Inşallah canım:) seve seve atarım tabi bitirdikten sonraDarısı başıma canım:)O zmm yaptığın cicilerin fotolarını sabırsızlıkla bekleyeceğim
Annemde hep diyo biseyler hazirlaki onun icin gelsin diye belkide bu bi totem olur.topigin birinde biri gebelik takvimini ekledigi ay hamile kalmis.bizim totemimizde bu olsun bari bende basliyimInşallah canım:) seve seve atarım tabi bitirdikten sonra
Güzel dileğin için teşekkür ederim canım,inşallah.Adetin gelmemiş
demekki hala bir ümit var bundan sonra senin yapacağın dikkat etmek ve mümkün olduğunca başka şeylere odaklanmak.Zor diyeceksin inan hepimiz bundan muzdaribiz.O yüzden akışına bırakmaya çalış doktorda dahil herkesin ortak dediği stres yapmayın.İnşallah hamilelik haberini vereceksin birgün sen inan yeterki.
Önemli değil canım nerden bileceksin işte bak bizde hamile kaldım böyle şeyler yaşadık o yüzden sağlıkla olsunda bekleriz biz
Amin canım inşallah allah hepimizin sesini duyar en kısa zamanda meleklerimizi yollar sende hoşgeldin bu arada aramiza:)Doğrı diyorsun, sağlıklı olsun kucağımıza alalım inşallah, Rabbim üzüntülerini yaşatmasın, bizi bebeklerimizle sınamasın inşallah
Süper düşünce ne güzel düşündün sende evet en azından gelceklerini biliyoruz erken veya geç sonuç da erkek veya kizin giyecekleri renkte birşeyler yaparsak bir zararı olmaz önümüz kış zaten otururken bataniye altında tv izlerken öreriz ne var :) gidim bende yarın veya hafta sonu eşimle bakarım ipleri secer alır yaparım netten bakıp nasıl orulduguneAnnemde hep diyo biseyler hazirlaki onun icin gelsin diye belkide bu bi totem olur.topigin birinde biri gebelik takvimini ekledigi ay hamile kalmis.bizim totemimizde bu olsun bari bende basliyim
Amin canım inşallah allah hepimizin sesini duyar en kısa zamanda meleklerimizi yollar sende hoşgeldin bu arada aramiza:)
Gencsin daha dur ya ne yas ilerlemesi. ben 87 liyim otuz olduk yani.hakkimizda hayirlisi jerseyin var bi vakti zamani.ins en guzel haberleri yakinda pes pese veririz.Hoş buldum, teşekkür ederim :) yaşını bilmediğim için canım falan diyemiyorum, benden büyük çıkarsın falan tuhaf olur diye :) 24 yaşıma geldim ama bazen hala kendimi çok küçük gibi hissediyorum, halbuki yaş ilerledi iyice :)
Ben orgu ormeyi biliyorum zaten model buldummu tamamdir.resim atariz burdan ins.Süper düşünce ne güzel düşündün sende evet en azından gelceklerini biliyoruz erken veya geç sonuç da erkek veya kizin giyecekleri renkte birşeyler yaparsak bir zararı olmaz önümüz kış zaten otururken bataniye altında tv izlerken öreriz ne var :) gidim bende yarın veya hafta sonu eşimle bakarım ipleri secer alır yaparım netten bakıp nasıl oruldugune
Gencsin daha dur ya ne yas ilerlemesi. ben 87 liyim otuz olduk yani.hakkimizda hayirlisi jerseyin var bi vakti zamani.ins en guzel haberleri yakinda pes pese veririz.
Bi cizgi gorunuyo ama beyaz gibi sanki.belki resimde oyle gorunuyodur.eger o beyaz gibi gorunen sey gercekte pembeyse evet canim cizgi var bence.Slm kizlar lütfen yardım adet 4 gün var sizcede varmi ikinci cizgi
Oo daha gençsin:) Bende 29 yaşındayım 5 yaş var istediğini söyleye bilirsin içinden ne geliyorsa:)Hoş buldum, teşekkür ederim :) yaşını bilmediğim için canım falan diyemiyorum, benden büyük çıkarsın falan tuhaf olur diye :) 24 yaşıma geldim ama bazen hala kendimi çok küçük gibi hissediyorum, halbuki yaş ilerledi iyice :)
Bende görüyorum şuan çizgiyi valla daha 4 gün var bence 4 gün sonra daha net belli olur:) hayırlısı olsun hakkin daSlm kizlar lütfen yardım adet 4 gün var sizcede varmi ikinci cizgi
Aynen kolay örgüler var ya yapcam onlardan:))Ben orgu ormeyi biliyorum zaten model buldummu tamamdir.resim atariz burdan ins.
Canim 5 ve uzeri icin gebelik olabilir diyolar.progestandan korkma eger varsa tutunmasini saglar yoksa zaten adet olursun.hayirlisi hakkinda.Günaydın ben ayın 8 inde beta hcg 0.01 çıkmıştı 18 inde 2.1 çıkmış gebelik olabilir mi pkoluyum tedavi için gitmiştim Protestan verdi doktor bişey demedi adet olunca gel dedi çocuk istiyoruz
İns teşekkür ederim ne bilim yukselenler olmuş bende bı ümit genelde hep 0.dan düşük çıkar 10 gün sonra farklı çıkması düşündürdü işte hayırlısı bakalım idrar da baksam çıkar mı yada kan mi versem bekleşen mi karışık düşüncelerCanim 5 ve uzeri icin gebelik olabilir diyolar.progestandan korkma eger varsa tutunmasini saglar yoksa zaten adet olursun.hayirlisi hakkinda.
Bence bekle canım zaten gebelik varsa her türlü kendini belli eder :)İns teşekkür ederim ne bilim yukselenler olmuş bende bı ümit genelde hep 0.dan düşük çıkar 10 gün sonra farklı çıkması düşündürdü işte hayırlısı bakalım idrar da baksam çıkar mı yada kan mi versem bekleşen mi karışık düşünceler