2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlae merhaba benimde ikizlerim olucak 5+5 de girtik iki kese gördük öncesinde tek keseydiler. Benim beta hcg değerlerim cok yüksek cıktı mol gebelik diye almaya kalktılar aldırmadım kaçıncı haftada kalp atısı duydunuz bide benim biri diğerine göre daha küçük bu normal mi ? Ayrıca 5+5 ken kan değerim 13,350 bu normal mi ?

Kızlae merhaba benimde ikizlerim olucak 5+5 de girtik iki kese gördük öncesinde tek keseydiler. Benim beta hcg değerlerim cok yüksek cıktı mol gebelik diye almaya kalktılar aldırmadım kaçıncı haftada kalp atısı duydunuz bide benim biri diğerine göre daha küçük bu normal mi ? Ayrıca 5+5 ken kan değerim 13,350 bu normal mi ?
Beta değerini bilemem ama ikizlerden biri hep önde gider zaten bu normal canım. Ben 6. Haftada duydum kalp atımını çok şükür. Mol gebelik diye almaya kalktılar derken? Bence kesinlikle bir daha o doktora gitme. Hayırlı olsun, inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza :dua::KK36:

Beta değerini bilemem ama ikizlerden biri hep önde gider zaten bu normal canım. Ben 6. Haftada duydum kalp atımını çok şükür. Mol gebelik diye almaya kalktılar derken? Bence kesinlikle bir daha o doktora gitme. Hayırlı olsun, inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza :dua::KK36:
Saol canım öyle yapmayı düşünüyorum bende hayırlısı hakkımızda

Kızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
Var mı bu durumu yaşayan

Kızlar bende geldim dr dan 5+3 bebeklerden birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık maalesef alttan ultrason la
İnşallah erken olduğu içindir
Var mı bu durumu yaşayan
Belki o biraz geriden geliyordur canım, ikizlerde hep oluyor öyle bu günlerde 1-2 gün bile kalp atımını duymak için fark eder. Kafana takma bir sonraki gittiğinde ikisini de duyarsın :KK36:

Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim polikist over çıktı bende klomen tedavisine başlattı bana da doktor allahın bana da ikiz ucuz hayirlisindan kız versin inşallah: )))

Benim 1 düştüğüm var yani 7+4 te çift yumurta ikizlerimin kalbi durmuştu ve aldılar. Rabbim tekrar nasip etti ama bu defa tek yumurta ikizi verdi. Biraz okudum moralim bozuldu en riskli olanmış tek yumurta ikizi:KK43: cinsiyetleri aynı mı oluyor ? :)
evet risk var ama her gebelikte risk var tabi biz daha dikkat edicez içini ferah tut canım benim arada zar varmış o riski azaltır dedi doktorum bide sakin ağır falan kaldırma benim küçük oğlum var onu kucağıma aldım bi sabah kanamam oldu progestan ve dinlenme ile geçti şükür benim ikizlerin cinsiyeti aynı ikiside kız monokoryonik diamniyotik olarak geçiyo benim durumum yani zar var ama kordonları tek umarım sorunsuz doğururuz bebişleri burdan haberleselim yardimci olalım birbirimize

Merhabalar bişey soracaktım. 12. haftada kontrole gittiğimde doktor decavit verdi. Hem folik asit kullanıp hem decavit kullanan var mı? Decavitin prospektüsünü okuyunca içinde folik asitte varmış çünkü. Bilemedim ne yapacağımı

evet risk var ama her gebelikte risk var tabi biz daha dikkat edicez içini ferah tut canım benim arada zar varmış o riski azaltır dedi doktorum bide sakin ağır falan kaldırma benim küçük oğlum var onu kucağıma aldım bi sabah kanamam oldu progestan ve dinlenme ile geçti şükür benim ikizlerin cinsiyeti aynı ikiside kız monokoryonik diamniyotik olarak geçiyo benim durumum yani zar var ama kordonları tek umarım sorunsuz doğururuz bebişleri burdan haberleselim yardimci olalım birbirimize
Evet canım haberleşelim ben daha arada zar var mı yok mu bilmiyorum. Benimkiler resmen arka arkayaydı, yani ultrasonda ilk bakınca tek gibiydi :) zor gösterdi kendini arkada ki :)

Evet canım haberleşelim ben daha arada zar var mı yok mu bilmiyorum. Benimkiler resmen arka arkayaydı, yani ultrasonda ilk bakınca tek gibiydi :) zor gösterdi kendini arkada ki :)
zar ileri haftalarda belli olur canim bizimde 13 haftada belli olmuştu ikili teste gidince doktor zar var bu çok iyi dedi bizimkiler ilk yan yanaydi şimdi üst üste oldular bakalım daha ne şekillere gircekler :)

Merhaba arkadaşlar
Transferden sonraki 9. Günde kan değerim 431, 11. Günde 1800 çıktı. Çoğul gebelik olma ihtimalim galiba yüksek. Transferin 7. Gününden itibaren çok çok az ve açık renkte kahverengi lekelenmelerim var. Artmadı ama kesilmedi de. Her gün iğne oluyorum ve korkuyorum. Bu şekilde lekelenmeleri devam edip sağlıkla hamileliği devam eden var mı lütfen yardımcı olur musunuz? İki hafta sonra ilk kontrolüm var vaginal muayene mi olur bi de? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar
Transferden sonraki 9. Günde kan değerim 431, 11. Günde 1800 çıktı. Çoğul gebelik olma ihtimalim galiba yüksek. Transferin 7. Gününden itibaren çok çok az ve açık renkte kahverengi lekelenmelerim var. Artmadı ama kesilmedi de. Her gün iğne oluyorum ve korkuyorum. Bu şekilde lekelenmeleri devam edip sağlıkla hamileliği devam eden var mı lütfen yardımcı olur musunuz? İki hafta sonra ilk kontrolüm var vaginal muayene mi olur bi de? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Benim 9. Gün olmuştu iğneyle geçmişti
Dikkat etmeme rağmen gün 5+5 te yoğun kanamam oldu yine iğne oldum
Şimdilik ikizlerim benimle
Size tavsiyem ilaçları düzenli kullanın ve sakın yorulmayın

Benim 9. Gün olmuştu iğneyle geçmişti
Dikkat etmeme rağmen gün 5+5 te yoğun kanamam oldu yine iğne oldum
Şimdilik ikizlerim benimle
Size tavsiyem ilaçları düzenli kullanın ve sakın yorulmayın
Canım mrh.bende bugun net olarak iki keseyi gördüm Rabbim tamamına erdirir yardımcımız olur inşallah.1haftq sonra kalp atışlarına gitcem kısmet olursa

Sağol canim.adım adım geziyoruz iste siteleri.bugun ikiz oldugunu duyunca simdide gelisimleri acaba nasil oluyo diye merakla onlari okuyorum.hem endiseli hem mutluyum Rabbim yardım etsin.kalp atışlarını duydun mu
Duymadık ama gördük kalplerini
Benim kanamam olduğu için çok ümitlenmek istemiyorum hayırlısı diye dua ediyorum

X