• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

kızlaaar selamm :) napıyosunuz bakalım nasıl gecıyo hamılelık. bayadır gıremedım. ben buara fenalardayım karnım cok şişmeye basladı agır gelıyo onun harıcınde bı sıkıntım yok sizlerde durumlar nasıl

Geldim canım anca yazabildim, çok bekledim doktoru, sonra da hastanede doğum fiyatlarını filan öğrenmek için bekledim derken akşam oldu..
Çok şükür yolunda her şey.. minik paşalarım büyüyorlar :)
Şeker yüklemesi için 2 hafta sonraya randevu aldım, doktor yapma gereği duydu..
Maşallah hep böyle gider inşallah:nazar: çok uzun sürdü mü? Ben de haftaya giricem detaylıya.

Geldim canım anca yazabildim, çok bekledim doktoru, sonra da hastanede doğum fiyatlarını filan öğrenmek için bekledim derken akşam oldu..
Çok şükür yolunda her şey.. minik paşalarım büyüyorlar :)
Şeker yüklemesi için 2 hafta sonraya randevu aldım, doktor yapma gereği duydu..
Maşallah hep böyle gider inşallah:nazar: çok uzun sürdü mü? Ben de haftaya giricem detaylıya.

Canım benim detaylı tam 1 saat sürmüştü. Bebek başına yarım saat gibi düşünebilirsin. Senin de güzel geçer ve hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)

Merhaba arkadaşlar,bende 23haftanın içindeyim ikiz erkek bebeklere hamileyim fakat hareketlerini hala çok seyrek hissediyorum sizde durumlar nasıl?bu durum beni endişelendiriyor
Çok normal canım ben de bebeğin hareketini hissetmiyorum diye gece gece hastaneye gitmiştim ağlayarak, ama içerde keyifleri yerindeydi maşallah:nazar:
Senin tek yumurta mı çift yumurta mı? Benim de iki erkek bebişim geliyor kısmetse:emir_bebek::emir_bebek:

Çok normal canım ben de bebeğin hareketini hissetmiyorum diye gece gece hastaneye gitmiştim ağlayarak, ama içerde keyifleri yerindeydi maşallah:nazar:
Senin tek yumurta mı çift yumurta mı? Benim de iki erkek bebişim geliyor kısmetse:emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]
Çift yumurta ikizi oğluşlarım,bende bir iki gündür ağlayacak hale geldim sürekli aklıma takılıyor

M mrckrc panik yapma canım normal diyor doktorlar, daha dün de sordum doktora birini hissediyorum diğerini hissedemiyorum diye, çok normal dedi. Biri daha derinde diğeri daha yüzeyde. Seninki de öyle olabilir canım..
Yine de için rahat etsin istiyosan doktora sor canım..

Ayy bende sebze ve otlarla bi hayat sürebilirim eşim çok kızıyor et yemiyorum diye haftada iki defa yediğim halde kızıyor bide yemiyorum diye ama ben pırasa karnabahar brokoliyle çok mutluyum :KK73: tabi kızlarda etçi olacak herhalde :KK30:
Amin canım hepimizinki inşallah :KK68: Allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin içerde hayırlıca sağlıklıca büyüyüp gelişmelerini ve dünyaya sağsalim gelmelerini nasip etsin inşallah:KK68:

Ben de et ve tatlı yiyince kıpır kıpırlar maşallah:KK73:
Ben genelde sebzeciyimdir, diyetisyen söylediği için et yiyorum ama yavruşlarım babaları gbi etobur mu olcaklar acabaa:KK72:
e

Ayy hayır hala isim bulamadık :kızgın: ben “Nisan ve eylül” istiyorum veya “duru ve derin” ama eşim bi türlü beğenmiyor :sinirli: şahaneyle muhteşem koyacam en son :KK70:
Benim eşimde duru istiyor ben çok koyuldu diye istemiyorum. Duru derin defne nehir ırmak çok duyduğum ikiz isimleri. Ortak bi isim bulmak zor

Ben de erkek isimleri düşünüyordum kıvanç ve batu düşünüyordum :) benim inci ceptede diğer kız isimsiz büyük kızımda ece

bende severim inci yi. Ahmet klasik ama guzel isim. Biz cift isim koyycaz her bir oğlana bir dede ismi bir baska isim.
Ece ye efe uyabilir efe ismi de guzel

kızlaaar selamm :) napıyosunuz bakalım nasıl gecıyo hamılelık. bayadır gıremedım. ben buara fenalardayım karnım cok şişmeye basladı agır gelıyo onun harıcınde bı sıkıntım yok sizlerde durumlar nasıl

Oooo tombisim nerelerdesinncanimin ici.. sislik candir ya .. :-) napim bende .. fok baligindan balinaya gecis yapmis bulunmaktayim.. ayrica panda gibi ordan oraya yuvarlanip yatiyorum.. bazende fil misali göbegimi sallandira sallandira dönüyorum yatakta.. heee bide en süperi penguen gibi yürümeye basladim.. hayvan alemimden durumlar böyle :-)

Back