• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben bana negatif konuşanlara öyle kötü olacaksın böyle kötü olacaksın uykusuz kalkacaksın diyenlere hiç lafımı esirgemeden mahvolacaksın kulubündensin demekki sende ama ben sizin gibi negatif konuşanları dinlemiyorum tınlamıyorum, çevremde kötü konuşup kötüyü çağıranları istemiyorum diyorum.. çok bozuluyorlar kimi birdaha görüşmüyor benimle :) yakınım olanlarda birdaha ağızlarını açmaya korkuyorlar :)) ben sinir olacağıma onlar sinir olsunlar :))

Aynen öyle yapilmali bencede canim..

Bakalım inş, 4 dr değiştirdim malesef bundan sonra değiştirmek istemiyorum ben de güvenmek istiyorum doktoruma, kanamalarım oluyor arada korkuyorun ben de neyin habercisi bu kanamalar diye, bir de hani vitamin falan veriyorlar ya onu kaçıncı hafta da veriyorlar bana dr vermedi de

12 haftaya kadar ben folik asit kullandim.. sonrasinda vitamin ve omega 3.. bidahakinkonteolünde bu konuyu sen konus doktorunla canim..
kanamalaea gelince ikiz gebeliklerde maalesef cok sIk görülüyo.. pruloton depot ignesi vuruliyormusun? Kanama alanin var mi?

Arkadaşlar karnınız her zaman yusyuvarlak mı yoksa bazen şekli bi tuhaf oluyor mu?acaba bebekler dönüyor mu karnımda yön mü değiştiriyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var?

Arkadaşlar karnınız her zaman yusyuvarlak mı yoksa bazen şekli bi tuhaf oluyor mu?acaba bebekler dönüyor mu karnımda yön mü değiştiriyor yoksa yolunda gitmeyen birşeyler mi var?

Zaman zaman sekil değiştiriyor. Daha kucukken bir tarafta toplanirlardi. Simdi sanki bazem biri asagiya biri yukarıya kaçıyor gibi hissediyorum.Ama kizimdan da biliyirum sekilden sekle giriyor.

jeliboni jeliboni kuzummmm merak ettim
Seni.. ciktin mi kontrolden?
Geldim canım anca yazabildim, çok bekledim doktoru, sonra da hastanede doğum fiyatlarını filan öğrenmek için bekledim derken akşam oldu..
Çok şükür yolunda her şey.. minik paşalarım büyüyorlar :)
Şeker yüklemesi için 2 hafta sonraya randevu aldım, doktor yapma gereği duydu..

12 haftaya kadar ben folik asit kullandim.. sonrasinda vitamin ve omega 3.. bidahakinkonteolünde bu konuyu sen konus doktorunla canim..
kanamalaea gelince ikiz gebeliklerde maalesef cok sIk görülüyo.. pruloton depot ignesi vuruliyormusun? Kanama alanin var mi?
Evet progesran 200 lük sabah akşam, kanama olduğunda da iğne oldum pruloton, coraspin kesildi haliyle, bir kenenin yanında kanama alanı var,

Geldim canım anca yazabildim, çok bekledim doktoru, sonra da hastanede doğum fiyatlarını filan öğrenmek için bekledim derken akşam oldu..
Çok şükür yolunda her şey.. minik paşalarım büyüyorlar :)
Şeker yüklemesi için 2 hafta sonraya randevu aldım, doktor yapma gereği duydu..

Cok sükür cok sevindim canim.. Allah daimi kilsin..:KK36:
kac gram olmus tosbislerrrrrrr...
tabi seker yüklemesi önemli heleki ailede varsa.. insallah biseycik cikmaz..

B Bulutsuz12 benim kanama alanım 9 cm idi ve iki aydan fazla kanamam oldu,hiç korkma birşey olmaz inşallah
Kaç haftalık bebeklerin?
11 haftalık, ama dr kanama alanının ne kadar olduğunu söylemedi, benim de aklıma rahimağzı açıklığı mı var ki diyorum doktora sordum o da daha erken bakmak için dedi ne bileyim korkuyırum, bir de hiç kalkma yat dedi yatıyorum ben de ne kadar yatarım bilmiyorum

11 haftalık, ama dr kanama alanının ne kadar olduğunu söylemedi, benim de aklıma rahimağzı açıklığı mı var ki diyorum doktora sordum o da daha erken bakmak için dedi ne bileyim korkuyırum, bir de hiç kalkma yat dedi yatıyorum ben de ne kadar yatarım bilmiyorum
Ben 5 ay bitene kadar yattım canım bir süre hastanede yattım,eve çıktığımda da bir yardımcı tuttuk ben hiçbir şeye el sürmedim yemeğimi yatakta yedim beş dakikada oturarak duş yaptım,hala da iş güç alışveriş gezmek dolaşmak yasak,sabırlı ol geçecek bugünler de inşallah,ilaçlarını ve varsa iğneni aksatma şütfen

Canim benimde her zaman yuvarlak diil.. bu gayet normal cümkü bebekelron pozisyonu bu haftalarda daha cooook degisir.. yatay düzey alt üst :-) yani illa yusyuvarlak bir karin sarti yok :-) asimetrikte olur.. merak etme sen..

Canim benimde her zaman yuvarlak diil.. bu gayet normal cümkü bebekelron pozisyonu bu haftalarda daha cooook degisir.. yatay düzey alt üst :-) yani illa yusyuvarlak bir karin sarti yok :-) asimetrikte olur.. merak etme sen..
Ben de acile gittim geldim şimdi,bir yavrum sol kaşığımın üstünde diğeri sağ tarafımda göğüs kafesimin altındaymış,biraz baskı yapıyormuş üstteki :)

Ben de acile gittim geldim şimdi,bir yavrum sol kaşığımın üstünde diğeri sağ tarafımda göğüs kafesimin altındaymış,biraz baskı yapıyormuş üstteki :)
E böyle bi pozisyonda nasil yuvarlak olsun göbis annesiiii... yerim pasaciklari.. en azindan icin rahatladi canim :-)

Benim tosbikler yemek seçiyo şimdiden kızlar :kk77::KK48: dün akşam pırasa yemeği yemiştim hiç kıpırdamadılar:lülülü: bu akşam et yedim aman allahım taklalar danslar :KK45::KK70: az öncede babaları puding yapmıştı şuan yine parti var içerde :KK73::KK4:

Ooohhh misssss sifa olsun kizcelerine...
bu arada isimleri belli oldumu?
Bizde hala belli degillll.. :işsiz:

Masallah masallah harika :KK68: hep böyle güzel devam etsin insallah..:KK68:
Amin canım hepimizinki inşallah :KK68: Allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin içerde hayırlıca sağlıklıca büyüyüp gelişmelerini ve dünyaya sağsalim gelmelerini nasip etsin inşallah:KK68:

Benim tosbikler yemek seçiyo şimdiden kızlar :kk77::KK48: dün akşam pırasa yemeği yemiştim hiç kıpırdamadılar:lülülü: bu akşam et yedim aman allahım taklalar danslar :KK45::KK70: az öncede babaları puding yapmıştı şuan yine parti var içerde :KK73::KK4:
Ben de et ve tatlı yiyince kıpır kıpırlar maşallah:KK73:
Ben genelde sebzeciyimdir, diyetisyen söylediği için et yiyorum ama yavruşlarım babaları gbi etobur mu olcaklar acabaa:KK72:

Back