- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.501
Ben bana negatif konuşanlara öyle kötü olacaksın böyle kötü olacaksın uykusuz kalkacaksın diyenlere hiç lafımı esirgemeden mahvolacaksın kulubündensin demekki sende ama ben sizin gibi negatif konuşanları dinlemiyorum tınlamıyorum, çevremde kötü konuşup kötüyü çağıranları istemiyorum diyorum.. çok bozuluyorlar kimi birdaha görüşmüyor benimle :) yakınım olanlarda birdaha ağızlarını açmaya korkuyorlar :)) ben sinir olacağıma onlar sinir olsunlar :))
Bakalım inş, 4 dr değiştirdim malesef bundan sonra değiştirmek istemiyorum ben de güvenmek istiyorum doktoruma, kanamalarım oluyor arada korkuyorun ben de neyin habercisi bu kanamalar diye, bir de hani vitamin falan veriyorlar ya onu kaçıncı hafta da veriyorlar bana dr vermedi de
Arkadaşlar karnınız her zaman yusyuvarlak mı yoksa bazen şekli bi tuhaf oluyor mu?acaba bebekler dönüyor mu karnımda yön mü değiştiriyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var?
Geldim canım anca yazabildim, çok bekledim doktoru, sonra da hastanede doğum fiyatlarını filan öğrenmek için bekledim derken akşam oldu..
Evet progesran 200 lük sabah akşam, kanama olduğunda da iğne oldum pruloton, coraspin kesildi haliyle, bir kenenin yanında kanama alanı var,12 haftaya kadar ben folik asit kullandim.. sonrasinda vitamin ve omega 3.. bidahakinkonteolünde bu konuyu sen konus doktorunla canim..
kanamalaea gelince ikiz gebeliklerde maalesef cok sIk görülüyo.. pruloton depot ignesi vuruliyormusun? Kanama alanin var mi?
Evet progesran 200 lük sabah akşam, kanama olduğunda da iğne oldum pruloton, coraspin kesildi haliyle, bir kenenin yanında kanama alanı var,
Geldim canım anca yazabildim, çok bekledim doktoru, sonra da hastanede doğum fiyatlarını filan öğrenmek için bekledim derken akşam oldu..
Çok şükür yolunda her şey.. minik paşalarım büyüyorlar :)
Şeker yüklemesi için 2 hafta sonraya randevu aldım, doktor yapma gereği duydu..
11 haftalık, ama dr kanama alanının ne kadar olduğunu söylemedi, benim de aklıma rahimağzı açıklığı mı var ki diyorum doktora sordum o da daha erken bakmak için dedi ne bileyim korkuyırum, bir de hiç kalkma yat dedi yatıyorum ben de ne kadar yatarım bilmiyorumB Bulutsuz12 benim kanama alanım 9 cm idi ve iki aydan fazla kanamam oldu,hiç korkma birşey olmaz inşallah
Kaç haftalık bebeklerin?
Ben 5 ay bitene kadar yattım canım bir süre hastanede yattım,eve çıktığımda da bir yardımcı tuttuk ben hiçbir şeye el sürmedim yemeğimi yatakta yedim beş dakikada oturarak duş yaptım,hala da iş güç alışveriş gezmek dolaşmak yasak,sabırlı ol geçecek bugünler de inşallah,ilaçlarını ve varsa iğneni aksatma şütfen11 haftalık, ama dr kanama alanının ne kadar olduğunu söylemedi, benim de aklıma rahimağzı açıklığı mı var ki diyorum doktora sordum o da daha erken bakmak için dedi ne bileyim korkuyırum, bir de hiç kalkma yat dedi yatıyorum ben de ne kadar yatarım bilmiyorum
Sağol canım amin inşallah.. 490-500 gr pıtırcıklar :)Cok sükür cok sevindim canim.. Allah daimi kilsin..
kac gram olmus tosbislerrrrrrr...
tabi seker yüklemesi önemli heleki ailede varsa.. insallah biseycik cikmaz..
Masallah masallah harikaSağol canım amin inşallah.. 490-500 gr pıtırcıklar :)
Canim benimde her zaman yuvarlak diil.. bu gayet normal cümkü bebekelron pozisyonu bu haftalarda daha cooook degisir.. yatay düzey alt üstArkadaşlar karnınız her zaman yusyuvarlak mı yoksa bazen şekli bi tuhaf oluyor mu?acaba bebekler dönüyor mu karnımda yön mü değiştiriyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var?
Ben de acile gittim geldim şimdi,bir yavrum sol kaşığımın üstünde diğeri sağ tarafımda göğüs kafesimin altındaymış,biraz baskı yapıyormuş üstteki :)Canim benimde her zaman yuvarlak diil.. bu gayet normal cümkü bebekelron pozisyonu bu haftalarda daha cooook degisir.. yatay düzey alt üstyani illa yusyuvarlak bir karin sarti yok asimetrikte olur.. merak etme sen..
E böyle bi pozisyonda nasil yuvarlak olsun göbis annesiiii... yerim pasaciklari.. en azindan icin rahatladi canimBen de acile gittim geldim şimdi,bir yavrum sol kaşığımın üstünde diğeri sağ tarafımda göğüs kafesimin altındaymış,biraz baskı yapıyormuş üstteki :)
Benim tosbikler yemek seçiyo şimdiden kızlardün akşam pırasa yemeği yemiştim hiç kıpırdamadılar bu akşam et yedim aman allahım taklalar danslar az öncede babaları puding yapmıştı şuan yine parti var içerde
Amin canım hepimizinki inşallahMasallah masallah harikahep böyle güzel devam etsin insallah..
Ben de et ve tatlı yiyince kıpır kıpırlar maşallahBenim tosbikler yemek seçiyo şimdiden kızlardün akşam pırasa yemeği yemiştim hiç kıpırdamadılar bu akşam et yedim aman allahım taklalar danslar az öncede babaları puding yapmıştı şuan yine parti var içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?