- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.521
Maşallah hep böyle gider inşallahGeldim canım anca yazabildim, çok bekledim doktoru, sonra da hastanede doğum fiyatlarını filan öğrenmek için bekledim derken akşam oldu..
Çok şükür yolunda her şey.. minik paşalarım büyüyorlar :)
Şeker yüklemesi için 2 hafta sonraya randevu aldım, doktor yapma gereği duydu..
Maşallah hep böyle gider inşallahGeldim canım anca yazabildim, çok bekledim doktoru, sonra da hastanede doğum fiyatlarını filan öğrenmek için bekledim derken akşam oldu..
Çok şükür yolunda her şey.. minik paşalarım büyüyorlar :)
Şeker yüklemesi için 2 hafta sonraya randevu aldım, doktor yapma gereği duydu..
Canım benim detaylı tam 1 saat sürmüştü. Bebek başına yarım saat gibi düşünebilirsin. Senin de güzel geçer ve hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)Maşallah hep böyle gider inşallahçok uzun sürdü mü? Ben de haftaya giricem detaylıya.
Çok normal canım ben de bebeğin hareketini hissetmiyorum diye gece gece hastaneye gitmiştim ağlayarak, ama içerde keyifleri yerindeydi maşallahMerhaba arkadaşlar,bende 23haftanın içindeyim ikiz erkek bebeklere hamileyim fakat hareketlerini hala çok seyrek hissediyorum sizde durumlar nasıl?bu durum beni endişelendiriyor
Ayy hayır hala isim bulamadıkOoohhh misssss sifa olsun kizcelerine...
bu arada isimleri belli oldumu?
Bizde hala belli degillll..
eAmin canım hepimizinki inşallahAllahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin içerde hayırlıca sağlıklıca büyüyüp gelişmelerini ve dünyaya sağsalim gelmelerini nasip etsin inşallah
Ben de et ve tatlı yiyince kıpır kıpırlar maşallah
Ben genelde sebzeciyimdir, diyetisyen söylediği için et yiyorum ama yavruşlarım babaları gbi etobur mu olcaklar acabaa
Benim eşimde duru istiyor ben çok koyuldu diye istemiyorum. Duru derin defne nehir ırmak çok duyduğum ikiz isimleri. Ortak bi isim bulmak zorAyy hayır hala isim bulamadıkben “Nisan ve eylül” istiyorum veya “duru ve derin” ama eşim bi türlü beğenmiyor şahaneyle muhteşem koyacam en son
Ben de erkek isimleri düşünüyordum kıvanç ve batu düşünüyordum :) benim inci ceptede diğer kız isimsiz büyük kızımda eceKizlarim ikiz olsaydi rana ve hüma istiyordum. Kizim da erva zaten :) oglan olacaklari icin isimlr bosa cıktı.
Ben de erkek isimleri düşünüyordum kıvanç ve batu düşünüyordum :) benim inci ceptede diğer kız isimsiz büyük kızımda ece
Kizlarim ikiz olsaydi rana ve hüma istiyordum. Kizim da erva zaten :) oglan olacaklari icin isimlr bosa cıktı.
Ayy hayır hala isim bulamadıkben “Nisan ve eylül” istiyorum veya “duru ve derin” ama eşim bi türlü beğenmiyor şahaneyle muhteşem koyacam en son
kızlaaar selamm :) napıyosunuz bakalım nasıl gecıyo hamılelık. bayadır gıremedım. ben buara fenalardayım karnım cok şişmeye basladı agır gelıyo onun harıcınde bı sıkıntım yok sizlerde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?