyecan bi heyecan, ardından 1 gün bir şey de gelmedi, dedim yerleşti bizim susam rahme sonunda, 1 gün sonra kırmızılar ve bir dolu ağlama.

Bende ilk ictigim zamanlar baya iltihap söktü sadece dün peçeteye pembe leke geldi devam etmesi bende ısrarla devam ediyorum çok faydasını gören olmuş

Benim tansiyonu düşürünce mecbur bıraktım, sonra doktor fitil denen illeti verdi zaten, her kullanışımda ağlaya ağlaya kullandım, o acıyı bir daha yaşamamak için kendimi üşütmemeye dikkat ediyorum, üşütünce çok iltihap oluyor bende.

X