• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar buarada dün ben ilk bebek bezimi aldım. Daha erken mi bilmiyorum ama her ay bir tane alıyım dedim. Siz ne düşünüyorsunuZ?
Biz stoklamaya başladık,prima yenidoğan 1 numara 156lı paket 42 tl Migros’ta,prime premium care almadım,yeğenimden biliyorum onunla başlarsa popoları başka bez kabul etmiyor

Ah o vajina ağrısından ne çektim ben.. Dediğin gibi benim 16. Haftamda başladı, dinlenince bile geçmiyordu o ağrı.. 22.haftaya doğru azaldı kesildi.. son bir haftadır ağrımıyor şükürler olsun..
Ah o zaman korkmayayım inş. Büyüdüğünden oluyor demek ki. Şimdiden erken Doğum korkuları başladı bende kızlar. Doktorum sağ olsun ağzını her defasında riskli gebelik diye açtığı için. Çok iş yapmıyorum zorlamıyorum kendimi normalde.

Ah o zaman korkmayayım inş. Büyüdüğünden oluyor demek ki. Şimdiden erken Doğum korkuları başladı bende kızlar. Doktorum sağ olsun ağzını her defasında riskli gebelik diye açtığı için. Çok iş yapmıyorum zorlamıyorum kendimi normalde.
Evet hep risklerden bahsediyorlar ama içini rahat tut canım, sen rahat ol ki bebişlerin de rahat olsun. Bu topiğin hedefi 36+ doğum :KK73:

Merhabalar.. :) hangi hastaneye gidiyosun acaba ? Ben Başkent üniversitesi hastanesinde dr. Göğşen Önalan a gidiyorum. Doktorumdan fazlasiyla memnunum ama maddiyat beni düşündürüyor açıkçası...
Canım ben hacettepeye gidiyorum. Bi doktora degil ama canım bende eksra doktoru var muayene ücreti alan hastanenin ona gitmek istiyorum çünkü doğru dürüst soru sorulmuyor normal muayenede.bi sıkıntı yok boyu kilosu güzel bakıyorlar ama doğumu iyi dendiği için oraya gidiyorum.aradada meraktan etlik zübeydeye gidiyorum.zaten tüp bebek çok para gitti hastaneyede ekstra para ödemek istemedim.haliyde ikiz onlarada herşeyini yapmak istiyorum biraz öncesinde tutmak gerekiyor. Muayene ücreti ne kadar alıyorlar başkentte

Kızlar bugün kontrol vardı bebişlerden birinde safra kesesini görmediğini söledi drum iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdı aslında bu haftalar illa görülmesi gerekmionuş.ama ben kafama çok taktım diğerinde görünürken neden bundada förünmedi diye. Aklımla alıp veriyorum sürekli iki hafta nasıl geçecek. Bu konuda bişeyler bileniniz duyanınız vardır belki diye yazmak istedim. Bu arda bebeklerin ikiside eşit büyüyolar hemen hemen araları bir gün gibi

Kesinlikle benim hedefimde 36 dan sonrayı görmek inşallah Allah nasip eder
Amin canım inşallah sağlıcakla görelim 36ları :)

Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum ben de başkent hastanesine gidiyorum muayene ücreti 122 tl canım. Bu doçent ve prof parası, uzman doktor ücreti çok daha düşüktü ama tam olarak hatırlamıyorum onu.

Amin canım inşallah sağlıcakla görelim 36ları :)

Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum ben de başkent hastanesine gidiyorum muayene ücreti 122 tl canım. Bu doçent ve prof parası, uzman doktor ücreti çok daha düşüktü ama tam olarak hatırlamıyorum onu.
Canım ben detaylı ultrason için çağrı beye gitmeyi düşünüyorum kaçıncı haftada dedi sana. Gerçi senin her seferinde detaylı da bakılıyordu galiba. Bi de randevu için netten mi alınıyo acaba ben şehir dışından gelcem de

Kızlar bi de rahim uzunluğunu kontrole başladı mı doktorlarınız başladıysa kaçıncı haftadaydınız bu konuda ne dediler ultrasondan mı ölçüyorlar yoksa alttan mı bakıyorlar acaba

Canım ben detaylı ultrason için çağrı beye gitmeyi düşünüyorum kaçıncı haftada dedi sana. Gerçi senin her seferinde detaylı da bakılıyordu galiba. Bi de randevu için netten mi alınıyo acaba ben şehir dışından gelcem de
Canım 20.haftamda yaptırdım detaylı usg’yi. İkizlerde daha geç yaptırmamak gerekiyormuş sen şimdiden ara randevunu al. İnternetten değil telefonla alınıyor randevu.
Rahim ağzımı her muayenede ölçüyor çağrı bey, 12. Haftamda başlamıştı ölçmeye. Bazen karından bakılan ultrasonla ölçüyor ama genelde alttan usg ile ölçüyor. O daha kesin sonuç veriyor

Canım 20.haftamda yaptırdım detaylı usg’yi. İkizlerde daha geç yaptırmamak gerekiyormuş sen şimdiden ara randevunu al. İnternetten değil telefonla alınıyor randevu.
Rahim ağzımı her muayenede ölçüyor çağrı bey, 12. Haftamda başlamıştı ölçmeye. Bazen karından bakılan ultrasonla ölçüyor ama genelde alttan usg ile ölçüyor. O daha kesin sonuç veriyor

Evet alttan ölcümle göbekten fark ediyo.. 0.5-1 cm arasi fark olussabiliyo..
senin en son kacti canim? Bende bidaha gittigimde ölctürcem insallah..

Canım hoca çok yoğundu sadece çok iyi diyip çıktı. Muayene ederken bile hemşiresiyle başka bişey konuşuyorlardı, ben odadan çıkınca diğer odada başka hasta bakmaya girmiş o yüzden öğrenemedim değeri. Ama iyi demesi içimi rahatlattı..

Canım hoca çok yoğundu sadece çok iyi diyip çıktı. Muayene ederken bile hemşiresiyle başka bişey konuşuyorlardı, ben odadan çıkınca diğer odada başka hasta bakmaya girmiş o yüzden öğrenemedim değeri. Ama iyi demesi içimi rahatlattı..

Masallah canim.. bende bidahaki gittigimde ölctürcem insallah.. detaylidaki doktor artik her kontrölde bakilmasi lazim dedi.. sanirim 2.5'dabn asagiya düsmemeli..

Masallah canim.. bende bidahaki gittigimde ölctürcem insallah.. detaylidaki doktor artik her kontrölde bakilmasi lazim dedi.. sanirim 2.5'dan asagiya düsmemeli..

Back